Χρήστος Λούλης: «Έχω υπάρξει πολύ άδικος και όλα τα κακά της μοίρας μου»

Χρήστος Λούλης: «Μπορώ να καταλάβω πώς είναι να σε βρίζουν πολλοί άνθρωποι, το έχω ζήσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στο #Στούντιο4 βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης, με αφορμή τη συνέχιση της σειράς «Όρκος 2» στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη νέα παράσταση που θα συμμετέχει στο Εθνικό Θέατρο καθώς και τις κακές στιγμές που έχει βιώσει σαν προσωπικότητα με αδικία και όχι μόνο.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και έχω υπάρξει άδικος και πολύ, το ξέρω. Δεν είναι ότι αφήνω δηλαδή μια πιθανότητα. Έχω υπάρξει και άδικος και όλα τα κακά της μοίρας μου. Έχω υπάρξει τα πάντα. Όπως έχω υπάρξει και όλα τα καλά. Θέλω να πω όμως ότι η φυσική μας προδιάθεση δεν είναι να είμαστε μόνο καλοί ούτε και μόνο κακοί».

«Τα πάντα συνέβαιναν γύρω μου, συνέβαιναν και μέσα μου πάρα πολλά πράγματα και έτσι γινόμουν τα πάντα. Αυτό λέμε και στη νέα θεατρική παράσταση, γίνεται κάποιος και δεν πεθαίνει κανείς γιατί στην πρώτη σκηνή πιάνουμε τον Χάρο και τον διασωληνώνουμε. Τον βάζουμε σε καταστολή και αρχίζουμε να βλέπουμε τι γίνεται όταν δεν πεθαίνει κανείς. Δεν γίνεται όμως και κανείς καλά ακριβώς. Απλά δεν πεθαίνουν».

«Είναι δηλαδή σε μια περίεργη περιοχή μεταξύ ζωής και θανάτου όπου τίποτα δεν έχει σημασία. Σε αυτή τη ζωή ή θα ζεις και δεν θα σκέφτεσαι τον θάνατο ή θα πεθαίνεις. Ή θα πεθαίνεις ή θα ζεις, γιατί το ανάμεσα είναι λίγο κουλό. Οπότε υπάρχει μια πολύ μεγάλη ανάγκη των ανθρώπων να δουν τι είναι αυτό που δεν αποχωρίζομαι, δηλαδή η ζωή και τι είναι αυτό που δεν τολμάω να μπω μέσα, δηλαδή ο θάνατος» συμπλήρωσε ακόμα ο Χρήστος Λούλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Μέσα σε όλα, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς αλλά και τον τρόπο που τα διαχειρίζεται.

«Μπορώ να καταλάβω πως είναι να σε βρίζουν πολλοί άνθρωποι. Το έχω ζήσει. Νιώθεις πολλά, και θυμό, και απελπισία, και κούραση, πλήγωμα, νιώθεις άδειος, μουδιασμένος, όλα αυτά μαζί. Μπορεί να περάσει από το μυαλό σου η σκέψη, “γιατί το έκανα”, αλλά τι νόημα έχει μετά;

Το χειρότερο σε όλο αυτό, δεν είναι ότι σε φοβίζει ή σου βάζει φρένο, γιατί μετά από λίγο καιρό, πάλι θα κάνεις μια βλακεία και θα σε βρίζει ο κόσμος. Το χειρότερο κάθε φορά που συμβαίνει αυτό σκληραίνει η καρδιά σου με έναν τρόπο και ψυχραίνεται. Κρυώνει, γενικά. Και μετά θέλεις παραπάνω προσπάθεια για να ζεσταθεί και να μαλακώσει» είπε ο Χρήστος Λούλης.

Ενώ σχετικά με το αν το πληγώνουν τα αρνητικά σχόλια, ο Χρήστος Λούλης είπε,  «Δε με πληγώνουν τα σχόλια από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν. Αν ακούσω κάτι άσχημο από κάποιον που εκτιμώ, θα με πειράξει. Αν κάποιος που δεν ξέρω, πει κάτι κακό, δε θα με επηρεάσει. Θα καταλάβω αν έχει να κάνει με μια νοητική διεργασία. Το πολύ twitter το έκοψα γιατί με επηρεάζει η πολύ τοξικότητα, η μπίχλα. Αυτό με επηρεάζει, δε μπορώ». 

Δειτε Επισης

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ήμουν υπάλληλος της Βίκυς Καγιά και όχι φίλη. Είμαστε ξαφνικά όλοι φίλοι»
Καλομοίρα: «Tους μισούσα, γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Το πιο τρελό πράγμα που έκανα για έρωτα ήταν ότι την παντρεύτηκα... Μετά τη χώρισα»
Η απάντηση της Ευγενίας Σαμαρά στο ενδεχόμενο της μητρότητας: «Yπάρχει φοβία στην ευθύνη»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Η δήλωση για τον Λύτρα ήταν άστοχη, ΑΛΛΑ... γιατί να την βγάλει on air ο Λιάγκας;»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα – Μηνύματα θλίψης στο διαδίκτυο
Λουκίλα Καρρέρ για τον θάνατο του συζύγου της Μίμη Πλέσσα : «Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία»
Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»