#imacelebritygr: «Βόμβα» στην αποχώρηση μετά τη δοκιμασία με τις κατσαρίδες

#imacelebritygr: Ξέσπασε ο Νίκος Βαμβακούλας στην Μαρία Καλάβρια: «Με προσβάλλεις» - Στιγμές τρόμου για Μαρία Καλάβρια και Αγγελική Ηλιάδη – «Θα πέσω» - Χαμός στους Κίτρινους, με μεγάλο τσακωμό, βρισιές και… βουτιές, ανάμεσα σε Πάνο και Τάσο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα ακόμη επεισόδιο του I’m a Celebrity get me out of here προβλήθηκε. Όπως φαίνεται όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Οι δοκιμασίες γίνονται πιο μέρα με τη μέρα πιο απαιτητικές για τους συμμετέχοντες.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 19/10 οι celebrities κλήθηκαν να ξεπεράσουν τον φόβο τους με τα ύψη και βρέθηκαν να μάχονται για τους πόντους της ομάδας τους σε μια αιωρούμενη σχεδία.

Ο Γιώργος έκανε λάθος και η Καλομοίρα δεν έχει γενέθλια,αλλά τα μπαλόνια με το ήλιο… δεν πάνε χαμένα

Ο Τρύφωνας θέλει να φτιάξει «κορμί θανατηφόρο» και ο Νίκος Αναδιώτης γίνεται γυμναστής του

Ο Τάσος γίνεται πειρατής για να τρομοκρατήσει τους αντιπάλους του, αλλά τελικά το ρίχνει στον χορό

Οι Celebrities μαθαίνουν πως η επόμενη δοκιμασία θα στείλει κάποιους ψηλά, πολύ ψηλά στα αστέρια

Γιώργος και Καλομοίρα εξηγούν τη σημερινή δοκιμασία, αλλά και τι περιμένει τους νικητές

Η Μαρία Καλάβρια και η Αγγελική Ηλιάδη δυσκολεύτηκαν αρκετά και οι στιγμές που ακολούθησαν έκαναν τους πάντες να παγώσουν.

Οι παίκτες προσπαθούσαν να τις εμψυχώσουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στη δοκιμασία φέρνοντας πόντο στην ομάδα τους.

«Θα πέσω, πέφτω» φώναζε η Αγγελική Ηλιάδη με τη Μαρία Καλάβρια να προσπαθεί να βρει την ισορροπία της.

Bo και Τάσος αναμετρώνται στα… αστέρια – Ποιος θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του;

Στη Μαρία δεν άρεσε καθόλου το πως φέρθηκε ο Τάσος στην Αγγελική

Παραλίγο να χάσει τη μύτη του από την Amazing ο Βαμβακούλας! – Αεράτο μπουζούκι από τον Bo

Ο Σαμαράς βάζει όλη του την τέχνη πάνω στα μαλλιά του Βαμβακούλα και τον… μεταμορφώνει

Οι Κίτρινοι εξαργυρώνουν τη νίκη τους αποκτώντας λιχουδιές – Λατρεία για φέτα και σαμπάνια

Οι Πράσινοι ξεκινούν κουβέντα για την αποχώρηση και οι παρεξηγήσεις δεν αργούν να έρθουν

Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα στο νέο επεισόδιο του Celebrity, το βράδυ της Πέμπτης, οι τόνοι ανέβηκαν άξαφνα στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου ανάμεσα στην Μαρία Καλάβρια και τον Νίκο Βαμβακούλα. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε η πρώτη από τα οποία και αισθάνθηκε πως προσβάλλεται ο δεύτερος σαν προσωπικότητα.

«Παιδιά, ο Τάσος για τα δικά μου δεδομένα είναι πιο ικανός από εσάς και μην με παρεξηγείτε. Από θέμα του ότι είναι αδυνατούλης και είναι πάρα πολύ γρήγορος. Είναι και εύστοχος, δεν είναι θέμα. Αν ήταν μόνο θέμα δύναμης, σίγουρα θα έλεγα να (σ.σ. τον Νίκο Αναδιώτη)» τόνισε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια του Celebrity απευθυνόμενη στους υπόλοιπους συμπαίκτες της. «Και τι να κάνουμε; Να τα παρατήσουμε, να τον βγάλουμε νικητή, να πάρει το έπαθλο και να φύγουμε όλοι;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο Μπο.

«Τι να κάνουμε δηλαδή; Να μην παίξουμε καθόλου;» ρώτησε αμέσως και ο Νίκος Βαμβακούλας για να αποκριθεί η Μαρία Καλάβρια, «μ’ αρέσει που έπαιζες και ποδόσφαιρο. Σου είπα εγώ ότι δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν; Σου είπα εγώ κάτι τέτοιο; Δεν θα λες πράγματα που δεν τα έχω πει. Είπα ότι ο Τάσος σε σχέση με εσάς έχει πολλά πλεονεκτήματα».

Με τη σειρά του, λοιπόν, ο Νίκος Βαμβακούλας απάντησε ως εξής ενώπιων όλων. «Με προσβάλλεις! Με προσβάλλεις! Με προσβάλλεις, σου είπα, όταν λες ότι είμαι αδύναμος και γι’ αυτό είπα ότι ψηφιστήκατε».

Μιλώντας ωστόσο στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η γοητευτική επιχειρηματίας εξήγησε πως «δεν ήθελα να θίξω κανέναν, όμως θίχτηκαν όλοι επειδή την προηγούμενη φορά τους ψήφισαν τα υπόλοιπα παιδιά. Παρόλα αυτά είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις, κάποιοι δεν ξέρουν να ακούν και χρησιμοποιούν λέξεις που εμένα με εκνευρίζουν. Ότι τους προσβάλλω ενώ εγώ δεν πρόσβαλλα κανέναν. Βοήθησα για την ομάδα μου και σκέφτηκα ποιο θα είναι το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που δεν μπορούν να το καταλάβουν, δεν θα ξαναασχοληθώ. Το βαριέμαι όλο αυτό».

Χαμός στους Κίτρινους, με μεγάλο τσακωμό, βρισιές και… βουτιές, ανάμεσα σε Πάνο και Τάσο

Οι παίκτες αποφασίζουν ποιον θα προστατεύσουν, αφήνοντας τρεις για τη διαδικασία αποχώρησης

Στον… τάκο του Celebrity βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα της Πέμπτης, η Emilia Vodos, ο Τάσος Ξιαρχό και η Ραχήλ Μακρή. Οι τρεις εκκεντρικοί παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε μια… ιδιαίτερη δοκιμασία όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν ορισμένες τεράστιες κατσαρίδες.

Ύστερα από αρκετά λεπτά και σκηνές ανατριχιαστικές που ήρθαν στου δέκτες μας, το αποτέλεσμα είχε κριθεί και ο Γιώργος Λιανός με την Καλομοίρα δεν είχαν παρά να το ανακοινώσουν στους τρεις διαγωνιζόμενους του Celebrity. Θα ήταν το εντυπωσιακό μοντέλο, ο χορογράφος ή η πολιτικός που θα άφηνε τον Άγιο Δομίνικο;

«Συγχαρητήρια και στους τρεις για την προσπάθεια σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης. Η παίκτρια που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι… η Ραχήλ Μακρή. Emilia, συγχαρητήρια που είσαι η αρχηγός της κίτρινης ομάδας για τις επόμενες ημέρες. Και τώρα η Ραχήλ θα πρέπει να αποχωρήσει από το Celebrity.

«Ραχήλ μου, συγχαρητήρια και σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να δώσει τον λόγο στην γνωστή πολιτικό προκειμένου να εκφέρει τα τελευταία της λόγια προτού αφήσει για πάντα πίσω το Celebrity του ΣΚΑΪ.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, ελπίζω να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για αυτόν τον ιερό φιλανθρωπικό σκοπό. Για την αναδάσωση των καμένων περιοχών της πατρίδας μας. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη για μένα εμπειρία, εννοείται πως δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ που μου έδωσε πολλά. Μου έδωσε σοφία, μου έδωσε πράγματα και αγάπησα πάρα πολύ αυτά τα παιδιά».

«Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ κάμπινγκ στη ζωή μου, δεν περίμενα ποτέ κατά πόσο θα μπορέσω να συμβιώσω με ανθρώπους που δεν ήξερα» δήλωσε με χαμόγελο η Ραχήλ Μακρή για να αποχαιρετήσει τους δυο συμπαίκτες της, οι οποίοι και γύρισαν στο camp στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου.

Emilia: «Φυσικά και θα κέρδιζα, έχω μάθει να είμαι αρχηγός, έχω όλα τα στοιχεία»

Παρά τις διαφωνίες, οι Πράσινοι αλληλοστηριχτήκαμε – Ο Τάσος έχει τις πιο πολλές ικανότητες

Οι συμπαίκτες του Τάσου έχουν πολλά να πούνε εναντίον του, από «πηγαδάκια» έως συμπεριφορά

Ιωάννα και Τάσος φτιάχνουν πίτσα με τα… πρόσωπά τους και σκορπούν πολύ γέλιο

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!