Βασίλης Κούκουρας: «Παλιότερα δεν πρόσεχα τα λόγια μου, έλεγα ψέματα και πλήγωνα ανθρώπους»

Βασίλης Κούκουρας: «Στον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου ήταν αρχικά ο...» - «Δέχθηκα αρνητικές κριτικές για εκείνη την εκπομπή αλλά έβγαζα πολύ καλά λεφτά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Βασίλης Κούκουρας βρέθηκε καλεσμένος στο #Στούντιο4 και μέσα σε όλα, παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έχει πληγώσει αρκετούς ανθρώπους με τα λόγια του.

«Πλέον μετράω πολύ τα λόγια μου. Παλιά δε πρόσεχα τι έλεγα και πλήγωνα τους ανθρώπους. Άφηνα ανθρώπους έτσι. Χώριζα για ψύλλου πήδημα. Ήμουν ανήσυχος. Έλεγα ψέματα. Το έκανα για επιβεβαίωση. Πλήγωνα κόσμο. Αυτό πια έχει σταματήσει» είπε ο Βασίλης Κούκουρας.

Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές της εκπομπής τον ρώτησαν τι συνέβη και άλλαξε η στάση του, με τον Βασίλη Κούκουρα να απαντά:  «Ασχολείσαι με εσένα. Έχασα γονείς, φίλους, έχασα ζώο… Δούλεψα με τον εαυτό μου. Ζήτησα και ζητάω συγγνώμη. Δε θέλω όμως αυτό να γίνεται για ψύλλου πήδημα…. Προσπαθώ να είμαι σε μια ισορροπία, να μη λέω πράγματα ακατάσχετα και χωρίς λόγο, ούτε να προσπαθούν να μου τα βγάλουν με το τσιγκέλι».

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά και την  περιθωριοποίηση που βίωσε στον χώρο της υποκριτικής. 

Ακόμη, αποκάλυψε ότι: «Μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είχα το πρόβλημα ότι έλεγα ψέματα συνέχεια. Υπήρχε πλήρης ταύτιση. Θα έπρεπε να αποδείξω τρεις και τέσσερις φορές αυτό που έλεγα».

Σε άλλο σημείο είπε πως «όλα τα πράγματα στη ζωή, είναι διττό το να βρίσκομαι καθημερινά στην τηλεόραση. Τα καλά είναι πως είμαι στην επικαιρότητα, με βλέπει ο κόσμος, χαίρεται, το εισπράττω λες και δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα και αυτό είναι συγκλονιστικό. Από τα καλύτερα κοπλιμέντα, που έχω ακούσει, είναι πως "αν γινόταν τώρα το Κωνσταντίνου και Ελένης, είσαι ο μόνος που συνάδει με τον χρόνο που το είχαμε δει". Δηλαδή με την έννοια πως αν έβγαιναν τώρα καινούργια επεισόδια, δεν θα καταλαβαίναμε πως έχει περάσει τόσος χρόνος».

Συνέχισε, τονίζοντας πως: «Τα λιγότερο καλά είναι ότι σε περιθωριοποιεί και σε αποκλείει από κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις. Γιατί έχουν μείνει σε μια συνήθεια ότι «α, αυτός που έπαιζε εκεί». Δεν είναι όμως έτσι. Είναι δηλαδή εμπόδιο για καινούργια πράγματα που μπορώ να κάνω και τα κάνω στο θέατρο, ευτυχώς».

Αναφορικά με τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου, ο Βασίλη Κούκουρας δήλωσε πως στην αρχική πρόταση για τη σειρά, δεν είχε συμφωνήσει με το κανάλι για οικονομικούς λόγους και παράλληλα αποκάλυψε τον ηθοποιό που θα έπαιζε τον ρόλο με τον οποίο ταύτισε το όνομά του.

«Στον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου ήταν αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αυτό το έμαθα κι εγώ όταν το είπε ο ίδιος. Αυτόν τον ρόλο μου τον είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας, εγώ δεν τα είχα βρει τότε με το κανάλι στα οικονομικά. Μέσα σε αυτό το διάστημα φαίνεται πως πήγανε στον Ρένο, δεν ξέρω αν το είχαν προτείνει και σε άλλους ανθρώπους», ανέφερε ο Βασίλης Κούκουρας.

Και πρόσθεσε: «Γίνανε δεχτοί οι όροι μου. Νομίζω ότι έχει συμβάλει και ο Χάρης Ρώμας σε αυτόν τον τομέα. Δεν ήμουν υπερβολικός, αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Θεωρούμαι τυχερός σε αυτό το επάγγελμα και μου έχει δοθεί απλόχερα η τύχη».

Ο γνωστός ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή με τα τυχερά παιχνίδια που παρουσίαζε πριν από 9 χρόνια στον ΑΝΤ1.

«Έχω κάνει πράγματα που δεν ήθελα να κάνω. Δεν θέλω να είμαι αχάριστος, υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν. Μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ασχολήθηκα με τις ασφάλειες. Κάποιες εκπομπές, για τις οποίες δέχθηκα αρνητική κριτική», είπε αρχικά ο Βασίλης Κούκουρας.

«Ήταν εκπομπή με τυχερά παιχνίδια στην τηλεόραση, πολύ νωρίς το πρωί. Το έκανα για μισό χρόνο, δέχθηκα αρνητικές κριτικές αλλά έβγαζα πολύ καλά λεφτά. Δεν θα το έκανα αν ήμουν κάπου πιο καλά, χωρίς να θέλω να το υποτιμήσω βέβαια. Ήταν όμως μία δουλειά», παραδέχεται ο γνωστός ηθοποιός για το TV Quiz.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Βασίλης Κούκουρας περιέγραψε και το παρασκήνιο πίσω από το πώς έφτασε ο ρόλος του Μάνθου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» στα χέρια του.

«Κι εγώ έμαθα ότι προοριζόταν ο ρόλος για τον Ρένο Χαραλαμπίδη όταν το είπε ο ίδιος. Ο Χάρης (Ρώμας) μου είχε προτείνει τον ρόλο αλλά δεν τα είχα βρει οικονομικά με το κανάλι. Προερχόμουν από δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες του MEGA, τους Παράλληλους Δρόμους και το Εμείς κι Εμείς».

«Μετά έγιναν δεκτοί οι όροι μου κι έτσι γύρισα. Νομίζω ότι σε αυτό συνέβαλε και ο Χάρης. Δεν ήμουν υπερβολικός αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτά τα λεφτά. Να μην υποτιμάμε τους εαυτούς μας. Θεωρώ ότι ήμουν πάρα πολύ τυχερός στην καριέρα μου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω τρέξει, δεν έχω περάσει από οντισιόν ή ότι δεν έχω μείνει άνεργος», εξομολογείται ο Βασίλης Κούκουρας.

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια