Madonna: H φαντασμαγορική επιστροφή της βασίλισσας on stage - Τα βίντεο από την πρώτη συναυλία της

Η βασίλισσα της pop επέστρεψε! Ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της - «Δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Madonna έδωσε την πρώτη της συναυλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο #Celebration, το βράδυ του Σαββάτου 14/10 στο Λονδίνο.

Η Madonna ανέβηκε στη σκηνή της φημισμένης O2 Arena και χάρισε στους θαυμαστές ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα διάρκειας δύο ωρών, ενώ δεν παρέλειψε σε κάποιο σημείο να αναφερθεί στην σοβαρότατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της το περασμένο καλοκαίρι.

Η εμφάνισή της διήρκησε δύο ώρες, στη διάρκεια των οποίων η ίδια είχε ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις.

Όπως είχαν μεταδώσει τα διεθνή Μέσα, λίγο έλειψε η 65χρονη pop star να χάσει τη μάχη για τη ζωή της, ούσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξαιτίας μίας βαριάς βακτηριακής λοίμωξης.

«Δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα. Πέρασα πέντε μέρες από τη ζωή μού ή τον «θάνατό» μου και δεν ήξερα πραγματικά πού βρισκόμουν. Τα παιδιά μου ήταν εκεί. Με σώζουν κάθε φορά», δήλωσε από τη σκηνή της O2 Arena η Madonna.

«Μου ραγίζει η καρδιά βλέποντας τι συμβαίνει στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Μου ραγίζει η καρδιά να βλέπω παιδιά να υποφέρουν, έφηβους να υποφέρουν, ηλικιωμένους να υποφέρουν. Όλα αυτά είναι αποκαρδιωτικά», σημείωσε η δημοφιλής pop star για τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Η μεγάλη έναρξη της βραδιάς συνοδεύτηκε από το «Nothing Really Matters», ενώ στη συνέχεια το live εμπλουτίστηκε από επιτυχίες όπως το «Everybody», το «Like a Prayer» και το «Into the Groove». 

Σε όλη τη διάρκεια του live, η Μadonna άλλαξε πολλά κοστούμια, κυρίως σε μαύρο χρώμα, ενώ εμφανίστηκε και με εσώρουχα. 

Ακόμη, μια από τις πιο viral στιγμές της συναυλίας, ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε και η 11χρονη κόρη της Μadonna, Estere, που έκανε χορευτικό voguing, φορώντας ψηλοτάκουνες μπότες.

H 65χρονη σταρ απέτισε φόρο τιμής στον Μichael Jackson με ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, ενώ σε κάποια στιγμή της συναυλίας, στη σκηνή ανέβηκε και η κόρη της Lourde.

Η σταρ τίμησε την κόρη της, για τα 27α γενέθλια της, καλώντας όλο το κοινό να της πει «χρόνια πολλά». 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Tonight ended with Rain promptly at 11pm.. absolutely amazing!!! One of my all time favourite tracks Bedtime Story 💙💛💜💚🖤 <a href="https://t.co/wOwtIVJ2I1">pic.twitter.com/wOwtIVJ2I1</a></p>&mdash; TheMadonna! ⭐️🎵👑 (@TheMadonna1958) <a href="https://twitter.com/TheMadonna1958/status/1713699965438930944?ref_src=twsrc%5Etfw">October 15, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Δειτε Επισης

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο