Η σύζυγος του πατέρα του Λορέντζο Καριέρε αποκαλύπτει: «Η Ματούλα τον εγκατέλειψε. Πέρασε πολλά σαν παιδί»

«Πικράθηκε που η μητέρα του μπήκε στη φυλακή και του έκαναν bullying στο σχολείο. Για να μη μιλάει ένα παιδί στη μητέρα του, είναι βαθιά πληγωμένο. Kι εγώ πρώτη φορά επιτέλους πρέπει να πω την αλήθεια» - Χαμός στο #HappyDay! Τσιμτσιλή - Μπιμπίλας: Καβγάδισαν on air και του έκλεισε το τηλέφωνο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αμέσως μετά την είδηση για τον θάνατο της Ματούλας, πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε και το γεγονός ότι είχαν ανύπαρκτες σχέσεις. Η τελευταία σύζυγος του πατέρα του, Μαριαλένα Οικονομίδου, συνθέτρια, στιχουργός και ερμηνεύτρια, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα #OnTime, η Μαριαλένα Oικονομίδου, η γυναίκα του Ρομπέρτο Καριέρε με τον οποίο απέκτησε τον Λορέντζο Καριέρε η Ματούλα, εξομολογείται: «Γνωριστήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1979. Είχε χωρίσει από τη Ματούλα. Το παιδί, ο Λορέντζο, ήταν τεσσάρων ετών όταν τον γνώρισα και ασχολήθηκα σαν να ήταν δικό μου παιδί. Ένα καταπληκτικό και γλυκό παιδί, τρυφερό. Να σκεφτείς ότι δεν έβγαινα με τις φίλες μου για να βγαίνουμε μαζί και να είμαι κοντά του. Ήμουν 19 ετών τότε.

Παντρευτήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1984. Ο Λορέντζο έμενε μαζί μας γιατί η Ματούλα είχε προβλήματα που τα γνωρίζει όλος ο κόσμος και είχε κάνει δύο φορές φυλακή. Το παιδί ήταν κοντά μας και μεγάλωσε με τα δύο παιδιά που έκανα εγώ με τον Ρομπέρτο. Ήταν και είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια. Αυτό που θέλω να πω εδώ και χρόνο, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κατηγορώ και γενικά να κουτσομπολεύω, είναι ότι ο Λορέντζο πέρασε πολλά σαν παιδί».

ab67616d0000b273235304a2a89a3a4cde2dd7c3

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα Οικονομίδου αποκαλύπτει: «Πικράθηκε που η μητέρα του μπήκε στη φυλακή και του έκαναν bullying στο σχολείο. Πέρασε πάρα πολλά και κατάφερε το παιδί αυτό να προχωρήσει στη ζωή. Να γνωρίσει μια αξιόλογη γυναίκα και να αγαπηθούν και να κάνουν μια υπέροχη οικογένεια. Είναι καταπληκτικός πατέρας.

Όταν ήταν μικρός, εκείνη τον εγκατέλειψε. Τα παιδιά δεν φταίνε ποτέ. Εγώ που δεν είμαι φυσική του μητέρα, αλλά τον αγαπώ σαν παιδί μου, χαίρομαι που είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ποια μάνα θέλει να δει το παιδί της δυστυχισμένο; Στενοχωριέμαι που τολμάνε και κατηγορούν τον Λορέντζο. Για να μη μιλάει ένα παιδί στη μητέρα του, πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να είναι βαθιά πληγωμένο. Στενοχωριέμαι, επειδή ξέρω πόσο ευαίσθητο είναι το παιδί. Από σεβασμό στον Λορέντζο και στη γυναίκα που “έφυγε” μπορώ να πω μέχρι εδώ. Να σταματήσουν να μιλάνε για τον Λορέντζο, γιατί υπάρχουν και μάρτυρες. Επειδή ο Λορέντζο είναι αξιοπρεπέστατος, γι’ αυτό κι εγώ πρώτη φορά επιτέλους πρέπει να πω την αλήθεια».

Δείτε όσα εξομοληγήθηκε στο #ToPrwino

Χαμός και στο #HappyDay! Καβγάδισαν ο Σπύρος Μπιμπίλας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και διεκόπη η τηλεφωνική επικοινωνία τους απότομα!

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε τα αίτια θανάτου της Ματούλας, ο Σπύρος τότε έξαλλος της είπε: « Η ιδιότητά μου δεν είναι να ψάχνω πώς πεθαίνει ο κάθε άνθρωπος. Το ότι είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ σημαίνει ότι ξέρω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος; Λίγο να συνέλθουμε.»!

Και η παρουσιάστρια ανέφερε: «Δεν μου αρέσει αυτή η προτροπή, νομίζω ότι είμαι στα συγκαλά μου. Ηρέμησε, πάρε μια ανάσα.»

Με τον Σπύρο να λέει νευριασμένος: « Όχι, δεν ηρεμώ! Ήσουν πολύ ιδιαίτερη στον τρόπο που μου είπες «είσαι ο πρόεδρος, άρα πρέπει…». Δεν πρέπει! Παίρνετε τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΕΗ για να σας πει πώς πέθανε ένας άνθρωπος;»!

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: « Δεν σου ζήτησα λεπτομέρειες, απλά ρώτησα, επειδή είπες ότι στην τελευταία σας συνάντηση η Ματούλα ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Μπορεί οι τηλεθεατές να σκέφτονται, μετά τη δική σου πληροφορία, ότι μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της. Εγώ διάβασα στο ρεπορτάζ ότι πέθανε από παθολογικά αίτια. Αυτό ρώτησα, για να μην αφήσουμε κανένα υπονοούμενο.»!

Και ο Σπύρος συνέχισε: «Άφησα εγώ κανένα υπονοούμενο; Πέθανε ένας άνθρωπος και καθόμαστε και λέμε τέτοια πράγματα;»!

Με την Τσιμτσιλή να απαντά: « Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι.»!

Και ο Σπύρος τότε της απάντησε: « Δεν θέλω να συνεχίσουμε έτσι.»!

Και η Σταματίνα Τσιμτσοιλή δεν ήθελε να συνεχίσει και εκείνη την επικοινωνία και είπε: «Καλημέρα! Γεια! Καλημέρα! Ούτε εγώ θέλω! Αφού δεν θες εσύ μία, ούτε εγώ δεν θέλω. Να ‘σαι καλά…»!

O Σπύρος Μπιμπίλας τσακώθηκε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του #HappyDay και όπως ανέφερε ο ίδιος μετά την παρεξήγηση, αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, #SuperΚατερίνα:

«Δεν μπορώ πια να απαντάω σε ερωτήσεις περίεργες. Όταν με ρωτάει κάποιος ένα περίεργο πράγμα που δε μπορώ να απαντήσω, οφείλω να λέω ότι δε μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι ιατροδικαστής για να λέω πως έχει φύγει ένας άνθρωπος. Λέω τα βασικά. Και δεν είναι ωραίο να κλείνονται τα τηλέφωνα on air. Μάλιστα σε έναν άνθρωπο που έχει εξυπηρετήσει πάρα πολλές φορές όλες τις εκπομπές με πολλή αγάπη.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω πρόβλημα με τη Σταματίνα, μια χαρά αισθάνομαι και εγώ δεν παρεξηγούμαι ποτέ. Αλλά θα πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Ούτε στους καλεσμένους που δίνουν τον χρόνο τους μπορούν να μη φέρονται σωστά, είτε να τους βάζουν να περιμένουν απερίγραπτες ώρες για να βγουν για μια συνέντευξη.

Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τη Σταματίνα, δεν κρατάω κακία σε κανέναν άνθρωπο. Θέλω όλοι όμως να καταλαβαίνουν τι είναι η κάθε στιγμή που μιλάει ο ερωτώμενος. Εγώ έχω μια καλή διάθεση πάντα».

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»