#FarmaGR: Προσποιήθηκε τραυματισμό, δήλωσε οικειοθελή αποχώρηση, & το πήρε πίσω! «Είσαι σκουπίδι, κω…παίδι»

#FarmaGR: Αποχώρησε με αγανάκτηση από το ριάλιτι - Έβαλε τα κλάματα! - Ο τραυματισμός του Χρήστου και η δυσπιστία των συμπαικτών του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Σπύρος Κοσμάς ήταν ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας στη Φάρμα αλλά ο τραυματισμός, που είχε στο πόδι, δεν του επέτρεψε να μονομαχήσει. Ο Γιώργος Γιαννούλας, ως αρχηγός της γαλάζιας ομάδας, έπρεπε να επιλέξει νέο μονομάχο και όρισε τον Χρήστο Μέξη.

Οι γαλάζιοι έχασαν και τη 2η Δοκιμασία Ασυλίας, με αποτέλεσμα ο Χρήστος να επιλέξει τον Γιώργο Τσάμη ως δεύτερο μονομάχο από την ομάδα του.

Η ημέρα της μονομαχίας ξημερώνει με τον Σπύρο να πονάει αρκετά και το κλίμα στη γαλάζια ομάδα να παραμένει δυσάρεστο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τα σπιτάκια των μονομάχων στη Φάρμα. Ο Γιώργος, αφού έκανε τον πρωινό του διαλογισμό, μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Λεωνίδα για το αν θεωρεί ότι στη σκηνή εκτός από εργατικές μέλισσες υπάρχουν και κηφήνες.

Πως επηρεάζουν οι υποομάδες, που έχουν δημιουργηθεί, την ομάδα και ποια είναι η σχέση του με τον Χρήστο Μέξη;

Ο Χρήστος από την άλλη, δεν διστάζει να μιλήσει για γαλάζιους παίκτες με πράσινες φανέλες και για τις στενές σχέσεις ορισμένων με την αντίπαλη ομάδα.

«Ο Σπύρος ήταν άδικο να βγει μονομάχος γιατί η δικαιολογία ήταν εξαρχής άκυρη. Επειδή είναι δυνατός παίκτης. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιαννούλας επηρεάζεται πολύ εύκολα από ότι έχω καταλάβει, από την πράσινη ομάδα», είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Στο συμβούλιο υποδεχόμαστε τον Νίκο Παρλάντζα και τη Γεωργία Τσάμη, μετά την ίωση που πέρασαν και τους είχε ταλαιπωρήσει.  Μετά την είσοδο και των δύο μονομάχων, η ανασκόπηση της εβδομάδας ξεκινά!

Πως ήταν η εμπειρία του Άλκη Λαδά με την αρχηγία; Πως κύλησε η εβδομάδα στη Φάρμα και ποιος είναι υπεύθυνος για το μποστάνι, που ξεράθηκε;

Ποιοι είναι τελικά αυτοί που φοράνε πράσινες φανέλες και μεταφέρουν πληροφορίες στην άλλη ομάδα;

Για μια ακόμα φορά στη Φάρμα έγιναν… μπίλιες οι παίκτες όταν συνάντησαν τον παρουσιαστή Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το βράδυ της Πέμπτης, στον αχυρώνα πριν την αναμέτρηση των δύο υποψηφίων προς αποχώρηση. Τα λόγια που αντάλλαξαν, κυρίως οι άνδρες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, κάθε άλλο ήταν  παρά ήρεμα!

«Θέλω να πω κάτι για την δική μου την ομάδα. Άμα κάποιος έλεγε το οτιδήποτε και δεν ήταν ηθικό, είμαι σίγουρος ότι θα πήγαιναν στο άτομο που θεωρούν σωστό και θα έλεγαν: Ξέρεις κάτι, αυτό το άτομο είναι τοξικό! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια, θέλει να κάνει ζημιά στο φαγητό και την τροφή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννακίδης για να προκαλέσει την αντίδραση του Χρήστου Μέξη.

«Το τοξικός για μένα το είπε ο Γιώργος; Σε μένα αναφέρθηκες, τώρα, με το τοξικός;» αναρωτήθηκε, εμφανώς, ενοχλημένος ο παίκτης της Φάρμας για να δώσει ο Γιώργος στον παρουσιαστή την εξής απάντηση. «Συζητάω γενικά αυτά που είπε τώρα ο Χρήστος. Παρόλα αυτά είναι τοξικός. Αυτή είναι η άποψη μου».

«Εγώ 10 χρονών μιλούσα πιο ώριμα από αυτόν! Δεν σέβεται τίποτα το παιδί! Είναι αδικία προς το πρόσωπο του Γιαννούλα που κάθεται και μαγειρεύει για να φάει ο Χρήστος και ο οποιοσδήποτε Χρήστος» είχε δηλώσει, λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος στην κάμερα της Φάρμας. «Είναι σκουπίδι μεγάλο, ρε! Κω… παίδι! Αλήθεια είναι κλ…παίδι» τόνισε εν συνεχεία, με τη σειρά του, ο Χρήστος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Αυτό είναι κατάντια τώρα! Να πολεμάει μέλος της ομάδας την ομάδα συνέχεια. Και καλά η Έλενα κοιμάται και ακούει τι λένε οι άλλοι γύρω της. Βλέπω καταστάσεις να μιλάει 15 μέτρα μακριά και το αυτί της να είναι στο τι λέμε εμείς μέσα» υπογράμμισε, επίσης, ο Σπύρος για την Έλενα για να συνεχιστούν οι υψηλοί τόνοι μεταξύ… όλων στη Φάρμα.

Λίγο πριν τη μονομαχία ανάμεσα στους «Γαλάζιους» Χρήστο Μέξη και Γιώργο Τσάμη, ο Χρήστος δήλωσε ότι παρότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Φάρμα θα αγωνιστεί.  

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άλλο να δώσω στη Φάρμα, απλά δεν έχω μάθει να τα παρατάω, θα παλέψω μόνο και μόνο γιατί πρέπει να παλέψω, επέλεξα τον Γιώργο, θέλω να κερδίσω, αλλά όπως και να 'χει το αποτέλεσμα έχω πάρει την απόφαση μου. Είμαι ok με το τι έχω πάρει εδώ», είπε μπροστά στους συμπαίκτες του και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.  

«Έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση, δε θέλω να κάτσω άλλο και τώρα από αγγαρεία θα παίξω. Αλήθεια θέλω να κερδίσω αλλά δε θα γίνω τώρα σ#@&α σαν κι αυτούς!», δήλωσε στη συνέχεια στην κάμερα. 

Φάρμα: Δε γινόταν ο Γιώργος να μη σχολιάσει τα λεγόμενα του Χρήστου

Από τη σειρά του ο Γιώργος Τσάμης δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στη Φάρμα, χαρακτηρίζοντας νάρκισσο τον Χρήστο Μέξη. «Να επιλέξεις συνειδητά να δείξεις το αγωνιστικό σου ego ενώ έχεις δηλώσει ανοιχτά ότι θα αποχωρήσεις απλά για να διώξεις έναν συμπαίκτη σου, εδώ μιλάμε για μια κατάσταση... tragic!», σχολίασε ο Γιώργος για τον αντίπαλό του. 

Για την ιστορία στη Φάρμα, δε, τα ίδια αν και ελαφρώς πιο ήρεμα λόγια αντάλλαξαν και τα κορίτσια των δυο ομάδων στη συνέχεια του νέου επεισοδίου.

Στην αρένα για να παραμείνουν στη Φάρμα βρέθηκαν να διαγωνίζονται ο Χρήστος Μέξης και ο Γιώργος Τσάμης.

Οι δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, μαζί με τις όποιες βοήθειες είχαν στη μονομαχία, προκειμένου να μην δουν ακόμα την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η μονομαχία ξεκινά και οι δύο αντίπαλοι τα δίνουν όλα για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη «Φάρμα». Ο εξώστης δείχνει ξεκάθαρη στήριξη σε έναν από τους δύο μονομάχους. Ποιος θα καταφέρει, τελικά, να υπερισχύσει;

Δύσκολα τα βρήκε ο Χρήστος Μέξης στη μονομαχία του στη Φάρμα με τον Γιώργο Τσάμη. Μάλιστα, στο παιχνίδι με τις κούνιες και τη μεταφορά των μήλων, ο Χρήστος έπεσε κάτω ζητώντας ιατρική βοήθεια. 

Ο Χρήστος ισχυρίστηκε ότι έπαθε θλάση στο καλάμι, προκαλώντας και με αυτήν του στάση την αντίδραση των συμπαικτών του. «Άμα σου δείξω τα καλάμια μου είναι γεμάτα καρούμπαλα, δεν πήγα στη γιατρό "έκανα βαβά βγάλε με", απλά κουράστηκε, έπεσε κάτω κι ήθελε να κερδίσει λίγο χρόνο» σχολίασε ο Άλκης Λαδάς. «Μια μεγάλη υπερβολή. Νομίζω ότι επειδή έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια, καταλάβαινε ότι έχει μείνει πίσω, έψαχνε να βρει κάτι για να σταματήσει όλο αυτό», είπε ο Γιαννούλας. 

Κι οι παίκτες της πράσινης ομάδας δυσανασχέτησαν με το ατύχημα του Χρήστου, ωστόσο, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. 

Σε άλλο σημείο του αγώνα έσπρωξε τόσο έντονα τον Τσάμη που τον έριξε κάτω. Μάλιστα κι ο διαιτητής της Φάρμας του είπε ότι έκανε αντικανονική κίνηση κι έσπρωξε τον Γιώργο, ξεκινώντας τη δοκιμασία από το σημείο που σταμάτησαν. Του τόνισε ότι αν το ξανακάνει θα χάσει τον αγώνα. 

Έτσι, ενώ αρχικά το σκορ έγραψε 2 – 0 υπέρ του Γιώργου, ο Χρήστος κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στις δύο επόμενες αναμετρήσεις με αποτέλεσμα να φέρει το παιχνίδι στην ισοπαλία του 2 – 2.

Στην αμέσως επόμενη και τελική αναμέτρηση, όμως, οι δυο παίκτες κλήθηκαν να μονομαχήσουν στα καρφιά και εκεί ο Χρήστος Μέξης γύρισε το παιχνίδι και κέρδισε την παραμονή του στη Φάρμα.

«Αισθάνομαι αγανάκτηση, λύπη και κάπως έχω θυμώσει με μένα που δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω. Ήταν σαν να έπαιζα ένα video game οπότε θα μου λείψει το πρωινό ξύπνημα και η παρέα με συγκεκριμένα άτομα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης μετά το αποτέλεσμα για την αποχώρηση από την Φάρμα.

Iδιαίτερα απογοητευμένοι ήταν οι παίκτες της γαλάζιας ομάδας με την ήττα του Γιώργου Τσάμη απέναντι στον Χρήστο Μέξη. 

Ο Γιώργος έχασε με 3-2, κι έτσι είναι αυτός που αποχωρεί από τη Φάρμα, με τους συμπαίκτες του να σχολιάζουν την υπερπροσπάθεια που έκανε, αλλά και τη δήλωση του Χρήστου Μέξη ότι θα αποχωρήσει.  

«Αισθάνομαι αγανάκτηση, λύπη... έτσι κάπως έχω θυμώσει με εμένα που δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω», είπε ο Γιώργος στην κάμερα

«Πάμε να καθαρίσουμε λίγο την μπουγάδα γιατί έχει βρωμίσει πάρα πολύ η σκηνή. Σιγά σιγά εκτός από γενική λάντζα που έκανε χθες και κάνω και γενική καθαριότητα στη σκηνή», δήλωσε στην κάμερα μετά τη νίκη του ο Χρήστος.   

Φεύγοντας από τη Φάρμα ο Γιώργος Τσάμης... κατέρρευσε!

Συγκινημένοι οι παίκτες αποχαιρέτησαν τον Τσάμη. «Ήταν σαν να έπαιζε ένα video game. Θα μου λείψει αυτό, θα μου λείψει το πρωινό ξύπνημα, η παρέα με ορισμένα άτομα. Η αυλαία για εμένα έκλεισε στη Φάρμα... Θα μου λείψει όλο αυτό, δεν περίμενα... δεν περιμένα να δημιουργήσω σχέσεις μέσα σε αυτήν τη συνθήκη οι οποίες θα μου λείψουν», συμπλήρωσε ο Γιώργος Τσάμης μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.  

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η κουβέντα της Έλενας με τις συμπαίκτριές της φεύγοντας από τον αχυρώνα, μιλώντας για τα... σχέδια της τώρα που ο Τσάμης θα την ορίσει αρχηγό!

Παρότι πριν τη μονομαχία με τον Γιώργο Τσάμη δήλωσε ότι χάσει-κερδίσει θα αποχωρήσει από τη Φάρμα. Mετά το τέλος του αγώνα που τον βρήκε νικητή, ο Χρήστος Μέξης άλλαξε γνώμη...  

Εννοείται ότι αυτή του η απόφαση προκάλεσε τις αντιδράσεις των συμπαικτών του, σχολίαζοντας το... θέατρο που έπαιξε με το ατύχημα στο πόδι του.  

«Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου... Δεν μπορεί να προσποιηθείς τραυματισμό, είναι πάρα πολύ σοβαρό πράγμα. Παγώσαμε όλοι για τον Χρήστο κι ο Χρήστος μας δουλεύει και κερδίζει κιόλας... Να χαρούμε; Δε χάρηκα καθόλου», δήλωσε ο Γιαννακίδης στην κάμερα.  

«Ο Χρήστος κέρδισε τον τρίτο πόντο κι είναι αυτός που θα παραμείνει στη Φάρμα», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Κάνεις ό,τι θέλεις και κάποιους τους πονάει, μάλλον αυτό ακούμε τώρα εδώ και με αυτό κλαίνε τώρα τα παιδιά», δήλωσε ο Χρήστος μετά τη νίκη του.  

«Είχα σκοπό να φύγω σήμερα κέρδιζα-έχανα, θα κάτσω άλλη μια μέρα να δούμε πως θα πάει γιατί θέλω πάρα πολύ να τους πονέσω...  Ξενέρωσαν πάρα πολύ κι αυτό με έκανε πιο δυνατό!», συμπλήρωσε στην κάμερα, αλλάζοντας την απόφασή του.

Το trailer 17ου επεισοδίου | Δευτέρα 23.10.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!