Η πρώτη αντίδραση της Σαμπρίνας μετά τη σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη και του γιου τους

Συνελήφθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο γιος του και 6 ακόμη άτομα για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ - Για φόνο έχει κατηγορηθεί ένας από τους συλληφθέντες: Δεκαέξι χρόνια πριν, ο ίδιος, ηταν πρωταγωνιστής σε παρόμοιο επεισόδιο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στον Βόλο, με τις συλλήψεις του Παναγιώτη Λιαδέλη και του 19χρονου γιου του να έρχονται λίγη ώρα μετά, όπως έγινε γνωστό.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο μπαρ όπου διατηρούν πατέρας και γιος, όταν δύο άτομα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό έξω από το κατάστημα. Τότε τους ακολούθησαν άλλοι θαμώνες και τους τραυμάτισαν. Ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι του μαγαζιού

Χειροπέδες για τον Παναγιώτη Λιαδέλη μετά από αιματηρό επεισόδιο με άγριο ξύλο και πυροβολισμούς στο μπαρ του πρώην μπασκετμπολίστα στο κέντρο του Βόλου.

Οι συλλήψεις

Ο παλαίμαχος άσος του μπάσκετ και ο 19χρονος γιος του, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την τραγουδίστρια Σαμπρίνα, συνελήφθησαν στο μπαρ που διατηρεί ο πρώην διεθνής παίκτης στο κέντρο του Βόλου, μετά από αιματηρό επεισόδιο με ξύλο και πυροβολισμούς.

Όλα ξεκίνησαν στις 02.00 η ώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν δύο θαμώνες του μπαρ που είναι ιδιοκτησίας του πρώην μπασκετμπολίστα, ηλικίας 24 και 27 ετών, διαπληκτίστηκαν με ένα άλλον θαμώνα, αγνώστων στοιχείων και βγήκαν από το μαγαζί προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Πυροβολισμοί & καταδίωξη

Τότε, υπάλληλοι της επιχείρησης πήραν θέση υπέρ του άγνωστου άντρα και κατόπιν αυτού, ο 24χρονος και ο 27χρονος έφυγαν από το μαγαζί. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα οι δύο άντρες επέστρεψαν στο σημείο δύο φορές. Την πρώτη φορά με αυτοκίνητο και τη δεύτερη με μοτοσυκλέτα και αφού πυροβόλησαν στον αέρα επτά φορές, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Δύο άντρες που βρίσκονταν στο σημείο, ηλικίας 30 και 50 ετών αντίστοιχα, τους ακολούθησαν με τα αυτοκίνητά τους έως την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας. Και αυτό γιατί, οι δύο θαμώνες πιστολέρο φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα, έτρεξαν να βρουν καταφύγιο στην αστυνομία.

Ωστόσο, μέχρι να βγουν οι αστυνομικοί, ξυλοκοπήθηκαν από τον 30χρονο και τον 50χρονο οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν. Όλοι όσοι ήταν παρόντες στο επεισόδιο στο μαγαζί, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του, οδηγήθηκαν στην αστυνομία προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το τί ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το γνωστό μπαρ του Βόλου.

Για φόνο έχει κατηγορηθεί ένας από τους συλληφθέντες

Γνωστός στις Αρχές είναι ένας από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στο νυχτερινό μαγαζί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο #LiveNews πρόκειται για εργαζόμενο στην ασφάλεια του μαγαζιού του Π. Λιαδέλη.

Ο συγκεκριμένος άνδρας το 2007 είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία αλλοδαπού μετά από ξυλοδαρμό σε μπαρ στην ίδια περιοχή και μάλιστα είχε καταδικαστεί.

Δεκαέξι χρόνια μετά ο ίδιος φαίνεται να πρωταγωνιστεί σε παρόμοιο επεισόδιο.

Στην εκπομπή του Mega μίλησε ο δικηγόρος του πρώην μπασκετμπολίστα, κ. Ιωάννης Καραγκιόζος. 

«Να ξεκαθαρίσουμε πως ο κ. Λιαδέλης είναι υπεύθυνος στο συγκεκριμένο μαγαζί και τίποτα παραπάνω. Να επισημάνω πως σε ότι αφορά τον ένα συλληφθέντα για το περιστατικό προ ετών πως ήταν σε άμυνα. Ο κ. Λιαδέλης και ο γιος του βρέθηκαν στον λάθος τόπο τη λάθος στιγμή. Μετά τους πυροβολισμούς και προκειμένου να μην διαφύγουν οι δύο δράστες, τους ακολούθησαν ενώ κάλεσαν την αστυνομία. Επειδή ο ένας δράστης διεκομίσθη στο νοσοκομείο η Εισαγγελέας ερευνά τη σωματική βλάβη και γι’ αυτό κρατείται προσωρινά ο κ. Λιαδέλης».

Η αντίδραση της Σαμπρίνας

Η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, μητέρα του 19χρονου που συνελήφθη, μίλησε στο #LiveNews λίγη ώρα αφότου πληροφορήθηκε τις εξελίξεις.

«Κάποιοι πυροβολούσαν, κάποιοι που ήταν μεθυσμένοι, δεν ξέρω τί ήταν αυτοί. Κάλεσαν την αστυνομία, προσπ0αθοπύσαν να τους εντοπίσουν και κάλεσαν τη αστυνομία», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η σύλληψη του γιου που είχε αποκτήσει με τον Παναγιώτη Λιαδέλη της έχει προκαλέσει αναστάτωση. «Μίλησα με το παιδί. Καλά είναι. Από ότι μου είπε και ο δικηγόρος του, κάποιοι πυροβολούσαν έξω από το club και τρόμαξε ο κόσμος, έπεσαν κάτω, τρόμαξαν και ήθελαν να τους εντοπίσουν. Κάλεσαν την αστυνομία, αυτό ξέρω» ανέφερε η Σαμπρίνα στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του είναι ακόμη κρατούμενοι, με τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή να υποστηρίζει ότι δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα.

Η Σαμπρίνα μίλησε και στο #ToPrwino για τον άγριο καβγά στον οποίο ενεπλάκησαν ο πρώην σύζυγός της, Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος τους σε μπαρ που τους ανήκει ιδιοκτησιακά στον Βόλο.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έμαθε την είδηση από τους δημοσιογράφους, καθώς ο γιος της δεν της το είπε αμέσως επειδή δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει.

Αρχικά, η Σαμπρίνα είπε: «Αυτό που εμένα με έχει εξοργίσει είναι ότι κατηγορούνται για κάτι, ενώ αυτό που έγινε είναι ότι δύο άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι έξω από το μαγαζί, αφού είχαν διαπληκτιστεί πρώτα κι επέστρεψαν με ένα αυτοκίνητο και πυροβολούσαν αδιάκριτα. Μετά μπήκαν στο αυτοκίνητο και ο πρώην σύζυγός μου με τον γιο μου τους ακολούθησαν για να μην τους χάσουν. Θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει δολοφόνοι».

«Ο πρώην άνδρας μου ειδοποίησε την αστυνομία αλλά εκείνοι πήγαιναν να φύγουν και τους ακολούθησαν. Μάλλον οι άλλοι πρέπει να τρόμαξαν και να πήγαν στην αστυνομία και βγαίνοντας ο ένας, έπεσαν πάνω του για να μην πυροβολήσει. Δεν ήξεραν αν το όπλο είναι άσφαιρο, ξέρουν ότι πυροβολούσε και μάλιστα ο άνθρωπος έχει βγει από το νοσοκομείο. Τραυματίστηκε την ώρα που τον έριξαν κάτω.

Το παιδί μου είναι καλά, δεν ήθελε να με στενοχωρήσει και δεν μου το είπε άμεσα. Το έμαθα από δημοσιογράφους και έπαθα σοκ. Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε μιλήσει, είναι στενοχωρημένος. Είναι πολύ άσχημο αυτό το γεγονός» πρόσθεσε η Σαμπρίνα

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»