#FameStoryGR: «Γύπας» εν δράσει - O Γιάννης μετά στη Στεφανία Ρίζου «απλώνει το πλοκάμι…» στην Μαρία

Danny & Victor κι η... κριντζιά με τα Μπαγλαμαδάκια - Θα τραγουδήσουν; - Ο Δημήτρης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά τις παρατηρήσεις του Χάρη Κούσιου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Tην Δευτέρα η διευθύντρια της Ακαδημίας, Ηρώ, ανακοίνωσε στην Άννα Πολτζόγλου και στον Γιάννη Στεφανίδη ότι μαζί με την Αριστέα Αλεξανδράκη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα.

Την Τρίτη , οι σπουδαστές κάνουν με τον Άλεξ Παναγή πρόβες στα τραγούδια, που τους ανέθεσε η Ηρώ και θα ερμηνεύσουν στο 4ο Fame Story Live, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00, στο Star!

Ο Γιάννης Στεφανίδης και η Μαίρη Τσαβαλιά έχουν αρχίσει να έρχονται πιο κοντά.

Κάπου ανάμεσα στα μαθήματα φωνητικής και στα τραγούδια βρήκε χώρο να τρυπώσει ο φτερωτός θεούλης και να ρίξει τα βέλη του στους σπουδαστές του Fame Story..

Μετά το «γύπινγκ» στη Στεφανία Ρίζου το ενδιαφέρον του τράβηξε η Μαίρη κι έτσι θέλησε να της κάνει παρέα στην πρόβα της επειδή βαριόταν.

Η Μαρία τον βοήθησε να μπει στο νόημα των στίχων που θα ερμηνεύσει στο 4ο live αλλά άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του…

Τα μέλια στάξανε, αγγίγματα και γελάκια δώσανε και πήρανε και φυσικά το Twitter ξετρελάθηκε με την ιδέα ενός ειδυλλίου στο σπίτι.

Αν και κάποιοι είδαν στρατηγική στη στάση του «γύπα» Γιάννη…

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το τραγούδι που τους δόθηκε, το Παίζουν τα μπαγλαμαδάκια, ήταν οι δίδυμοι Danny και Victor στο επεισόδιο του Fame Story που ήταν το βράδυ της Τρίτης.

Παρότι ο Danny ήταν πιο πρόθυμος να το πουν και, μάλιστα, να προσθέσουν ένα ραπ στοιχείο για να το κάνουν πιο σημερινό, ο Victor ήταν εντελώς αρνητικός.  

Τα δύο αδέρφια τα είπαν με βιντεοκλήση, αφού ο Victor λόγω της ασθένειάς του βρίσκεται σε άλλο σημείο του σπιτιού, με τον Άλεξ Παναγή να τους δίνει τις δικές του συμβουλές. «Έχω κριντζάρει απίστευτα δεν καταλαβαίνεις... Κριντζάρει το πετσί μου, κριντζάρει η ψυχή, η καρδιά μου... όλα», είπε ο Victor στον καθηγητή φωνητικής και τον αδερφό του. 

Ο Danny συμφώνησε, παρότι ήθελε να κάνουν μια προσπάθεια. «Δεν μπορώ να το πω... δεν μπορώ αύριο να κοιτάξε τον Light στα μάτια και τους άλλους καλλιτέχνες, να τους πω τι; Πούλησα την ψυχή μου για να γίνω γνωστός;», πρόσθεσε ο Victor.

Όταν έμειναν μόνοι τους, ο Danny εξέφρασε την προσπάθεια που έχει κάνει αυτές τις ημέρες για να δει πως θα πουν το τραγούδι και να μη γίνουν ρεζίλι. 

«Δεν το θέλει καθόλου ο αδερφός μου το κομμάτι, δε μας εκφράζει! Είναι όλο... κριντζ που λέει κι η νεολαία», είπε ο Danny με τον Άλεξ Παναγή να τους ρωτάει τι θα κάνουν. «Υπάρχει ένα μικρό 20% μέσα μου που λέει ότι θα το δοκίμαζα, αλλά και πάλι με βαριά ψυχή...», συμπλήρωσε. 

«Άμα δε νιώθουμε εμείς καλά, δε θα βγει καλά το κομμάτι την Παρασκευή. Θα ακουστεί πολύ ξένο... Θα ακουστεί λες κι είμαστε στην Αννίτα Πάνια. Είναι σαν να πουλάς την ψυχή σου επειδή θες να φανείς στην κάμερα ή να γίνεις διάσημος. Πιστεύω λέγοντας αυτό το κομμάτι, κατευθείαν πάμε για προτεινόμενοι», είπε ο Danny κλείνοντας.

Θα τραγουδήσουν Danny & Victor; Ο σχολιασμός των σπουδαστών

Στην ακαδημία η Αριστέα - Ποιος δεν χάρηκε για την επιστροφή της;

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο χορογράφος και καθηγητής χορού του Fame Story, Χάρης Κούσιος, με τον Δημήτρη Κλειδά, όπως είδαμε στο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης. 

Όπως έκανε σαφές την ώρα του μαθήματός του, στο live της περασμένης Παρασκευής, ο Δημήτρης δεν ακολούθησε τις εντολές του καθηγητή του στη σκηνή, με αποτέλεσμα να αλλάξει η σκηνοθεσία. 

«Δε θες να συνεργαστούμε. Είσαι απέναντί μου από την πρώτη πρόβα στο πλατό... Κρατάς μούτρα από το πλατό», είπε ο καθηγητής απευθυνόμενος στον Δημήτρη, μπροστά στους συμφοιτητές του.

«Αυτό που είδα μου άρεσε. Δεν έκανα ό,τι μου είπες εκεί πάνω γιατί δεν το ένιωθα. Προσπάθησα να ξεχάσω την κινησιολογία γιατί θα ξεχνούσα τα λόγια», απάντησε ο Δημήτρης. Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή ήταν νευριασμένος με τον καθηγητή του και του κρατούσε μούτρα.  

«Αυτό δεν είναι συμπεριφορά ενήλικα... δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί σου αν εσύ έχεις τοίχο και με γράφεις. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Δημήτρης ήταν τόσο πολύ με μούτρα που ο σκηνοθέτης άλλαξε τον φωτισμό και τη σκηνοθεσία του για να τον βοηθήσει. Εγώ εκεί στο κοντρόλ τρελάθηκα που ο σκηνοθέτης έπρεπε να αλλάξει δύο φορές αυτά που είχε κανονίσει για να σε βοηθήσει! Και να σου πω κάτι... πάρε θέση: "Δεν το λέω!". Μην το πεις!», είπε εκνευρισμένος ο Χάρης Κούσιος στον αμήχανο Δημήτρη. 

«Είμαι στο τόσο να μην ξαναμπώ στο μάθημα του Χάρη, γιατί βλέπω ότι δεν, δεν... Μη μου ζητάς να κάνω κάτι που δε μου βγαίνει, γιατί στο τέλος είμαι εγώ που θα εκτεθώ στη σκηνή, εμένα θα κρίνουν κι αν δε μου βγει δε θα το κάνω. Νομίζω είναι ξεκάθαρο... Όταν είμαι μια εβδομάδα δίπλα σου και σου λέω ότι αισθάνομαι άβολα με το σώμα μου, δεν μπορώ, δεν το έχω, κάθεσαι και μου φωνάζεις ρε φίλε! Δεν το βλέπω δίκαιο...», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης στην κάμερα. 

Δείτε ολόκληρο το Επεισόδιο 13 | 17.10.23

Το Trailer 14ου επεισοδίου | 18.10.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!