Παντρεύτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler McBeth στη Νέα Υόρκη - Η ιστορία αγάπης, που κατέληξε σε γάμο

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth – Η τοποθεσία και οι καλεσμένοι - Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύτηκε τον σύντροφο του, Τάιλερ Μπακμπέθ, στη Νέα Υόρκη, μετά το σύμφωνο συμβίωσης που επίσης είχαν συνάψει στις ΗΠΑ.

Για εκείνον, από την πρώτη στιγμή, ο Τάιλερ Μάκμπεθ ήταν το αγόρι με τη χρυσή καρδιά. Ο άνθρωπος που τον κέρδισε κι έψαχνε σε όλη του τη ζωή. Εκείνος που του έδινε, όπως έχει πει, ενέργεια και τον έκανε να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια. Το άλλο του μισό!

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν πως ο ένας ήταν για τον άλλον. Πως αυτή η σχέση θα προχωρήσει και θα καταλήξει σε γάμο. Όπως κι έγινε.

Μετά από μια κοινή διαδρομή που είχε ορισμένες αμήχανες, ακόμα και δύσκολες στιγμές, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ παντρεύονται στις ΗΠΑ, όπως είχαν σκεφτεί και οργανώσει το τελευταίο διάστημα, κοντά τους δικούς τους ανθρώπους.

Η γνωριμία

Η γνωριμία τους έγινε τυχαία πριν από 4 χρόνια, όταν και οι δύο πήγαιναν στο ίδιο γυμναστήριο στη Νέα Υόρκη.

Πολύ γρήγορα έρχεται το πρώτο ραντεβού που και οι δύο θυμούνται, όπως φαίνεται λεπτό προς λεπτό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης καταλαβαίνει πως ο Τάιλερ είναι ο άνθρωπος που έψαχνε σε όλη του τη ζωή και αποφασίζει να μιλήσει στη μητέρα του.

Ο Τάιλερ κερδίζει με τον χαρακτήρα του και τους γονείς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι αγκαλιές στο αεροδρόμιο με την μητέρα του 35χρονου και η έξοδός τους από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μπροστά στις κάμερες, δεν περνούν απαρατήρητα.

Μαζί στο εξοχικό σε προάστιο της Νέας Υόρκης, μαζί σε διακοπές στις Σπέτσες και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μάχης για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όνειρο και των δύο είναι να γίνουν γονείς, να μεγαλώσουν τα παιδιά και να γεράσουν μαζί.

Ο γάμος

Ο γάμος τους, δεν ήταν έκπληξη για μια σειρά από στενούς φίλους τους.

Εδώ και χρόνια ήταν οικογένεια, όπως έχει πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Σε μάχες και δοκιμασίες που ποτέ δεν ήταν εύκολες.

«Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε», είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Από εκείνο το απόγευμα στη Νέα Υόρκη πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια. Και η σχέση τους που δοκιμάστηκε και άντεξε στο χρόνο, δίνει σειρά στον γάμο που ολοκληρώνει, όπως φαίνεται, την ευτυχία τους…

Η κα Πολυκανδριώτη, κάτοικος της Νέας Υόρκης, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο γάμος του ζευγαριού δεν θα γίνει στο κεντρικό κτίριο του δημαρχείου, αλλά σε ένα άλλο κτίριο που γίνονται τέτοιες τελετές.

Τα μέλη των οικογενειών του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ ήταν δίπλα στο ζευγάρι.

Οι γονείς του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και η μητέρα με τον αδελφό του συντρόφου του. Δεν έχει γίνει γνωστό, αν θα είναι παρόντες και άλλοι φίλοι του ζευγαριού.

Λίγες ώρες μετά τον γάμο του, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να κάνει ένα σχόλιο για τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε το τραγούδι «Άμαχος» του hip hop συγκροτήματος «Στοίχημα» στο οποίο συμμετέχει και ο Χρήστος Θηβαίος και έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες».

Φίλη του ζευγαριού αποκαλύπτει:

«Ο Tyler είναι ο τέλειος σύντροφος». Αυτό λέει φίλη του ζευγαριού, μιλώντας στην εκπομπή #PameDanai.

«Ο Tyler είναι περιποιητικός, ο τέλειος σύντροφος για να βρίσκεται στο πλάι του Στέφανου».

Όπως λέει η ίδια: «Ο Στέφανος είναι οργανωτικός στο σπίτι. Ο Tyler έχει αφοσιωθεί με τη διακόσμηση και να είναι όλα στην κατάλληλη θέση. Ο Στέφανος τρώει υγιεινά, πηγαίνει γυμναστήριο και φροντίζει το σώμα του, όπως και ο Tyler».

Τι του ευχήθηκε για το γάμο του o ξάδερφος Στέφανου Κασεσελάκη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ζωντανή σύνδεση είπε:

«Με ενδιαφέρει το μήνυμα που στέλνει μέσα από τον γάμο του ο κ. Κασσελάκης. Είμαι λίγο εκνευρισμένος όπως καταλαβαίνετε. Τον χρόνο μου πρέπει να τον σέβεστε» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πρωινό και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τον γάμο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έλενα Ακρίτα για το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ

Η δικηγόρος Μαρία Μάρκου το πρωί της Παρασκευής 20/10 μίλησε στην εκπομπή #ΚοινωνίαΩραMega για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ στη Νέα Υόρκη, και εξήγησε τι ισχύει για την άδεια παραμονής του Τάιλερ στην Ελλάδα.

«Για τους Αμερικάνους υπηκόους η παραμονή τους είναι μέχρι 3 μήνες. Αν έχουμε να κάνουμε με συζύγους Αμερικάνων κατοίκων, στο ετερόφυλο ζευγάρι δεν υπάρχει πρόβλημα, θα δήλωναν το ειδικό πιστοποιητικό γάμου και θα εξασφάλιζαν την άδεια παραμονής. Όσον αφορά στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν αναγνωρίζεται ο γάμος στην Ελλάδα και μπορούσαν να κάνουν μόνο σύμφωνο συμβίωσης», είπε αρχικά.

«Σύμφωνα με τους μεταναστευτικούς κανόνες και οικογενειακού δίκαιου στην Ελλάδα το σύμφωνο συμβίωσης το αμερικανικό και ο αμερικανικός γάμος δεν έχει ισχύ στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Ο γάμος απέκτησε νομικό βάρος στην Αμερική», συμπλήρωσε η κα Μάρκου.

Μιλώντας στο #LiveNews, ο Όθων Παπαδόπουλος εξήγησε πως επειδή ο γάμος μεταξύ δύο ομόφυλων ατόμων δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα, δημιουργούνται πολλά νομικά θέματα, καθώς σε πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού επιτρέπεται.

«Γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα. Αναγνωρίζονται όμως, σε πολλές άλλες χώρες και έτσι προκύπτουν διάφορα νομικά προβλήματα σχετικά με το συμβαίνει όταν έρθουν εδώ. Το ίδιο συμβαίνει και στην τεκνοθεσία. Επίσημα η ελληνική νομοθεσία δεν δίνει καν την άδεια παραμονής σε τρίτη χώρα για έναν γάμο που δεν αναγνωρίζει. Εκ πλαγίου όμως, με δικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Έρχονται δηλαδή οι δικαστικές αποφάσεις να αντικαταστήσουν τον νόμο», εξήγησε.

Η Μαρία Μάρκου, δικηγόρος στη Νέα Υόρκη, είπε πως σύμφωνα με τον νόμο της Νέας Υόρκης ο γάμος μπορεί να γίνει όπου θέλει το ζευγάρι είτε στο δημαρχείο είτε σε λίμνη.

«Οποιοσδήποτε θέλει να τελέσει έναν γάμο, μπορεί να πάρει μία άδεια όπου γράφεται απλά σε ένα οργανισμό. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος εξειδικευμένος από το κράτος. Από το 2011 υπάρχει σχετική νομοθεσία που επιτρέπει τον γάμο των ομοφυλοφίλων, η οποία δίνει τα αντίστοιχα δικαιώματα με έναν γάμο ετερόφυλων».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»