Μπουρλότο στην #FarmaGR: Έγιναν μαλλιά κουβάρια - «Βάλε τα αρχ… επάνω σου» – «Σκάσε γαμ… το στανιό μου»

#FarmaGR: Μύλος έγιναν Έλενα και Χρήστος: «Ρουφιάνα δεν έχεις το δικαίωμα να με λες» - Νάσια: «Άμα έρχονται οι κάμερες δε θα σου τα λέω αυτά» - Κατέρρευσε η Αντωνία και «πάγωσε» τους πάντες - Η ανατροπή με τους Μονομάχους και οι νέοι υποψήφιοι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η γαλάζια ομάδα ήταν νικήτρια στη χθεσινή Δοκιμασία Επάθλου και έτσι επέλεξε δύο από τα τρία έπαθλα. Παραχώρησαν την αγελάδα στην πράσινη ομάδα, ενώ οι γαλάζιοι κράτησαν το πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία και απόλαυσαν ένα χορταστικό γεύμα με μουσακά, μπύρα και επιδόρπιο ένα λαχταριστό γαλακτομπούρεκο!

To επόμενο πρωί η Νάσια Ευαγγελάτου, η Ρούλα Γιαννιώτη και ο Σπύρος Κοσμάς είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Όμως, η συζήτηση που ανοίγει ο Γιώργος Τσάμης, αλλάζει το ευχάριστο κλίμα.

Η Έλενα Καραμβάση έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Χρήστο Μέξη με αφορμή τα αβγά και το γάλα της αγελάδας. Τα νέα για τον καβγά φτάνουν και στην πράσινη ομάδα και μάλιστα από την ίδια την Έλενα.

Σε πολύ υψηλούς τόνους κινήθηκε το νέο επεισόδιο στη «Φάρμα» το βράδυ της Τετάρτης. Κι αυτό μιας και η Έλενα ήρθε σε μια σύγκρουση άνευ προηγουμένου με τον Χρήστο όταν οι υπόλοιποι παίκτες επέλεξαν είτε να πάρουν θέση είτε να μείνουν αμέτοχοι.

Οι δυο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αντάλλαξαν λόγια βαριά, κουβέντες σκληρές, που έμοιαζαν να μην μπορούν να ηρεμήσουν με τίποτα την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. «Γύρισες και είπες, ψιθυριστά και πονηρά, «θα μας δίνουνε γάλα». Γύρισε και το είπες! Λοιπόν, άκουσε με λίγο… Όταν μιλάς για μένα και είμαι εδώ, πάλι καλά που δεν μιλάς πάλι πίσω από την πλάτη μου».

«Δεν ντρέπεσαι όταν εσύ ο ίδιος λες ότι «έτσι και δώσεις παραπάνω από τα δυο αβγά, θα πάω να τα σπάσω»; Να σκέφτεσαι εσύ ο ίδιος σαν άνθρωπος, «καλά θα μας δίνουν»; Δεν ντρέπεσαι να το πάρεις; Εγώ, στη θέση σου, θα ντρεπόμουν. Αυτό έχω μόνο να σου πω και τίποτα άλλο! Κελάιδα τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η 37χρονη παίκτρια απευθυνόμενη στον νεαρό επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, όμως, όταν οι δυο παίκτες βγήκαν από το σπίτι της Φάρμας, μια ατάκα του Χρήστου στάθηκε ικανή να κάνει… πυρ και μανία την Έλενα. «Πέταξες το γάλα όλης της ομάδας σου! Εμένα δεν με ενδιαφέρει το γάλα, δεν μου έκανες κάτι. Ούτε επειδή πήγες και το ρουφιάνεψες, πάει να πει ότι εκεί μου έκανες κάτι» δήλωσε ο παίκτης και ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τη συμπαίκτρια του.

«Να προσέχεις τα λόγια σου! Ρουφιάνα δεν έχεις το δικαίωμα να με λες, εγώ λέω την πραγματικότητα πάντα» υπογράμμισε με νόημα εν μέσω της έντονης διαμάχης η Έλενα στη «Φάρμα» της Τετάρτης. «Αν εσύ έχεις τσακωθεί με την αλήθεια, δεν φταίω εγώ φίλε μου. Κατάλαβες; Το κατάλαβες; Η αλήθεια όμως πονάει και θέλει μεγάλο θάρρος για να την λες. Θέλει μεγάλο θάρρος η αλήθεια για να τη λες, το κατάλαβες; Με ανθρώπους όμως σαν εσένα δεν θέλω καμία κουβέντα».

«Κάποια πράγματα στη ζωή είναι δούναι και λαβείν. Με όλη την έννοια της ανθρωπιάς, όμως, δούναι και λαβείν. Άνθρωποι σαν τον Χρήστο που κοιτάνε μόνο να παίρνουν και όταν είναι να δώσουν, τρέμει το χέρι τους, δεν θέλω όχι τους ξέρω αλλά ούτε και να τους βλέπω μπροστά μου» υπογράμμισε η Έλενα μιλώντας στην κάμερα το βράδυ της Τετάρτης.

Και πάλι κάποιοι από τη γαλάζια ομάδα αμελούν τις εργασίες, που έχουν αναλάβει και ο Γιώργος Γιαννακίδης επισκέπτεται τη σκηνή, με σκοπό να τους υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις τους.

Μετά από μια αρκετά έντονη λογομαχία ανάμεσα στην Έλενα και τον Χρήστο Μέξη στο επεισόδιο της Φάρμας που είδαμε την Τετάρτη, σειρά είχε o καβγάς του Χρήστου με τον Γιώργο Τσάμη.   

«Δεν έχεις καταλάβει σε τι παιχνίδι έχουμε έρθει!», είπε ο Γιώργος απευθυνόμενος στον Χρήστο. «Έχουμε έρθει σε ένα reality, μη μου αρχίζεις τα virtual. Αν ήταν σε virtual θα πήγαινα στο Matrix δε θα 'ρχομουν εδώ. Οπότε μην το αλλάζεις συνέχεια», του απάντησε ο Χρήστος σε σχέση με την κουβέντα που είχαν το πρωί στη σκηνή.  

Μετά τον διαπληκτισμό τους, ο Χρήστος πήγε με τον Σπύρο και τη Νάσια, καταστρώνοντας... μυστικά τα δικά τους σχέδια. «Θα παίξεις μονομαχία;», ρώτησε ο Χρήστος τον Σπύρο, με εκείνον να απαντάει: «Ναι». «Είσαι τρελός ρε;», τον ρωτάει στη συνέχεια ο Χρήστος τη στιγμή που στην κουβέντα μπαίνει κι η Νάσια. «Άκου, άκου... σκεφτείτε το, ή εσύ θα παίξεις ή έσυ. Άσε με να σου πω... κάτσε κάτω!», ακούμε τη Νάσια να λέει στον Χρήστο. «Αν κερδίσουμε σήμερα θα πρέπει να παίξουμε με έναν από εκεί. Δε θα κάτσω να χάσω τώρα από τους βλάκες», ακούγεται στη συνέχεια ο Μέξης. «Δεν μπορώ να τους βλέπω καθόλου, κανέναν τους, αλήθεια», συμπλήρωσε. 

«Χρηστάρα μου κάτσε λίγο κάτω σε παρακαλώ... άμα έρχονται οι κάμερες δε θα σου τα λέω αυτά, για αυτό πριν σταμάτησα. αλλά άκουσε με... είστε πολύ μάγκες για να τους κάνετε αυτούς μάγκες», είπε η Νάσια στον συμπαίκτη της. 

Η σημερινή δοκιμασία είναι «Γόρδιος Δεσμός», αφού οι παίκτες μπερδεύουν, όσο περισσότερο μπορούν, δύο τεράστια σχοινιά 100 μέτρων γύρω από ξύλινα εμπόδια. Αφού ολοκληρώσουν το μπέρδεμα των σχοινιών, οι δύο ομάδες αλλάζουν θέσεις και αρχίζουν να ξετυλίγουν και να ξεμπερδεύουν τους κόμπους, που δημιούργησαν οι αντίπαλοί τους. Η ομάδα που θα τραβήξει πρώτη όλο το σχοινί πίσω από τη γραμμή αφετηρίας θα είναι η νικήτρια!

Ποιο είναι το πλεονέκτημα που κέρδισε η γαλάζια ομάδα στη Δοκιμασία Επάθλου; Θα είναι κομβικό για τη σημερινή Δοκιμασία Ασυλίας; Πως θα διαχειριστεί την ήττα η χαμένη ομάδα;

Σε μια ακόμα σκληρή μονομαχία στη Φάρμα κλήθηκαν να αγωνιστούν οι δυο ομάδες.

Αυτή την φορά, όμως, η πίεση και οι έντονοι ρυθμοί δεν ευνόησαν ιδιαίτερα μια παίκτρια με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος με τη λήξη του αγώνα.

Ο λόγος για την Αντωνία Μωυσίδου, την 21χρονη Ευρωπαϊκή Πρωταθλήρια Καράτε η οποία και υπερέβην εαυτόν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να καταρρεύσει σχεδόν ταυτόχρονα με το σήμα της λήξης που έδωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι φωνές διαδέχονταν η μία την άλλη, οι κραυγές και τα επιφωνήματα το ίδιο, ωστόσο κανείς από τους υπόλοιπους παίκτες στη «Φάρμα» δεν μπορούσε μάλλον να προβλέψει πως θα πρόδιδαν την Αντωνία οι ίδιες της οι δυνάμεις. Έτσι, με ανάσα σχεδόν κομμένη, η νεαρή μαχήτρια έμεινε για λίγες στιγμές στο έδαφος.

Για την ιστορία, λίγες ανάσες αργότερα, η 21χρονη διαγωνιζόμενη αισθάνθηκε καλύτερα και πήρε εκ νέου τη θέση της.

Μια μεγάλη ανατροπή είδαμε στο επεισόδιο της Φάρμας το βράδυ της Τετάρτης. Μετά την απόσυρση του Σπύρου Κοσμά από πρώτος Μονομάχος για ιατρικούς λόγους, ο Γιώργος Γιαννούλας έπρεπε να επιλέξει καινούργιο Μονομάχο. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε τον αρχηγό των «Γαλάζιων» να υποδείξει εκ νέου τον πρώτο Μονομάχο που με τη σειρά του θα επιλέξει τον δεύτερο. «Θα γυρίσω στο προηγούμενο συμβούλιο.... το ίδιο άτομο σήμερα μου μίλησε κιόλας ότι αν ο Σπύρος δε θα μπορέσει να πάει σε μονομαχία στον αχυρώνα να επιλέξω αυτόν, κι αυτός είναι ο Χρήστος!», είπε ο «Ζήκος» στο συμβούλιο. 

Στη συνέχεια ο Χρήστος Μέξης έπρεπε να υποδείξει τον παίκτη της δικής του ομάδας. «Χρειαζόμαστε τον δεύτερο Μονομάχο για αυτή την εβδομάδα», είπε στον Χρήστο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο παίκτης δεν άργησε να ανακοινώσει τον αντίπαλό του, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Τσάμη. Ο Χρήστος χαρακτήρισε τον Τσάμη τοξικό στη σκηνή, με τον Τσάμη να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.  

Η απόφαση του Χρήστου δεν άρεσε καθόλου στην Έλενα, η οποία αποκάλυψε στο συμβούλιο το πως ξεκίνησε το... beef τους. Η Έλενα αναφέρθηκε και στο περιστατικό με το αβγά της πράσινης ομάδα που την εξόργισε. Ο Χρήστος θεώρησε ότι η Έλενα μπορεί να παραδώσει σεμινάρια... λασπολογίας, ενώ ο Γιώργος Τσάμης αποκάλυψε τις υποομάδες που έχουν σχηματιστεί ανάμεσα στους «Γαλάζιους». 

Μια δύσκολη νύχτα στη Φάρμα κλήθηκαν να διαχειριστούν, οι παίκτες αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Πρωταγωνιστές σε αυτήν ήταν ο Χρήστος Μέξης και ο Γιώργος Γιαννούλας που έσυραν τον χορό σε έναν έντονο καβγά άνευ προηγουμένου.

«Γιαννούλα, δεν παίρνεις θέση ποτέ φίλε! Βάλε τα αρχ… επάνω σου και πάρε θέση! Είσαι μπροστά 15 φορές, είσαι αρχηγός, βάλε μια ισορροπία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο 30χρονος επιχειρηματίας για να κάνει πυρ και μανία τον συμπαίκτη του κλαρινιτζή από τα Τρίκαλα. «Εγώ δεν θέλω να είμαι άλλο εδώ! Είστε τοξικοί, ήρθα να παίξω άλλο παιχνίδι και εδώ παίζουμε άλλο παιχνίδι».

«Το επίπεδο έχει πάει στον πάτο και σκάβει κιόλας να βρει πετρέλαιο. Τόσο χαμηλά» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Χρήστος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο Γιαννούλας πήρε το… φτυάρι του και ξέσπασε μετά μανίας στον συμπαίκτη του. «Με έβρισες εδώ πέρα ενώ πριν στο πρώτο συμβούλιο. Σε τι θες να πάρω θέση; Σε ποιο, αγόρι μου; Δεν σου λέω πριν λίγο… Τι τελοσπάντων, ρε μαλ@κ@! Γυρνά πίσω, μου λες «πάρε θέση» και σου λέω «ρώτησε με για να σου απαντήσω». Σε ποιο θες να σου απαντήσω, ρε Μέξη; Τι θες να σου απαντήσω, ρε; Τι θες να σου απαντήσω;».

Όσο προσπαθούσε, όμως, ο Χρήστος να τον διακόψει τόσο ο Γιώργος γινόταν πιο έξαλλος με αποτέλεσμα να ουρλιάξει και να πετάξει στο έδαφος το φτυάρι του. «Θα με αφήσεις να τελειώσω; Μιλάς συνέχεια! Ησυχία! Σκάσε! Σκάσε γαμ… το στανιό μου! Θα με αφήσεις να σου μιλήσω; Μου λες να μιλήσω και δεν με αφήνεις να μιλήσω».

To trailer 16ου επεισοδίου | Πέμπτη 19.10.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!