Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αν ο Κοκλώνης θεωρεί ότι είμαι πειραγμένος μαζί του, είναι εύκολη η απομάκρυνσή μου»

Νίκος Κοκλώνης απάντησε για την κόντρα Σίσσυς Χρηστίδου και Δημήτρη Αλεξάνδρου και την κρίση με Ανδρέα Μικρούτσικο και #FameStory

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το λαμπερό σόου μόδας, World’s Excellence Gala 2023, για τα δύο χρόνια παρουσίας του #FashionTV, παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Κοκλώνης, στο Grand Hyatt Athens.

Ο παρουσιαστής μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, απάντησε για το #J2US, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για το #FameStory.

Με μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τη μόδα, την οποία αγαπά. «Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από τη μόδα;», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στο #FameStory και τι συμβαίνει στην ακαδημία, αποκάλυψε: «Είναι κάτι καινούριο και για εμένα, στην καρδιά μου μέσα έχω το Just φυσικά, αλλά τώρα η καρδιά μου έχει γεμίσει με τα παιδιά. Αυτό που μας έχει βρει είναι ότι κάποια παιδιά έχουν κολλήσει Covid, οπότε η ακαδημία και το σπίτι χωρίστηκε στα δύο. Στην Covid και τη μη Cocid πλευρά. Τα παιδιά που έχουν νοσήσει, φυσικά δεν έχουν συμπτώματα, αλλά δεν μπορούν να διαγωνιστούν. Ή θα διαγωνιστούν αν θέλουν σε κάποιο στούντιο. Οπότε έχουμε μετατρέψει το σπίτι σε δύο καταστάσεις,  την κανονική και την κατάσταση αποθεραπείας».

Για το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, απάντησε: «Το θέμα της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου νομίζω το λύσαμε. Στην ίδια εταιρεία παραγωγής είμαστε όλοι, μια οικογένεια είμαστε, μια παρεξήγηση υπήρχε, θεωρώ ότι δεν υπάρχει πλέον, άρα είμαστε καλά και ο καθένας έχει βρει τον δρόμο του».

Όσο για το επόμενο #J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ξεκαθάρισε: «Αll Star στο J2US θα δείτε όταν αρχίσω να γερνάω… σε 10 με 15 χρόνια. Τώρα θα πάμε σε κανονικό κύκλο. Το επόμενο Just θα βγει τον Φεβρουάριο από τον Αlpha και… καλό καλοκαίρι».

«Περιμένω τον τελικό του Fame Story που θα τραγουδάω μία ώρα», δήλωσε και σε ερώτηση για το αν θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην ακαδημία, απάντησε: «Νομίζω είναι λίγο πειραγμένος με εμένα και δεν ξέρω γιατί».

«Το βρίσκω έξοχα χαριτωμένο διότι λέει αυτό το πράγμα. Αν πίστευε ότι ήμουν πειραγμένος, ή αν πίστευε ότι κάτι έχω μαζί του, είναι απλοί οι μηχανισμοί απομάκρυνσής μου. Απεναντίας, γίνεται το αντίθετο. Πρώτο στοιχείο, μπράβο στον Νίκο γιατί είναι οιδοποιός διαφορά από άλλους. Άλλοι βάζουν τον μηχανισμό και σε σκοτώνουν κι εκείνος χαριτωμένα είπε αυτά», σχολίασε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη #SuperΚατερίνα.

«Όχι βέβαια, δεν είμαι πειραγμένος», απάντησε στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, αν όντως ισχύει αυτό.

«Όταν συναντηθούμε θα του πω μια σειρά πράγματα που έλεγα και τα λέω, να τα ξαναδεί λίγο. Αυτό είναι η αγάπη μου απέναντι στην τηλεόραση, απέναντι σε ένα πρότζεκτ που αγαπάω και στον Νίκο που θέλω το καλό του. Όταν με πήρε, εγώ του είπα ότι “δεν είμαι εδώ για να σου χαϊδεύω τα αυτιά”», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Για το αν θα μπει στο #FameStory, απάντησε: «Αυτό είναι θέμα δικό του, του Θέμη κι εμένα, να κάτσουμε κάτω να συζητήσουμε μερικά πράγματα. Ο Θέμης έχει σχέση με όλα. Είναι θέμα συζήτησης αν θα έμπαινα στο Fame. Επαγγελματικά πρέπει να πω όχι, αλλά επειδή είμαι καλό παιδί… Θέλει ο Νίκος να κάνουμε μια κουβέντα, υπάρχει περίπτωση να του γυρίσω την πλατη; Με έχετε για τέτοιο άνθρωπο;».

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!