Kηδεία Αίαντα Μανθόπουλου: Τραγικές φιγούρες τα παιδιά και η πρώτη σύζυγος- Συντετριμμένη η σύντροφος του

Tα παιδιά του και η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού, Δέσποινα Παπαθανασίου που δε μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους - Ελισάβετ Σταμοπούλου: «Ναι είναι μεγάλη απώλεια. Ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω».- Όσα είπαν Μανούσος Μανουσάκης, Ιάκωβος Μυλωνάς, Κώστας Κόκλας, Άβα Γαλανοπούλου κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συντετριμμένη κρατώντας μερικά λουλούδια στα χέρια της εμφανίστηκε η Ελισάβετ Σταματοπούλου, η τελευταία σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, στο Κοιμητήριο Παιανίας.

Σήμερα 20/10 είναι η κηδεία του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 17/10 σε ηλικία 61 ετών, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου. 

Η Ελισάβετ Σταμοπούλου ήταν η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού, η οποία έμεινε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του στιγμή και ακόμη δεν έχει καταφέρει να συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπός της έχει φύγει από τη ζωή.

Συγκινημένη η τελευταία σύντροφός του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταμοπούλου, δήλωσε: «Ναι είναι μεγάλη απώλεια. Ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω».

Σχετικά με την ανάρτηση που έκανε για τον θάνατο του συντρόφου της είπε: «Και θα κάνω [αναρτήσεις] μέχρι να απαλύνει ο καιρός αυτόν τον πόνο, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να κάνουμε μια υπομονή εμείς που μένουμε πίσω. Δεν είχε τίποτα» ανέφερε σχετικά με την υγεία του και είπε στο τέλος: «Όχι, τίποτα, όλα καλά ήταν».

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του ηθοποιού είναι και τα παιδιά του με την πρώτη του σύζυγο.

Aπό τους πρώτους που βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Παιανίας, ήταν τα παιδιά του και η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού, Δέσποινα Παπαθανασίου που δε μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

kideia_manthopoulou___2_ kideia_manthopoulou___3_ kideia_manthopoulou___4_ manthopoulos-1 manthopoulos-3 manthopoulos-2 kideia-manthopoulou-6 kideia-manthopoulou-4
kideia_manthopoulou___2_ kideia_manthopoulou___3_ kideia_manthopoulou___4_ manthopoulos-1 manthopoulos-3 manthopoulos-2 kideia-manthopoulou-6 kideia-manthopoulou-4

Φίλοι και συνεργάτες μίλησαν για τον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο Κώστας Κόκλας δήλωσε για τον Αίαντα Μανθόπουλο: «Ένα ξεχωριστό παιδί, πολύ ταλαντούχο, πολύ χαρισματικό. Σας ευχαριστώ πολύ».

H Άβα Γαλανοπούλου η οποία ήταν καλή φίλη του ηθοποιού, επικοινώνησε τηλεφωνικά η εκπομπή #SuperΚατερίνα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

«Είχαμε συνεργαστεί, είχαμε κάνει πολύ παρέα εκείνα τα χρόνια. Ανέμελα χρόνια ήταν εκείνα για όλους μας. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα υπέροχο πλάσμα με απίθανο χιούμορ, πολύ γενναιόδωρος», είπε η Άβα Γαλανοπούλου.

«Στα γυρίσματα ερχόταν πάντα με τη χαρά που έχουν τα παιδιά. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Ήταν πολύ άδικο, έφυγε πολύ νωρίς. Εύχομαι να ξεκουραστεί το πουλάκι μου. Το βρίσκω μεγαλειώδες το ότι αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του. Η μητέρα του, που την είχα γνωρίσει, ήταν γιατρός και νομίζω ότι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο», πρόσθεσε συγκινημένη η Άβα Γαλανοπούλου.

Να θυμίσουμε πως ο Αίας Μανθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 17/10 έπειτα από νοσηλεία μίας εβδομάδας στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία.

Δείτε όσα ειπώθηκαν και το βίντεο στο 00:60' ΕΔΩ

«Το τελευταίο αντίο σε έναν υπέροχο ηθοποιό, έναν υπέροχο φίλο, πολύ καλό παιδί, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. Πριν λίγο καιρό είχαμε μιλήσει και ήταν καλά τότε», δήλωσε η Νάντια Μουρούζη.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς είπε πως, «Χάσαμε τον αγαπημένο μας φίλο. Ήραμε να του πούμε το τελευταίο αντίο. Αν σήμερα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, θα ήμασταν μαζί στο θέατρο και μετά θα πηγαίναμε στο αγαπημένο μας μπαράκι να πιούμε το ποτό μας. οπότε η θέση του θα είναι κενή, θα τον περιμένει».

«Ήταν πολύ ξαφνικό, μας έκοψε τα γόνατα αυτό. Καλό παράδεισο. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να τον αποχαιρετήσω, θα πάρει καιρό», συμπλήρωσε.

Ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε: «Να είναι εκεί που η ψυχή του θα είναι σε ευφορία». Σχετικά με την τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του δήλωσε: «Πριν κανά-δύο μήνες, τι σημασία έχουν αυτά τώρα;».

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»