Τέλος στο «θρίλερ» της αποτέφρωσής της Ματούλας – Αναλαμβάνει ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε

«Έβγαιναν κάτι μυγάκια κάτω από την πόρτα» στο σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως όπου βρέθηκε νεκρή - Τι λέει το γραφείο κηδειών για τις διαδικασίες: «Ήταν νεκρή 18 μέρες… και το σώμα της ήταν σε σήψη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή η Ματούλα, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες. Η δυσάρεστη είδηση έγινε αρχικά γνωστή μέσα από το facebook και οι πληροφορίες έκαναν λόγο ότι η Ματούλα είχε πεθάνει επτά μέρες και την βρήκαν μετά από έντονη δυσοσμία στην πολυκατοικία της. 

Αμέσως μετά την είδηση για τον θάνατο της Ματούλας, πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε και το γεγονός ότι είχαν ανύπαρκτες σχέσεις.

Η τελευταία σύζυγος του πατέρα του, Μαριαλένα Οικονομίδου, συνθέτρια, στιχουργός και ερμηνεύτρια, βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Συγκλονίζει και ο ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής

Και ενώ τις τελευταίες ώρες είχαν δημιουργηθεί ερωτηματικά σχετικά με την ταφή της, αλλά και το ποιος θα αναλάβει τη διαδικασία, ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας μιλώντας στο #HappyDay το πρωί της Πέμπτης 19/10 αποκάλυψε πως τελικά θα την αναλάβει ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε. 

«Χθες αργά το βράδυ με ενημέρωσαν από το γραφείο κηδειών ότι τελικά ο γιος της, Λορέντζο θα αναλάβει να πάρει την σορό της μητέρας του και να την πάει για αποτέφρωση στην Ριτσώνα. Η Ματούλα δεν μου είχε πει για αποτέφρωση, ωστόσο, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και την διαπόμπευση που έχει φάει ο Λορέντζο, είναι λογικό να θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτή η διαδικασία. Από ό,τι μου είπαν από το γραφείο τελετών δεν θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση» είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο 00:40' ΕΔΩ

Η Ματούλα του Κολωνακίου διέμενε σε ένα διαμέρισμα στο Πεδίον του Άρεως. Όπως είπαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, τελευταία φορά που την είδαν, ήταν την περασμένη Τετάρτη όπου συνομιλούσε με κάποιον άνδρα που εργάζεται στην ασφάλεια του κτιρίου. Από τότε και έπειτα τα ίχνη της χάθηκαν…

Έτσι, μετά από έξι ημέρες, οι ένοικοι μπήκαν στη βεράντα του διαμερίσματός της όπου βρήκαν τη σορό της σε προχωρημένη σήψη. «Ειδοποιήσαμε τις Αρχές γιατί έβγαιναν κάτι μυγάκια κάτω από την πόρτα» είπε χαρακτηριστικά ένοικος της πολυκατοικίας στην Τατιάνα Στεφανίδου

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο 00:53' ΕΔΩ

Me-ton-gio-tes-Lorentzo-molis-ekhei-bgei-apo-t.width-800

Σήμερα μέσα από την εκπομπή, #ΤoPrwino έγινε γνωστό ότι η Ματούλα ήταν νεκρή 18 μέρες μέσα στο σπίτι της.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Μας έδωσε μία άλλη εκδοχή που δεν τη γνωρίζαμε… Είχε πεθάνει 18 μέρες, άλλο πέντε και έξι μέρες και άλλο αυτό… Μας είπε ότι ήταν σε προχωρημένη σήψη το σώμα της…» και συνέχισε ο παρουσιαστής: «Παιδιά το αντιλαμβάνεστε; Ένας άνθρωπος ήταν νεκρός στο διαμέρισμά του 18 μέρες… Αυτά είναι τα κοινωνικά ζητήματα, αυτός είναι ο κοινωνικός και ηλιακός ρατσισμός και αποκλεισμός να μην έχεις έναν άνθρωπο να ενδιαφέρεται για σένα…».

Τι λέει το γραφείο κηδειών για τις διαδικασίες

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια