#FameStoryGR: Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ξεκαθάρισε την θέση της για τον καβγά - Χριστίνα: «Δεν αντέχω άλλο!»

#FameStoryGR: Με ποιον σπουδαστή θα κάνει ντουέτο ο Νικηφόρος; - Ο Νίνο ζήτησε από τους σπουδαστές να κάνουν μυστική ψηφοφορία για τους καθηγητές της Ακαδημίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το 4ο Live, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00!

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μπαίνει στην Ακαδημία για να κάνει fitting στους σπουδαστές με τα ρούχα, που θα εμφανιστούν στο Live, αλλά η Χριστίνα Ζιώγα επιλέγει να μην παρακολουθήσει το μάθημα.

Στο συμβούλιο οι καθηγητές καλούνται να αποφασίσουν για έναν ακόμη προτεινόμενο για αποχώρηση, ενώ η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη παίρνει θέση για το τι έχει συμβεί με τη Χριστίνα Ζιώγα.

Ο Γιάννης στάζει φαρμάκι για Άννα και Αριστέα

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Τίτο και την Αριστέα;

«Τα μπαγλαμαδάκια» σε rap edition

Ο Άλεξ Παναγή κάνει πρόβα με τον Danny και τον Victor την καινούργια εκδοχή του τραγουδιού τους, μετά την προσθήκη του rap κομματιού.

Με ποιον θα Κάνει ντουέτο ο Νικηφόρος; Ο γνωστός τραγουδιστής μπήκε στη μουσική Ακαδημία

Ο Νικηφόρος μπαίνει στην Ακαδημία για να συζητήσει με τους σπουδαστές, αλλά και για να κάνει έκπληξη στον Σωτήρη Γιαζιτζιόγλου, ο οποίος θα ερμηνεύσει το τραγούδι του στο Live.

Η έκπληξη του Νικηφόρου στον Σωτήρη και η ιστορία του «Υποσχέσου»

Ο Σωτήρης ενθουσιάζεται όταν ο Νικηφόρος του ανακοινώνει ότι στο Live της Παρασκευής θα κάνουν ντουέτο πάνω στη σκηνή και ξεκινούν αμέσως πρόβα.

Ο Δημήτρης Κλειδάς και ο Γιάννης Στεφανίδης ζηλεύουν επειδή ο Σωτήρης θα είναι ο τυχερός, που θα τραγουδήσει μαζί με τον Νικηφόρο στο Live.

Ο Νίνο ζήτησε από τους σπουδαστές να κάνουν μυστική ψηφοφορία για τους καθηγητές της Ακαδημίας

Ο Νίνο έρχεται στην Ακαδημία με διάθεση για παιχνίδι! Έτσι, ανακοινώνει στους σπουδαστές ότι θα κάνουν μία μυστική ψηφοφορία, όπου θα ψηφίσουν αν τους αρέσουν ή όχι οι καθηγητές και οι κριτές.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μπήκε στο σπίτι του Fame Story για να κάνει fitting στους σπουδαστές με τα ρούχα, λίγες ώρες πριν εμφανιστούν στο live, ωστόσο η Χριστίνα Ζιώγα επέλεξε να μην παρακολουθήσει το μάθημά της.  

Αν και όπως είπε ο Δημήτρης Κλειδάς ήταν η αρχική της σκέψη να απουσιάζει, μετά αποφάσισε ότι θα παρευρεθεί. Από ό,τι φαίνεται υπερίσχυσε η πρώτη της σκέψη, μετά τον τσακωμό τους στα καμαρίνια του 3ου live.  

Τα «γαλλικά» της Andrew Punch που άκουσε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Τι ανέφερε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για τη Χριστίνα;

Λίγη ώρα μετά κι αφού αντιλήφθηκε την απουσία της Χριστίνας, η καθηγήτρια της Ακαδημίας, δήλωσε ότι: «Αα η Χριστίνα δεν είναι εδώ... ok. Ούτως ή άλλως είναι επιλογή σας παιδιά, αν θέλετε έρχεστε στο μάθημα, αν δε θέλετε δεν έρχεστε, εμείς είμαστε εδώ για εσάς», είπε στους σπουδαστές. «Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν ήθελε να έρθει, αλλά νομίζω είναι δικαιωμά τους αν θέλουν να παρευρεθούν σε ένα μάθημα ή όχι. Το μάθημά μου πάντως είναι ανοιχτό για όλους κι η θήκη της είχε το ρούχο της μέσα κανονικά όπως κι όλων», συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη από το γραφείο των καθηγητών.

Στη συνέχεια η Χριστίνα ισχυρίστηκε ότι πέρα από το ψυχολογικό, δεν ήταν και πολύ καλά, αφού την πονούσε το στομάχι της.

Το συμβούλιο των καθηγητών για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο τον καθηγητών του Fame Story, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ξεκαθάρισε τι συνέβη με τη Χριστίνα Ζιώγα λίγο πριν τραγουδήσει το Ξανά Μανά στο 3ο live.  

Η Μαρία Σολωμού ζήτησε από την image maker τι έγινε στα παρασκήνια με τη σπουδάστρια. «Eπέλεξε ένα φόρεμα που μου άρεσε και της το κράτησα για να το φορέσουμε στο live. Μαζί της στο fitting ήταν κι η Megan. Πήραμε τα ρούχα τους τα πήγαμε στο στούντιο για να γίνει η δοκιμή στο stage στην πρόβα. Πάω και τη βλέπω να φοράει φόρεμα που ήταν σε θήκη άλλης σπουδάστριας! Που σημαίνει ότι έχει ανοίξει τη θήκη άλλης σπουδάστριας, έχει πάρει το φόρεμα και το φοράει», είπε στους εμβρόντητους καθηγητές.

«Με του που τη βλέπω της λέω "βγάλε το φόρεμα", μου λέει "Οχι δεν το βγάζω!". Της λέω "πάμε να βγάλουμε το φόρεμα" κι εκεί άρχισε να ωρύεται», συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. 

Στη συνέχεια η Μαρία Σολωμού τη ρώτησε τι έκανε στο μάθημά της. «Δεν εμφανίστηκε στο μάθημα», απάντησε η image maker. Οι υπόλοιποι καθηγητές ήταν πολύ δυσαρεστημένοι από τη Χριστίνα, αλλά και τα όσα είπε στο live. 

«Ήμουν εκεί για εκείνη την προηγούμενη εβδομάδα, παρότι είχε συμβεί αυτό το συμβάν. Της έφτιαξα αυτή την εικόνα, τη δούλεψα κι ήμουν εκεί για εκείνη κι αυτή την εβδομάδα. Είχα τα ρούχα της στη θήκη τους, έτοιμα, σεταρισμένα κ

Η Χριστίνα Ζιώγα που απείχε από το μάθημα της image maker, παρέμεινε στο κρεβάτι της, με τον Στράτο να της συμπαραστέκεται. 

«Δε θέλω ρε 'συ να μιλήσω άλλο... Θα δω πως θα πάει το live και θα δω αν θα συνεχίσω. Δεν μπορώ άλλο, αλήθεια δεν αντέχω άλλο! Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, ήρθα για να πάρω καλά πράγματα, όχι να ξεφτιλίζουμαι», είπε αρχικά. «Σκέφτομαι τους γονείς που κάθονται και το βλέπουν στην τηλεόραση. Έχω βίντεο που φωνάζω στην Κατσαΐτη, υπάρχει!», συμπλήρωσε.  

«Είμαι πάρα πολύ πιεσμένη, είμαι πάρα πολύ χάλια. Υπάρχει μια λογική φωνή που λέει ότι σώζεται, ότι θα ξεχαστεί, αλλά ok... ότι είναι και στο χέρι μου, αλλά αυτήν τη στιγμή μου φαίνεται πάρα πολύ μεγάλο αυτό. Νιώθω ντροπή που έγινε όλο αυτό δημόσια. Νιώθω ντροπιασμένη κι εκτεθειμένη πολύ», συμπλήρωσε στον Στράτο από το κρεβάτι της.

Δείτε ολόκληρο το Επεισόδιο 15 | 18.10.23

Απόψε στις 21:00 το 4ο φαντασμαγορικό live | Ντουέτο - έκπληξη με τον Νικηφόρο

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!