#FameStoryGR: Η Μαρία Σολωμού βάζει τάξη, o Fipster φέρνει χαρά & ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται και σαρώνει!

#FameStoryGR: Καταέκραξαν την Αριστέα - «Είναι χυδαία! Είναι κομπλεξική!» - Το σχόλιο της Μαίρης για τον Γιάννη: «Δε μου αρέσει αρχικά...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η αγωνία κορυφώνεται για τους σπουδαστές της Ακαδημίας και όλοι προετοιμάζονται για το 4ο Fame Story Live, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00.

Η Μαρία Σολωμού μπαίνει στην Ακαδημία για το μάθημα της θεατρικής έκφρασης και ενημερώνεται ότι ο Danny και ο Victor είναι προβληματισμένοι με το τραγούδι, που τους έχει ανατεθεί για το επικείμενο Live. Ζητάει από τον Danny να μην τα παρατήσει και τον συμβουλεύει να σκεφτεί δημιουργικά.

Τα... πήρε η Μαρία Σολωμού με κάποιους σπουδαστές

Η συμπεριφορά της Αριστέας στο μάθημα θεατρικής έκφρασης με τη Μαρία Σολωμού εκνεύρισε τους συμπαίκτες της στο Fame Story.

Συγκεκριμένα, η Αριστέα είπε ότι φαντάζεται στην εμφάνισή της να κρατάει σαν σκύλους με λουρί πολλούς άντρες σαν… αφέντρα. Τότε, φώναξε τα αγόρια να έρθουν να το αναπαραστήσουν αλλά ο Danny και ο Γιάννης είπαν ότι δεν πάνε και ότι «η κοπέλα είναι χυδαία!».

Ο Danny ανέφερε στην κάμερα ότι η Αριστέα είναι κομπλεξική και έχει ψυχολογικά και φαίνεται από τις συμπεριφορές της. «Δεν θα μπορούσα ποτέ σε ανθρώπους να πω να γονατίσουν για να φανώ εγώ ανώτερος και δυναμικός» είπε ο Danny.

Ακόμα, ο Τίτος, αν και στην αρχή πήγε κοντά της, μόλις άκουσε ολοκληρωμένο το story της Αριστέας, έφυγε από δίπλα της.

Θέλοντας να την τρολάρουν για την... ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Γιάννη, η Μαίρη ξεκαθάρισε τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Μιλώντας με την Andrew και την Αριστέα, η σπουδάστρια του Fame Story αρχικά αναρωτήθηκε πώς έχει προκύψει η φήμη ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. «Παιδιά αρχίζω κι εκνευρίζομαι, σοβαρά... Το να έρθεις κοντά με κάποιον ανθρώπινα και να βοηθήσεις σε έναν στίχο, δεν είναι κάτι», είπε στην Andrew.  

«Δε θα τον έβλεπα έτσι. Δε μου αρέσει αρχικά, δε μου αρέσει ο χαρακτήρας του, δεν... », παραδέχτηκε η Μαίρη. «Η πρώτη στιγμή που ήρθαμε λίγο πιο κοντά είναι που κατάλαβα λίγο τη φάση του και λέω: "Ξέρεις κάτι; Έχω καταλάβει ότι είσαι πολύ καλό παιδί, έχεις καλή ψυχή απλά είσαι λίγο εγωκεντρικός και ξεροκέφαλος κι αυτό σου βγαίνει σαν άμυνα και βγάζεις κάτι που δεν είσαι ακριβώς κιόλας", αλλά τέλος πάντων, θέλει ξεκλείδωμα... Δε θα κάτσω εγώ να ασχοληθώ με αυτό ή όχι. Έχουμε βρει εναν κώδικα επικοινωνίας, τα λέμε μια χαρά και με έχει βοηθησει πολύ και τον βοήθησα κι εγώ στο δικό του κομμάτι, μια χαρά...».   

«Αν εγώ έβλεπα κάποιον άνθρωπο σοβαρά να γίνει κάτι, πιστέψτε με δε θα το έκανα εδώ. Έχω έρθει με έναν σκοπό κι έναν στόχο. Δεν ήρθα ούτε να ερωτευθώ, ούτε να κάνω κάτι άλλο, ούτε οτιδήποτε», συμπλήρωσε η Μαίρη

Ο Fipster ζητάει από τους σπουδαστές της Ακαδημίας να ετοιμάσουν ένα video και να παρουσιάσουν υποθετικά το «καινούργιο τους τραγούδι». Η προσπάθεια του Φειδία Ηροδότου, όμως, απογοητεύει τον Fipster, ο οποίος περίμενε να τον εντυπωσιάσει με μια πιο σύγχρονη ιδέα και προσέγγιση.

Οι ερωτικοί στίχοι που έδωσε ο Φειδίας στη Χριστίνα

Ο Γιώργος Θεοφάνους, o κορυφαίος μουσικοσυνθέτης με τις τεράστιες επιτυχίες, που έχει συνεργαστεί με τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, μπαίνει στην Ακαδημία, για να μιλήσει με τους σπουδαστές.

Οι σπουδαστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι βλέπουν τον καταξιωμένο συνθέτη μπροστά τους, με τα ουρλιαχτά να πρωταγωνιστούν. Αφού συστήθηκε στα παιδιά, τόνισε ότι είναι και θα είναι μαζί τους και μετά το παιχνίδι, παρότι συνήθως είναι με την πλευρά των κριτών. «Στον ενικό μη μου μιλάτε μόνο, ταράζομαι με τον ενικό, δεν ξέρω γιατί, με πιάνει ένα ψυχολογικό... Ας κρατάμε μια απόσταση, όχι ουσιαστική αλλά τυπική, να ξέρει ο καθένας το όριό του», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους. 

Αρχικά ζήτησε να μιλήσει με τον Danny και τον Victor για τα Μπαγλαμαδάκια, το τραγούδι που τόσο τους ταλαιπωρεί. Στη συνέχεια σειρά πήρε ο Γιάννης Στεφανίδης που είναι υποψήφιος, αλλά κι η Αριστέα. Ο Γιάννης παραδέχτηκε ότι φοβερά αγχωμένος και δεν ήξερε τι να κάνει, τι να τον ρωτήσει. Μάλιστα, χάρηκε πολύ για τα σχόλια που του έκανε για τις εμφανίσεις του στα live.  

H Αριστέα του τραγούδησε κι ένα από τα τραγούδια που έχει γράψει, που του άρεσε πολύ, με τον συνθέτη να της σχολιάζει ότι έχει ανεβάσει τον πήχυ πολύ ψηλά και δε θα έπρεπε. 

Μια πολύ ιδιαίτερη συζήτηση με τον Γιώργο Θεοφάνους είχε κι ο Δημήτρης Κλειδάς, που του είπε ότι δεν πρέπει να κολλάει σε κάποια πράγματα κι ότι είναι πολύ καλός. «Ήταν μαγικό, ήταν μαγικό όλο αυτό... τι να πεις σε τέτοιον άνθρωπο;», σχολίασε ο Δημήτρης. 

Φεύγοντας, ο συνθέτης ανανέωσε το ραντεβού του και με τους υπόλοιπους σπουδαστές. 

H tête-à-tête συζήτηση, που κάνει με τον Danny και τον Victor έχει θετικό αποτέλεσμα, καθώς τους αλλάζει γνώμη και τους πείθει να τραγουδήσουν «Τα μπαγλαμαδάκια» στο Live, προσθέτοντας rap στοιχεία.

Δείτε ολόκληρο το Επεισόδιο 14 | 18.10.23

To trailer 15ου επεισοδίου | Πέμπτη 19.10.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!