Αντιδράσεις στην ανάρτηση της Αlicia Keys με αλεξίπτωτο πλαγιάς, μετά την επίθεση της Χαμάς

Αλεξίπτωτο πλαγιάς είχαν χρησιμοποιήσει οι τρομοκράτες της Χαμάς κατά την επίθεσή τους  - Διέγραψε την αμφιλεγόμενη ανάρτηση και ζήτησε συγγνώμη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Αlicia Keys είναι η τελευταία από τους celebrities που αντιμετωπίζει κριτική λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.

Η διάσημη μουσικός σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις εν μέσω του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της που φορούσε ένα τζάκετ μοτοσικλέτας και ρώτησε τους ακολούθους της στη λεζάντα: «Ερώτηση: Τι θα κάνατε αν δεν φοβόσασταν τίποτα; Πείτε μου την αλήθεια σας.... Έχω βάλει στο μάτι το αλεξίπτωτο πλαγιάς...».

Η λεζάντα προκάλεσε πληθώρα σχολιαστών που την κατηγόρησαν για την επιθυμία της να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς, καθώς οι τρομοκράτες της Χαμάς έκαναν αλεξίπτωτο πλαγιάς σε ένα ισραηλινό μουσικό φεστιβάλ και δολοφόνησαν εκατοντάδες αθώους ανθρώπους.

keys_post_

Η 42χρονη Αlicia Keys ζήτησε συγγνώμη σε Instagram Story της αφού διέγραψε την αμφιλεγόμενη ανάρτηση, γράφοντας: «Η ανάρτηση που μοιράστηκα ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετη με την πρόσφατη καταστροφική απώλεια αθώων ζωών. Η καρδιά μου έχει ραγίσει.... Προσεύχομαι και υποστηρίζω την ειρήνη».

keys_post_2_

Ο διάσημος μουσικός μάνατζερ Γκάι Οσέρι κατέφυγε επίσης στο Instagram για να υπερασπιστεί την τραγουδίστρια, λέγοντας στους 265.000 ακολούθους του ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση αντισημιτική.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω σε όποιον στην κοινότητά μου χρειάζεται να το ακούσει: ΔΕΝ είναι αλήθεια. Υπήρχε μια συγκεκριμένη λέξη στην ανάρτησή της που η κοινότητά μας σε αυτή την πολύ οδυνηρή στιγμή βρίσκει πολύ σκανδαλιστική, αλλά δεν είχε καμία απολύτως σχέση με αυτό», έγραψε ο Οσέρι μαζί με μια selfie με την Αlicia Keys.

«Μίλησα με την Αλίσια και τρομοκρατήθηκε όταν έμαθε τι υπονοούσε η λέξη και την κατέβασε αμέσως. Η Αλίσια ήταν πάντα μαχήτρια για όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα», και συνέχισε: «Είχα μια θέση στην πρώτη σειρά για πάνω από μια δεκαετία να βλέπω τη θετική της επιρροή στον κόσμο. Το ανθρωπιστικό της έργο αντανακλά την ενσυναίσθηση και την καρδιά της».

Τουλάχιστον 1.400 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο Ισραήλ από τότε που η Χαμάς εξαπέλυσε την αιφνιδιαστική της επίθεση στις 7 Οκτωβρίου.

Οι διασημότητες έχουν χρησιμοποιήσει τις πλατφόρμες τους είτε για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στο Ισραήλ και να καταγγείλουν τις ενέργειες της Χαμάς, είτε για να διαδώσουν μηνύματα αγάπης και ειρήνης.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»