Αντώνης Ρέμος και Νίκος Κοκλώνης για Βασίλη Καρρά: «Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά»

Oι ευχές του Αντώνη Ρέμου και Νίκου Κοκλώνη για τον Βασίλη Καρρά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο σε ένα διάλειμμα από το live του #FameStory.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής «λύγισε» όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την τηλεφωνική παρέμβαση-έκπληξη που έκανε το βράδυ της Παρασκευής στον αέρα ο Βασίλης Καρράς.

Δειτε Επισης
#FameStoryGR: Η παρέμβαση του Βασίλη Καρρά: «Είμαι εδώ!» - H καταγγελία για κακοποίηση & η αποχώρηση Η συγκινητική αφιέρωση του Αντώνη Ρέμου, στον Βασίλη Καρρά, στη συναυλία του, με τον Φίλιππο Πλιάτσικα Ενοχλημένη η οικογένειά του Βασίλη Καρρά από τα δημοσιεύματα για την υγεία του – Σήμερα το εξιτήριο Ζαφείρης Μελάς για Βασίλη Καρρά: «Μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα μαζί του, είναι δύσκολα τα πράγματα» Νίκος Κουρκούλης: Η απάντηση για τον Βασίλη Καρρά, ο καρκίνος & το couples therapy με την Κέλλυ Κελεκίδου Η αντίδρασή του Βασίλη Καρρά στα δημοσιεύματα για την υγεία του: «Δεν νιώθω θυμό. Απογοήτευση νιώθω» Όλη η αλήθεια για την υγεία του Βασίλη Καρρά: «Σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…» «Ο Βασίλης Καρράς δίνει γενναία μία μάχη. Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία...» Ο αδελφός του Βασίλη Καρρά μιλά για την περιπέτεια υγείας του: «Παλεύει και ελπίζει, ο Θεός είναι μεγάλος»

Πολύς λόγος για την υγεία του Βασίλη Καρρά έγινε τις τελευταίες ημέρες, με τις πληροφορίες από τη μία να τον θέλουν να παλεύει στο νοσοκομείο για τη ζωή του και από την άλλη ότι είναι καλά και ότι έχει πάρει εξιτήριo, καθώς η υγεία του πήγαινε καλύτερα.

Ο Βασίλης Καρράς, ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού, βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» του #FameStory και μίλησε με τον αγαπημένο του φίλο, Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος τον έχει φιλοξενήσει πολλές φορές σε σόου του!

Ο παρουσιαστής μάλιστα, μη μπορώντας να κρατηθεί από την χαρά του που θα άκουγε στον αέρα τον αγαπημένο του φίλο, άφησε μερικά υπονοούμενα, σιγοτραγουδόντας κάποια από τα κομμάτια του τραγουδιστή.

«Καλησπέρα σε όλο το ακρωατήριο. Στους φίλους μου εκεί. Σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία και όλο τον ελληνικό λαό και το σινάφι, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι ομορφιά είναι αυτή», είπε ο τραγουδιστής.

«Είμαι δίπλα σου , όπως κι εσύ», τόνισε ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος βγάζει νέο τραγούδι την επόμενη εβδομάδα και θα το παρουσιάσει στο Fame Story.

«Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε» δήλωσε.

«Σε αγαπάμε πάρα πολύ, νιώθω ότι είσαι ξανά ο Βασίλης όπως τον ξέρουμε και σε νιώθουμε. Σε αγαπάω πολύ», είπε ο Ρέμος και του απάντησε: «Πιτσιρίκο, είμαι εδώ!».

«Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ. Καλησπέρα και καλή βρδιά», έκλεισε λέγοντας ο Βασίλης Καρράς.

Μιλώντας αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!», ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και το πρόβλημα υγείας του είπε πως είναι μία κακή παρένθεση και θα βγει δυνατός.

«Επειδή ο Βασίλης Καρράς είναι δικός μου άνθρωπος, προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές τραγουδώντας».

Σχετικά με την παρέμβασή του Βασίλη Καρρά ο Νίκος Κοκλώνης είπε πως ήταν τιμή του που τον είχαν έστω και τηλεφωνικά.

«Ο Βασίλης είναι το γούρι μου. Δεν ξεκινούσα Just αν δεν τον είχα».

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»