#FarmaGR: Χρήστος σε Γιαννούλα: «Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα!» - Έξαλλη η Έλενα: «Σε προκαλώ σε μονομαχία!»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με τον γιο του στα γυρίσματα της #FarmaGR - Νίκος για γαλάζια ομάδα: «Τσίρκο είναι και αλλάζει συνέχεια» - Ο Γιώργος Γιαννούλας υπέδειξε τον πρώτο Μονομάχο - Η αντίδραση της Νάσιας στην απόφασή του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρία αποχώρησε από το παιχνίδι μετά την ήττα της στη Μονομαχία και όπως ορίζει το παιχνίδι, έπρεπε να αναδείξει τον επόμενο αρχηγό της ομάδας της. 

Η Μαρία ήταν στην πράσινη ομάδα και εφόσον έχασε, έπρεπε να αναδείξει τον νέο αρχηγό.

Η νεαρή κοπέλα, στο γράμμα που άφησε, καθαίρεσε τον Νικόλα από αρχηγό και έθεσε ως νέο αρχηγό της πράσινης ομάδας τον Άλκη Λαδά.

Κάτι που δεν περίμενε ο Άλκης ή Κίκος όπως τον φώναζε η μητέρα του χαϊδευτικά, ο οποίος όμως δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάνε τα πράγματα όπως πρέπει για την ομάδα του.

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας, οι παίκτες της γαλάζιας ομάδας είχαν την ιδέα να παίξουν όλοι μαζί κάποιο παιχνίδι για να γελάσουν και να χαλαρώσουν λίγο, μετά τις αντιπαραθέσεις των προηγούμενων ημερών.

Ωστόσο, ο Γιώργος δε θέλησε να παίξει. «Δεν είμαι παιδάκι να παίζω και να γελάω με άτομα που χθες τσακωνόμουν. Θα με έκανε σκουπίδι αυτό» είπε.

Οι γείτονες «πράσινοι» άκουγαν τα γέλια και τη φασαρία της γαλάζιας ομάδας με τον Νίκο Παρλαντζά να μη διστάζει να πετάξει την μπηχτή του για τους αντιπάλους. «Μία κλαίνε, μία γελάνε. Τσίρκο είναι» είπε χαρακτηριστικά.

Ώρα Για Το «Χρυσό Τσεκούρι»

Ως μια μαχή «Δαυίδ εναντίον Γολιάθ» σχολίασε ο Γιώργος Τσάμης την τελευταία δοκιμασία ασυλίας στη Φάρμα, ανάμεσα στον Γιώργο Γιαννακίδη και τον Γιώργο Γιαννούλα.   

Ο Γιαννακίδης από την πράσινη ομάδα και λόγω της σωματικής του διάπλασης ήταν αυτός που προηγήθηκε κι έκοψε πρώτος τον κορμό. «MVP ήταν σήμερα αναμφισβήτητα ο Γιαννακίδης, δεν το συζητώ... το κέρδισε επάξια», είπε στην κάμερα ο Άλκης Λαδάς που αγωνιζόταν μαζί του.  

«Μετά από μια νίκη πάντα αισθανόμαστε ωραία και την πήραμε με τη μαγκιά μας και την παλικαριά μας», συμπλήρωσε ο Νίκος Παρλάντζας από τους «Πράσινους». 

Φάρμα: O Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανανέωσε το ραντεβού με τους «Γαλάζιους» για το συμβούλιο

Ο Γιαννούλας δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή του μετά από αυτή τη δοκιμασία. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στις ομάδες ότι η δοκιμασία ασυλίας κράτησε μία ώρα κι οκτώ λεπτά, η πιο μεγάλη σε διάρκεια κι η πιο απαιτητική της Φάρμας μέχρι σήμερα. «Σε αυτή την πρώτη δοκιμασία ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, Μονομάχο καλείται να επιλέξει η γαλάζια ομάδα. Δίνουμε ραντεβού στη σκηνή. Καλή ξεκούραση και στις δύο ομάδες. Την αγάπη μου», είπε στις ομάδες ο παρουσιαστής.

Δύσκολες στιγμές περνούν τις τελευταίες ώρες οι παίκτες της Φάρμας. Συγκεκριμένα, η Νάσια χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο χέρι της, ενώ και η Ρούλα χτύπησε το γόνατό της και όπως εξομολογήθηκε, φοβάται ότι θα αποχωρήσει.

Η παίκτρια φοβάται ότι από μέρα σε μέρα δεν θα μπορεί πια να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα της Φάρμας και -κυρίως- στα αγωνίσματα. Η δήλωσή της αυτή στεναχώρησε ιδιαίτερα τους φίλους της, Νάσια και Σπύρο.

Μετά την ήττα της γαλάζιας ομάδας, ο Γιώργος Γιαννούλας, ως αρχηγός έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο Μονομάχο προς αποχώρηση από τη Φάρμα.

Έτσι ο παίκτης που «έδειξε» ήταν ο Σπύρος Κοσμάς, παρότι τον βοήθησε στην ομαδική δοκιμασία. «Επομένως πρώτος Μονομάχος είναι ο Σπύρος», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Μια χαρά... αφού πήρε αυτή την απόφαση ο αρχηγός κάτι θα ξέρει. Εγώ ευχαριστημένος είμαι, μου αρέσει να αγωνίζομαι... ευχαριστώ για όλα και προχωράμε», είπε ο Σπύρος στο συμβούλιο. 

Απογοητευμένη από την απόφαση αυτή ήταν η Νάσια, αφού δεν ήθελε να ακούσει το όνομα του Σπύρου. Ευχαριστημένος με την υποψηφιότητα του Σπύρου ήταν ο Γιώργος Τσάμης.  

«Δεν ξέρω αν έχει πάρει την απόφαση μόνος του ο Γιώργος, φαντάζομαι πως ναι, αλλά όχι πως δεν έχει επηρεαστεί από τους φίλους του την Έλενα και τον Γιώργο που έχουν βάλει στον τείχο τον Σπύρο και τον χτυπάνε τις τελευταίες ημέρες», σχολίασε η Νάσια στην κάμερα.

Ένταση και πολλά νεύρα μετά το συμβούλιο στη γαλάζια ομάδα. Οι ηττημένοι έπρεπε να αποφασίσουν τον μονομάχο τους και αυτός ήταν ο Σπύρος.

Ωστόσο, η Έλενα ένιωσε υποτιμημένη από τους συμπαίκτες της. Μάλιστα, προκάλεσε τον Χρήστο να μονομαχήσουν γιατί όπως του είπε, υποτιμάει τις δυνατότητές της και την «ψυχή» που μπορεί να δώσει σε δοκιμασία.

Ο Χρήστος, εκτός από την αντιπαράθεσή του με την Έλενα, εκνευρίστηκε και με τον Γιώργο που βοηθάει την άλλη ομάδα δίνοντάς τους αυγά και γάλα. 

«Θέλω να φύγω, δεν μπορώ. Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα. Δεν μπορώ να κρατηθώ πια», ακούγεται να λέει ο Χρήστος για τον Γιώργο Γιαννούλα στον Σπύρο, ο οποίος προσπαθεί από την πλευρά του να τον ηρεμήσει.

«Εγώ με τον Γιαννούλα δεν μπορώ να συνεννοηθώ πλέον. Δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μέξης.

«Έξω από τον χορό χορεύουν όλοι. Μέσα όταν μπαίνεις, τι γίνεται; Ό,τι λέει δεν έχει καμία βάση, τίποτα. Του δόθηκε σήμερα η ευκαιρία για την παραμονή του, να μην πάει ατομικά να μονομαχήσει και νομίζω ότι δεν το κατάλαβε», δήλωσε στο προσωπικό του cue ο Γιώργος Γιαννούλας για τον συμπαίκτη του στη Φάρμα.

To trailer 14ου επεισοδίου | Τρίτη 17.10.2023

Και μπορεί τα γυρίσματα για τη Φάρμα να είναι πολύωρα και μερικές φορές κουραστικά, όμως όταν ξέρει ότι θα περάσει λίγο χρόνο εκεί, έχει μαζί του και τον μικρούλη ο οποίος είναι η χαρά της ζωής του.

Ο ίδιος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε σήμερα (16/10) φωτογραφία του με τον γιο του εν ώρα γυρισμάτων. Συγκεκριμένα στη φωτό απεικονίζεται ο ευτυχισμένος μπαμπάς να έχει τον μικρό στην αγκαλιά του και να παίζουν. Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Η αγάπη μου», κάνοντας ακόμα πιο τρυφερή την ανάρτησή του.

Να θυμίσουμε ότι ο μικρός ήρθε στον κόσμο πέρυσι τον Σεπτέμβριο και ολοκλήρωσε την ευτυχία του γνωστού σεφ και παρουσιαστή με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου με την οποία προσπαθούν, όσο μπορούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σπάνια θα δει κανείς στιγμιότυπα από προσωπικές στιγμές του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, όμως αυτό πλέον συμβαίνει μόνο όταν θέλει να μοιραστεί με τους followers του στιγμιότυπα με τον χαριτωμένο μπόμπιρά του.

koutsopoulous_1

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!