Μαίρη Χρονοπούλου: Ο αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα - Ο Νίκος Σταγόπουλος έβαλε την βέρα τους στο φέρετρο

Μίμης Πλέσσας, Νίκος Σταγόπουλος, Γιάννης Στάνκογλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Νάντια Μουρούζη, Λένα Αλκαίου και Ευανθία Ρεμπούτσικα αποχαιρετούν την Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν ήθελε να τη δει όλη η Ελλάδα νεκρή. Λίγοι άνθρωποι από το χώρο τίμησαν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το ελληνικό θέατρο αποχαιρέτησε χθες Παρασκευή 13/10 μια σπουδαία ηθοποιό. Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών και χθες πραγματοποιήθηκε μια γιορτή στο σπίτι της στην Παιανία, ενώ στη συνέχεια η σορός της μεταφέρθηκε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Κι ενώ η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου είχε επιμεληθεί την κάθε λεπτομέρεια, υπήρξε μια μικρή διαφωνία σχετικά με την παρουσία των καμερών εντός του σπιτιού της αείμνηστης ηθοποιού.

Δειτε Επισης
Μαίρη Χρονοπούλου: Το ρέκβιεμ της «γυναίκας του γλεντιού» - «Θρίλερ» με το σημείο που θα σκορπιστεί η τέφρα Με τραγούδια, η γιορτή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου - Το τελευταίο αντίο, πριν την αποτέφρωση Έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι της Μαίρη Χρονοπούλου – Τι αναζητούν Θρίλερ με το ματωμένο νυχτικό της Μαίρης Χρονοπούλου – Αλαλούμ με το ασθενοφόρο - «Να παρέμβει εισαγγελέας» Το μνημείο στο σπίτι της με την τέφρα και την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά» Μαίρη Χρονοπούλου: «Σας αγάπησα…Συγχωρέστε με που δεν μπορώ να πω στον κάθε έναν, ευχαριστώ! Αντίο!» Η «γυναίκα του γλεντιού» είχε δωρίσει τα πάντα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - Το αντίο στην Μαίρη Χρονοπούλου Πέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου - Μία κυρία στων... αγγέλων τα μπουζούκια Ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου, Νίκος Σταγόπουλος: «Έχω συγκλονιστεί»

Τον δικό του ξεχωριστό αποχαιρετισμό στην αείμνηστη ηθοποιό έκανε και ο Μίμης Πλέσσας, ο μεγάλος έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου κατά δήλωσή της στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Το κενό που αφήνει ο χαμός της Μαίρης Χρονοπούλου δεν πρόκειται να μπορέσει να το καλύψει καμία. Τι να πρωτοθυμηθώ για την Μαίρη της καρδιάς μου; Την πρωταγωνίστρια τόσων ταινιών που έντυσα μουσικά. Καλό ταξίδι, Μαιρούλα μου», αναφέρει σε δήλωσή του ο Μίμης Πλέσσας για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Untitled

Φανερά συγκινημένος ο πρώην σύντροφος της, Νίκος Σταγόπουλος, είπε δυο κουβέντες πριν μπει σε ένα σπίτι γεμάτο αναμνήσεις.

«Έχω ζήσει για 10 χρόνια σε αυτό το σπίτι. Τα υπόλοιπα 20 χρόνια ήμουν σαν συγγενής, ήμουν σαν στενός φίλος της Μαίρης», δήλωσε ο Νίκος Σταγόπουλος.

Ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε πως, «από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με την Μαίρη Χρονοπούλου γίναμε κολλητοί φίλοι».

«Ευχαριστώ την Μαίρη Χρονοπούλου μέσα από την καρδιά μου γιατί με τίμησε με τη φιλία της», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν παράδειγμα γιατί ήταν πολλές οι φορές που στάθηκε στα πόδια της ξαναγεννήθηκε», ανέφερε η Νάντια Μουρούζη, ενώ η Λένα Αλκαίου δήλωσε: «ερχόταν στο σπίτι μας και είχαμε μία αγαπησιάρικη σχέση, σήμερα την αποχαιρετώ με λύπη».

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη Μαίρη Χρονοπούλου.

«Η μέρα ήταν πολύ δύσκολη και για έμενα χθες. Εκτυλίχθηκαν κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν. Δεν είμαι πολύ ψύχραιμος άνθρωπος στους αποχαιρετισμούς των δικών μου ανθρώπων. Όπως είχα αποφασίσει να μην δω και τους δικούς μου ανθρώπους νεκρούς, το ίδιο αποφάσισα και για την Μαίρη, γιατί θέλω να τους θυμάμαι ζωντανούς και χαμογελαστούς».

Και πρόσθεσε περιγράφοντας: «Όταν έφεραν την Μαίρη σπίτι και μου είπε ο κ. Γιαννόπουλος ότι πρέπει μέσα στην αίθουσα να είμαστε μόνο οι δικοί της άνθρωποι και να την δούμε, είπα στον κ. Γιαννόπουλο ”σας παρακαλώ δεν το αντέχω” και πήγα λίγο πιο πίσω. Όταν την είδα κατέρρευσα και βγήκα έξω να ξεσπάσω. Μέχρι εκεί ήταν σεβαστό όλο αυτό. Από εκεί και πέρα, να μπουν οι κάμερες πάνω από το φέρετρό της και μέσα στο σπίτι της κι όλη η Ελλάδα να δει την Μαίρη νεκρή, νομίζω δεν θα το ήθελε ούτε η ίδια».

Ο ίδιος ο Μάκης Δελαπόρτας είπε ότι δεν γνωρίζει ποιος έδωσε την άδεια να εισέλθουν κάμερες στο σπίτι της αείμνηστου ηθοποιού.

«Η λέξη ”πάρτι” κι εμένα δεν μου ταιριάζει, όπως είπε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν ίσως μία αποχαιρετιστήρια τελετή διαφορετική από εκείνες που έβλεπε στην τηλεόραση για κάποιους άλλους συναδέλφους της και δεν άντεχε. Δυστυχώς, έγιναν πολύ περισσότερα που εκείνη δεν θα ήθελε. Στην κηδεία χθες ήταν πολύ περισσότεροι δημοσιογράφοι από τους φίλους της και τους θαυμαστές της. Όμως πρέπει να πω ότι και η αγάπη των δημοσιογράφων ήταν συγκινητική», σημείωσε ο κ. Δελαπόρτας.

Και τόνισε: «Υπήρξαν λιγοστοί άνθρωποι που την τίμησαν από τον χώρο. Έχω μία πίκρα για αυτό».

Για τις τελευταίες στιγμές που είχε με την Μαίρη Χρονοπούλου περιέγραψε: «Το τελευταίο μας τηλέφωνο ήταν για το μουσείο, που είναι ένα μεγάλο έργο που πάει να γίνει στο Ελληνικό. Εκεί θα στεγαστούν τα άπαντα των μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών και θα έχει το μουσείο και το καμαρίνι της. Είχαμε μιλήσει τι φορέματά της θα βάλουμε σε αυτό το καμαρίνι, αλλά και τι προσωπικά της αντικείμενα».

Σχετικά με την πορεία της τέφρας της Μαίρης Χρονοπούλου ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας: «Είχε δώσει η Μαίρη Χρονοπούλου γραπτή εντολή το 2019 ακόμα και γι’ αυτό. Όμως, μου έδειξε χθες ένα βίντεο ο κ. Γιαννόπουλος από φέτος στα γενέθλιά της που λέει μπροστά σε κάμερα ”παιδιά θέλω την τέφρα μου να την φέρετε εδώ και να γίνει ένα μνημείο μέσα στο χώρο με μία επιγραφή που να λέει ”Εδώ έζησε η Μαίρη Χρονοπούλου που αγαπούσε τα παιδιά”».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»