Νέα εποχή για το M&S στην Ακρόπολη - Νέα σύγχρονη και οικολογική όψη με διαχρονική ποιότητα

Νέα εποχή για το Marks & Spencer στην Ακρόπολη. Το εμβληματικό τριώροφο κτήριο που αποτελεί σημείο αναφοράς στην πρωτεύουσα, αποκτά νέα ανανεωμένη, οικολογική και υπερσύγχρονη όψη, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, τηρώντας ευλαβικά το πλάνο της για επέκταση, ανάπτυξη και προσαρμογή όπως προστάζουν οι καιροί, η μητρική εταιρεία Voici La Mode (VLM), προχωρεί σε ανακαίνιση και αναβάθμιση του καταστήματος Μ&S στην Ακρόπολη, το οποίο πρωτοστατεί από το 1995.

Παράλληλα, παραμένει πιστή στις περιβαλλοντικές αρχές που πρεσβεύει, διατηρώντας ταυτόχρονα τις διαχρονικές της αξίες για υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Η κομψότητα, η υψηλή αισθητική, η άνεση και το ευχάριστο περιβάλλον, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να περιγράψουν τη ανανεωμένη εικόνα του M&S στην Ακρόπολη.

Πρόκειται για ένα κατάστημα με μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για όλη την οικογένεια και το σπίτι, με τη μοναδικότητα και την ποιοτική σφραγίδα των Marks & Spencer και του Ομίλου VLM.

Το καφεστιατόριο Café La Mode στον 3ο όροφο του κτηρίου, έρχεται να συμπληρώσει την μοναδικότητα του Μarks & Spencer, βάζοντας στον παρονομαστή τη χαλάρωση, την ψυχαγωγία και το καλό φαγητό. Το χαλαρό και προσεγμένο μίνιμαλ περιβάλλον συναντάει την ποιοτική κουζίνα και την τέλεια εξυπηρέτηση, χαρίζοντας απολαυστικές στιγμές στους θαμώνες.

Αγκαλιάζοντας τις ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας)

Η αναβάθμιση στον Όμιλο Voici La Mode δεν αγγίζει μόνο την αισθητική, αλλά αφορά και την τεχνολογική πλευρά, σ’ ένα τομέα στον οποίο επίσης κατέχει τα ηνία.

Δεν μιλάμε απλώς για αναβάθμιση στην τεχνολογία, αλλά και χρήσεις των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που αγκαλιάζουν το περιβάλλον και προστατεύουν τη φύση.

Άλλωστε, η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα όπως καθορίζεται στο Europe Plan Net Zero, συγκαταλέγονται ανάμεσα στους κύριους στόχους του Ομίλου, μέσα από το πλάνο ενεργειακής αναβάθμισης που υλοποιεί πιστά.

Γι’ αυτό και έχει ήδη προχωρήσει σε αντικατάσταση λαμπτήρων σε led σε όλα τα καταστήματά του, εγκαθιστώντας φωτοβολταϊκά συστήματα και αναβαθμίζοντας τις μηχανολογικές του εγκαταστάσεις.

Για το M&S στην Ακρόπολη, ανάμεσα στις κύριες αλλαγές και αναβαθμίσεις στις οποίες έχει προβεί ο Όμιλος, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ και το σύστημα θερμοπρόσοψης.

Τα βλέμματα όμως, θα μαγνητίζουν οι νέες ανακαινισμένες βιτρίνες με τον ειδικό φωτισμό, που χαρακτηρίζονται για το εκλεπτυσμένο τους στυλ.

Την πρόσοψη συμπληρώνουν με επιτυχία τα υπερσύγχρονα video walls που θα εγκατασταθούν.

Είναι όλα αυτά τα οποία αποδεικνύουν και στην πράξη ότι η εξέλιξη, η καινοτομία και το όραμα, είναι στο DNA του Ομίλου Voici La Mode.

385434781_340145708483384_6942768199833140956_n

Δειτε Επισης

Χριστούγεννα 2023: Η μαγεία να μοιράζεσαι ξεκινά στα Public!
Η MERCURE διπλασιάζει την παρουσία της στην Κύπρο
Οι 37 λούτρινοι αρκούδοι στο Nicosia Mall βοηθούν συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη
Αρχή στη συνεργασία DeLeMa McCann Κύπρου και Paradox Museum Limassol με ένα Χριστουγεννιάτικο Animation video που ταξίδεψε μέχρι τη Βαρκελώνη
TELETHON Κύπρου: 30 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς Γνωρίζουμε τον «Τέλη»!
Αναβαθμίστε το σύγχρονο lifestyle σας με τα νέα λανσαρίσματα της NATIVE UNION
Τι φέρνει φέτος ο Άγιος Βασίλης και η Τράπεζα Κύπρου στο Nicosia Mall;
Η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε Φέτος τα Χριστούγεννα Βρισκόμαστε Μαζί, στα Starbucks.
Ramen ‘your way’ νέο φθινοπωρινό μενού στα Wagamama!
Το κοινό μίλησε και η Baci Perugina παρουσιάζει τον Baci Caffè, συνδιάζοντας δυο μαγικές απολαύσεις της Ιταλικής παράδοσης