Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη απάντησε στην καταγγελία κακοποίησης της Χριστίνα Ζιώγα στο #FameStoryGR

«Δεν παρακολούθησα τι ειπώθηκε από τους κριτές, ο καθένας μπορεί να πει ό,τι πιστεύει. Ξέρω τι έχει συμβεί, δεν χρειάζεται να δω κάτι. Την άποψή μου την έχω, δεν έχω να αποδείξω κάτι, η δουλειά μου τα λέει όλα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μεγάλη συζήτηση προκλήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν η παίκτρια Χριστίνα, από το Fame Story, κατήγγειλε δημόσια τη στυλίστρια του μουσικού διαγωνισμού, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ότι της επιτέθηκε.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν πριν από την εμφάνισή της Χριστίνας στο live, έπαιξε ένα βίντεο από τα παρασκήνια που φωνάζει μπροστά στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και τη λέει χαρακτηριστικά ότι δεν την έχει ακουμπήσει ούτε ο πατέρας της.

Η Χριστίνα ρωτήθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη τι είχε συμβεί, εκείνη είπε το περιστατικό από τη δική της πλευρά, με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να βγαίνει στον «αέρα» και να αρνείται όσα είπε η σπουδάστρια.

Στο βίντεο ήταν η Χριστίνα Ζιώγα η οποία φώναζε μπροστά στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και της έλεγε να μην την ακουμπά. Στη συνέχεια η διαγωνιζόμενη, θέλοντας να εξηγήσει τι έγινε, είπε χαρακτηριστικά ότι δέχτηκε επίθεση από την καθηγήτριά της.

«Αρχικά εγώ πρώτη φορά είδα το βίντεο με την κ. Κατσαΐτη. 45 λεπτά πριν ξεκινήσουμε το live ήθελε να κάνει αλλαγές σε όλα τα ρούχα. Της είπα ότι τη σέβομαι, αλλά μετά την τζενεραλε δεν αλλάζω ρούχο και παπούτσι. Πρέπει να νιώθω σταθερή. Εγώ δεν έκανα κανένα χαμό, χαμός έγινε αφότου αρνήθηκα ευγενικά. Μάλωσε με άλλους συνεργάτες που την σταμάτησαν από τις αλλαγές. Αυτό έγινε χθες.

Η κ. Αλεξάνδρα μου επιτέθηκε. Δοκίμαζα ένα ρούχο, μπήκε μέσα και νιώθω κάποιον να μου τραβάει τα ρούχα. Της είπα να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ακουμπάει. Της είπα να απομακρυνθεί και μου έλεγε ότι δεν τη σέβομαι και ότι είμαι άκρως προσβλητική. Δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου. Πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», είπε η Χριστίνα Ζιώγα.

«Δεν θα γίνω σταρ αν κάποιος μου επιτίθεται.  Η κ. Κατσαΐτη υπέθεσε ότι διάλεξα το ρούχο, ενώ δεν έγινε κάτι», πρόσθεσε.

Ο Αντώνης Ρέμος πήρε τον λόγο: «Η εμφάνισή σου ήταν άκρως επαγγελματική και άψογη και σαν σκηνική παρουσία και σαν φωνή. Ήταν πολύ καλό. Οι άνθρωποι που είναι μέσα θέλουν το καλό σας. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό».

Η Ελένη Φουρέιρα, είπε: «Είσαι πολύ ωραία ντυμένη σήμερα. Η εμφάνισή σου ήταν μέτρια, ήσουν τσαντισμένη, τραγούδησες πολύ ωραία, αλλά δεν ήταν η ενέργειά σου. Φωνητικά ήσουν πολύ καλή, δεν έπρεπε να το φοβάσαι. Έχω απαιτήσεις από εσένα. Δεν θέλω να πω για τον τσακωμό. Εγώ θέλω να την υπερασπιστώ. Όταν κάνεις πρόβα με ένα ρούχο κι ένα παπούτσι, δεν μπορείς να αλλάξεις, γιατί γι αυτό την κάνεις την πρόβα, για να δεις πώς λειτουργούν. Είμαι μαζί σου, το καταλαβαίνω. Όσες φορές μου έχουν πει θα τα αλλάξεις, έχω πει δεν με νοιάζει. Η κ. Κατσαΐτη είδε κάτι που δεν της άρεσε και ήθελε να σε σώσει».

«Περίμενα να δω ταμπεραμέντο, δεν είδα. Ήταν αβανταδόρικο, θεωρούσα ότι θα το σκίσεις. Δεν αξιοποίησες την εμφάνισή σου», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Μου φάνηκε πολύ ωραίο το σόου, μου άρεσε πολύ. Συμφωνώ με την Ελένη, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Κάθε φορά βλέπω μια καλλιτέχνιδα η οποία βελτιώνεται. Αν την ακούμπε η Αλεξάνδρα, θα το δούμε στις κάμερες», είπε ο Light.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη

Η γνωστή image maker βγήκε στον αέρα του live και έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα είπε η σπουδάστρια.

«Πολύ λυπάμαι για ό,τι ακούσατε. Το πιο στενάχωρο είναι να ακούω πράγματα της φαντασίας. Τα γεγονότα δεν είναι έτσι και με στεναχωρεί περισσότερο που τα ακούω ένα νέο παιδί. Η συμπεριφορά της Χριστίνας δεν ήταν σωστή. Προσπαθώ μόνο για το καλύτερο, αν δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που της πρότεινα ήταν να δοκιμάσει ένα ρούχο, δεν ξέρω τι να πω.. Έχω μείνει έκπληκτη με τους χαρακτηρισμούς.

Εγώ ήμουν απέναντί της και της έλεγα βγάλε το ρούχο, μίλα με ευγένεια, δεν με σέβεσαι. Βρήκα τη Χριστίνα στον χώρο των ρούχων, να φορά ρούχο άλλης σπουδάστριας και της είπα βγάλε το ρούχο. Ακούμπησα την τιράντα και μου είπε ότι δεν επιτρέπει να ακουμπάω. Αυτή ήταν η πραγματικότητα. Η έκρηξή της ήταν για να δημιουργεί εντυπώσεις και αυτό με στεναχωρεί», είπε η image maker.

Ο Νίκος Κοκλώνης έδειξε το βίντεο με το τι έγινε στα παρασκήνια και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί από κανέναν κακοποιητική συμπεριφορά.

Η Χριστίνα μετά το περιστατικό που διαδραματίστηκε στο live της Παρασκευής και την καταγγελία για κακοποίηση από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη επέστρεψε με νέες δηλώσεις: «Νιώθω ολοκληρωμένα δικαιωμένη»

Ο Νίκος Κοκλώνης ξεκαθάρισε ότι θα βρεθεί το βίντεο για να φανεί ποια είναι η πραγματική αλήθεια, βίντεο μάλιστα το οποίο θα παίξει για πρώτη φορά και αποκλειστικά την Τετάρτη 17/10 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μίλησε στη #SuperΚατερίνα και απάντησε για το περιστατικό.

«Δεν έχω να πω κάτι. Δεν ήρθα σε αντιπαράθεση. Το κορίτσι είπε αυτά που είπε, τοποθετήθηκα και αυτό. Είμαι ενδυματολόγος, δεν έχω μαγικό ραβδάκι», δήλωσε αρχικά.

«Δεν νομίζω ότι ακούστηκε κάτι. Ήταν μία δική της εκτίμηση. Πιστεύω ότι θα το σκεφτεί και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν παρακολούθησα τι ειπώθηκε από τους κριτές, ο καθένας μπορεί να πει ό,τι πιστεύει. Ξέρω τι έχει συμβεί, δεν χρειάζεται να δω κάτι. Την άποψή μου την έχω, δεν έχω να αποδείξω κάτι, η δουλειά μου τα λέει όλα».

Δείτε το βίντεο στο 01:18' ΕΔΩ

2242_1

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!