H Jada Pinkett Smith αποκάλυψε ότι έφτιαξε ένα δωμάτιο για σεξ για εκείνη και τον Will Smith

Τα παιδιά τους αισθάνονται άσχημα για εκείνον μετά τις αποκαλύψεις της Jada Pinkett Smith για τον γάμο της με τον Will Smith

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά τις αποκαλύψεις της Jada Pinkett Smith για τη ζωή της και τον γάμο της με τον Will Smith, τα παιδιά τους ανησυχούν για τον πατέρα τους.

Πηγη από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών μίλησε στο #EntertainmentTonight και ανέφερε πως τα τρία αδέρφια νιώθουν άσχημα για τη θέση, στην οποία έχει φέρει τον Will Smith η Jada Pinkett Smith.

Willow-Jaden-Smith-Interview-Magazine-September-2016-Cover-Photos04

«Ξέρουν ότι έχει περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό και όλο αυτό δεν βοηθάει», ανέφερε η πηγή, σχετικά με τα πρωτοσέλιδα που έχουν γραφτεί για το ζευγάρι, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται άλλωστε, πως η Jada Pinkett Smith αναφέρει στις σελίδες του τα πάντα για την οικογένειά τους, τον γάμο τους, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως εκείνη κι ο Will Smith είναι χωρισμένοι τα τελευταία χρόνια.

1697083725_jada-pinkett-smith

«Εύχονται κάποια από τα προσωπικά θέματα της οικογένειας να παραμείνουν ιδιωτικά», αναφέρει η ίδια πηγή, ενώ πρόσθεσε πως ο Will Smith προσπαθεί να παραμείνει απασχολημένος, κάνοντας παρέα με καλούς του φίλους και τα παιδιά του.

«Προσπαθεί να μην αφήσει κανέναν εξωτερικό θόρυβο να τον επηρεάσει. Ο Will λατρεύει τη Jada και νιώθει ότι την είχε κοντά του από πάντα και θα την έχει για πάντα. Προσπαθεί να είναι υποστηρικτικός, ενώ παράλληλα φροντίζει τον εαυτό του», εξήγησε η πηγή.

Ο ίδιος ωστόσο, δεν έχει προβεί ακόμα σε καμία δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις της γυναίκας του.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα παιδιά τους είχαν καταλάβει το υπνοδωμάτιο τους όταν ήταν μικρά, κάτι που ώθησε το ζευγάρι να φτιάξει μια ερωτική φωλιά

Η Jada Pinkett Smith κατασκεύασε ένα δωμάτιο για σεξ για εκείνη και τον Will Smith για να μπορούν να περνούν προσωπικές στιγμές μαζί όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά.

Η πρωταγωνίστρια του #GirlsTrip αποκαλύπτει στα νέα της απομνημονεύματα, #Worthy, ότι τόσο ο Jayden, τώρα 25 ετών, όσο και η Willow, τώρα 22 ετών, κοιμόντουσαν μαζί της όταν ήταν παιδιά και «συνέχισαν να το κάνουν κάθε βράδυ για μερικά χρόνια».

Αλλά μόλις ο Jayden έφτασε στην ηλικία των 6 περίπου ετών, η Jada συνειδητοποίησε ότι ο Will είχε κουραστεί από τη συμφωνία τους για τον ύπνο.

«Για να μας δώσω το δικό μας χώρο, είχα φτιάξει ακόμη και μια ξεχωριστή, όμορφη δωμάτιο για σεξ για εμάς τους δύο μεγάλους στην κρεβατοκάμαρά μας, με θολωτή οροφή γεμάτη αστέρια που λαμπυρίζουν», γράφει. «Αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα παιδιά κατέλαβαν και αυτό το δωμάτιο».

Τελικά, μετά από μια ώθηση του Will, ο Jayden και η Willow άρχισαν να κοιμούνται στα δικά τους υπνοδωμάτια.

Η Jada Pinkett Smith έχει ρίξει πολλές «βόμβες» στο βιβλίο της και στην περιοδεία Τύπου. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη ήταν ότι το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1997, έχει χωρίσει κρυφά τα τελευταία επτά χρόνια.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»