Φαίη Σκορδά για Σταμάτη Γαρδέλη: «Εκείνη τη μέρα θα έπρεπε να έχει πέσει μαύρο να μας πλακώσει»

«Έχω δεχτεί μηνύματα που μου λένε ότι έκανα λογοκρισία στον Σταμάτη Γαρδέλη. Εύχομαι και ελπίζω να είναι κάποια μυαλά μεμονωμένα με παρωπίδες. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κουνήσω το δάχτυλο, αλλά αυτή που θα προσπαθήσω συναισθηματικά να εξηγήσω σε κάποιον»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή την τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο #The2NightShow, η Φαίη Σκορδά θέλησε να απαντήσει για όλα όσα έγιναν μεταξύ εκείνης και του Σταμάτη Γαρδέλη σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές του #FaysTime.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, εκείνη την ημέρα θα έπρεπε να έχει πέσει «μαύρο», ενώ αποκάλυψε ότι στη συνέχεια, δέχτηκε μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έκανε λογοκρισία στον ηθοποιό.

Αρχικά η Φαίη Σκορδά είπε: «Εμείς είχαμε καλέσει τον Σταμάτη Γαρδέλη, δεν θα ήθελα να αναφερθώ αλλά δυστυχώς όμως πρέπει να το κάνω. Τον καλέσαμε γιατί ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από ένα παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Έτσι γίνεται πάντα. Και ο ίδιος επέμενε να κάτσει μαζί μας. Τέλος πάντων. Στο Instagram έχω δεχτεί μηνύματα –που αυτά τα ανεπίτρεπτα που ακούσαμε εκείνη τη μέρα θα έπρεπε να έχει πέσει μαύρο να μας πλακώσει- που μου λένε ότι έκανα λογοκρισία στον Σταμάτη Γαρδέλη και ότι «ναι, που θες να πας την κοινωνία; Να μας γίνει αυτό ότι έτσι είναι;”. Δυστυχώς εύχομαι και ελπίζω να είναι κάποια μυαλά μεμονωμένα με παρωπίδες. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κουνήσω το δάχτυλο, αλλά αυτή που θα προσπαθήσω συναισθηματικά να εξηγήσω σε κάποιον».

«Με αφορά ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συναισθηματικά δε μπορούν να κατανοήσουν κάποια πράγματα. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε το καλό των παιδιών;» πρόσθεσε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»