#FameStoryGR: Η παρέμβαση του Βασίλη Καρρά: «Είμαι εδώ!» - H καταγγελία για κακοποίηση & η αποχώρηση

#FameStoryGR: «Εμένα δεν με ακουμπάει ούτε ο πατέρας μου» – Ωρυόταν η Χριστίνα - Η καταγγελία για κακοποιηση: «Μου όρμηξε, μου επιτέθηκε στο καμαρίνι» - Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη - Η είσοδος του Γιώργου Θεοφάνους στο live, η ξανθια Ελένη Φουρέιρα και το ξεκαθάρισμα του Light με όσους τον έκραξαν - Μάγεψαν με τις ερμηνίες τους ο «φιδίσιος» Φειδίας, η «Θεάρα» Andrew και ο «διεθνούς ακτινοβολίας» Nicky!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα acts ήταν λιγότερα λόγω προβλημάτων υγείας που κράτησαν Στράτο και Αριστέα στο σπίτι.

13 εμφανίσεις στη σκηνή και όλες εντυπωσιακές με τον τρόπο τους χωρίς να λείπουν ο αστοχίες και αδυναμίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες από την έμπειρη επιτροπή.

Ορισμένοι έδειξαν πως δούλεψαν πολύ την εβδομάδα που πέρασε ενώ άλλοι όχι και τόσο γεγονός που τους άφησε τελευταίους στην κούρσα.

H έναρξη:

Διάχυτη η συγκίνηση στην έναρξη του 3ου live του #FameStory καθώς όπως υποσχέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης ήταν αφιερωμένη στην αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου.

Η μεγάλη σταρ του σινεμά και του θεάτρου, με το απαράμιλλο ταλέντο, τη «μαγκιά» και την αυθεντικότητά της αναχώρησε για τη γειτονιά των αγγέλων αφήνοντας πίσω ένα τεράστιο κενό και θλίψη σε όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν.

Για να τιμήσει τη μνήμη της το #FameStory αφιέρωσε τα πρώτα λεπτά σε εκείνη με δύο ξεχωριστές ερμηνείες από τους σπουδαστές.

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας ανέβηκαν στη σκηνή και είπαν δύο τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα από τις αξέχαστες ερμηνείες της ως φόρο τιμής στη μεγάλη ντίβα του σινεμά.

Οι εκπλήξεις:

Το τρίτο Live του #FameStory ξεκίνησε, με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται για ακόμη μια φορά τους τέσσερις κριτές, Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργο Αρσενάκο και Light.

Ωστόσο, ένας αέρας ανανέωσης φύσηξε στην κριτική επιτροπή και πιο συγκεκριμένα στην Ελένη Φουρέιρα, γεγονός που δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο. Η Ελένη Φουρέιρα έγινε ξανθιά και ο Γιώργος Αρσενάκος δε θα μπορούσε να το αφήσει αυτό να περάσει έτσι.

«Η κοπέλα ποια είναι;» αναρωτήθηκε με χιούμορ ο CEO της Panik Records και κριτής του μουσικού talent show.

«Είναι μια ξανθιά, δε ξέρω», απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης με την Ελένη Φουρέιρα να σχολιάζει πως ήθελε να κάνει μια αλλαγή.

foureira1-4

Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε στο live του #FameStory τον Γιώργο Θεοφάνους που θα τον δούμε από Δευτέρα στην Ακαδημία.

Ο παρουσιαστής του σόου είπε χαρακτηριστικά: «Μουσικό σόου χωρίς Γιώργο Θεοφάνους δεν γίνεται!» με τον ίδιο να απαντά ότι: «Είμαι εδώ για τα παιδιά, για κανέναν άλλο» .

Μάλιστα ο Γιώργος Θεοφάνους σχολίασε και το ντύσιμο του Νίκου Κοκλώνη και ανέφερε ότι ανυπομονεί να δει τα παιδιά.

Πολύς λόγος για την υγεία του Βασίλη Καρρά έγινε τις τελευταίες ημέρες, με τις πληροφορίες από τη μία να τον θέλουν να παλεύει στο νοσοκομείο για τη ζωή του και από την άλλη ότι είναι καλά και ότι έχει πάρει εξιτήριo, καθώς η υγεία του πήγαινε καλύτερα.

Ο Βασίλης Καρράς, ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού, βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» του #FameStory και μίλησε με τον αγαπημένο του φίλο, Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος τον έχει φιλοξενήσει πολλές φορές σε σόου του!

Ο παρουσιαστής μάλιστα, μη μπορώντας να κρατηθεί από την χαρά του που θα άκουγε στον αέρα τον αγαπημένο του φίλο, άφησε μερικά υπονοούμενα, σιγοτραγουδόντας κάποια από τα κομμάτια του τραγουδιστή.

«Καλησπέρα σε όλο το ακρωατήριο. Στους φίλους μου εκεί. Σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία και όλο τον ελληνικό λαό και το σινάφι, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι ομορφιά είναι αυτή», είπε ο τραγουδιστής.

«Είμαι δίπλα σου , όπως κι εσύ», τόνισε ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος βγάζει νέο τραγούδι την επόμενη εβδομάδα και θα το παρουσιάσει στο Fame Story.

«Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε» δήλωσε.

«Σε αγαπάμε πάρα πολύ, νιώθω ότι είσαι ξανά ο Βασίλης όπως τον ξέρουμε και σε νιώθουμε. Σε αγαπάω πολύ», είπε ο Ρέμος και του απάντησε: «Πιτσιρίκο, είμαι εδώ!».

«Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ. Καλησπέρα και καλή βρδιά», έκλεισε λέγοντας ο Βασίλης Καρράς.

To διαδικαστικό

Ποιος σπουδαστής κέρδισε την ασυλία;

Η απόφαση των καθηγητών - Ποιος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση;

Oι Υποψήφιοι:

Υποψήφια προς αποχώρηση είναι απόψε η Άννα και διπλή η προσπάθειά της να κερδίσει τις εντυπώσεις για να παραμείνει στο #FameStory.

Η εβδομάδα ξεκίνησε  ζόρικα για την ίδια αλλά δεν το έβαλε κάτω και με σκληρή δουλειά ανέβηκε πανέτοιμη για ένα εντυπωσιακό act τραγουδώντας «Για μένα βράδιασε» από «Μέλισσες».

Βέβαια, κάποιες δηλώσεις της στο εισαγωγικό βίντεο «τσίγκλησαν» τον Γιώργο Αρσενάκο που της τα «έψαλε» με το «καλησπέρα» σας.

«Γιατί κριντζάρεις στο Fame Story; Με τον εγκλεισμό; Τη συμβίωση; Επίσης αυτό που είπες ότι πρέπει να τραγουδάς, όταν θέλεις… Αυτό είναι χόμπι οπότε ήρθες να κάνεις χόμπι εδώ» της είπε.

Τουλάχιστον όμως η εμφάνισή της του άφησε καλές εντυπώσεις. «Τα κατάφερε και το έφερε στα μέτρα και στο στιλ της» ανέφερε ενώ και ο Αντώνης Ρέμος έμεινε ευχαριστημένος με τις επιδόσεις της.

Καλή αλλά όχι εξαιρετική τη βρήκε ο Light που την παρότρυνε να ανέβει κατηγορία από… Β΄Εθνική.

Η Ελένη Φουρέιρα όμως διαφώνησε κάθετα μαζί του: «Ήσουν πάρα πολύ καλή σήμερα» τόνισε.

Κάνε μας τη χάρη στην… πρώην του τραγούδησε ο Δημήτρης και με την καρδιά του αγκαλιά προσπάθησε και να εντυπωσιάσει την επιτροπή και να της μπει στο μάτι…

Με πίστη στις δυνάμεις του έβγαλε το ακουστικό και τραγούδησε μόνος του το κομμάτι αλλά δεν του βγήκε σε καλό.

«Το άστρο θέλει δουλειά. Το άστρο δεν θέλει. Ρε φίλε, πολλή γκρίνια όλη την εβδομάδα. “Δεν μ΄αρέσει το τραγούδι, δεν μ΄αρέσει ο τόνος. Το τραγούδι σήμερα το έσωσε το ρεφρέν» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Σε έσωσε το ρεφρέν» συμφώνησε και η Ελένη Φουρέιρα που το ήθελε πιο χαμηλά τονικά.

O Αντώνης Ρέμος τον χαρακτήρισε ένα «ακατέργαστο διαμάντι» αλλά τον συμβούλευσε να μην αφήνει τον εαυτό σου να πιστεύει ότι όλα θα έρθουν μόνα τους και χωρίς κόπο.

Όταν ήρθε όμως η σειρά του Light οι δύο άνδρες έλυσαν ορισμένα προσωπικά τους… Ο Light του είπε ότι είδε να κυκλοφορεί ένα βίντεο με τον ίδιο να μιλάει στον Στεφανίδη και να τον «θάβουν» και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

To μαναφούκι:

Μόνο με το τραγούδι που ερμήνευσε η Χριστίνα Ζιώγα δεν ασχολήθηκαν στο live του #FameStory, μετά το βίντεο που παίχτηκε από τα παρασκήνια, όπου η παίκτρια τσακώθηκε με την υπεύθυνη των εμφανίσεων των παικτών, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Στο βίντεο ήταν η Χριστίνα Ζιώγα η οποία φώναζε μπροστά στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και της έλεγε να μην την ακουμπά. Στη συνέχεια η διαγωνιζόμενη, θέλοντας να εξηγήσει τι έγινε, είπε χαρακτηριστικά ότι δέχτηκε επίθεση από την καθηγήτριά της.

«Αρχικά εγώ πρώτη φορά είδα το βίντεο με την κ. Κατσαΐτη. 45 λεπτά πριν ξεκινήσουμε το live ήθελε να κάνει αλλαγές σε όλα τα ρούχα. Της είπα ότι τη σέβομαι, αλλά μετά την τζενεραλε δεν αλλάζω ρούχο και παπούτσι. Πρέπει να νιώθω σταθερή. Εγώ δεν έκανα κανένα χαμό, χαμός έγινε αφότου αρνήθηκα ευγενικά. Μάλωσε με άλλους συνεργάτες που την σταμάτησαν από τις αλλαγές. Αυτό έγινε χθες.

Η κ. Αλεξάνδρα μου επιτέθηκε. Δοκίμαζα ένα ρούχο, μπήκε μέσα και νιώθω κάποιον να μου τραβάει τα ρούχα. Της είπα να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ακουμπάει. Της είπα να απομακρυνθεί και μου έλεγε ότι δεν τη σέβομαι και ότι είμαι άκρως προσβλητική. Δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου. Πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», είπε η Χριστίνα Ζιώγα.

«Δεν θα γίνω σταρ αν κάποιος μου επιτίθεται.  Η κ. Κατσαΐτη υπέθεσε ότι διάλεξα το ρούχο, ενώ δεν έγινε κάτι», πρόσθεσε.

Ο Αντώνης Ρέμος πήρε τον λόγο: «Η εμφάνισή σου ήταν άκρως επαγγελματική και άψογη και σαν σκηνική παρουσία και σαν φωνή. Ήταν πολύ καλό. Οι άνθρωποι που είναι μέσα θέλουν το καλό σας. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό».

Η Ελένη Φουρέιρα, είπε: «Είσαι πολύ ωραία ντυμένη σήμερα. Η εμφάνισή σου ήταν μέτρια, ήσουν τσαντισμένη, τραγούδησες πολύ ωραία, αλλά δεν ήταν η ενέργειά σου. Φωνητικά ήσουν πολύ καλή, δεν έπρεπε να το φοβάσαι. Έχω απαιτήσεις από εσένα. Δεν θέλω να πω για τον τσακωμό. Εγώ θέλω να την υπερασπιστώ. Όταν κάνεις πρόβα με ένα ρούχο κι ένα παπούτσι, δεν μπορείς να αλλάξεις, γιατί γι αυτό την κάνεις την πρόβα, για να δεις πώς λειτουργούν. Είμαι μαζί σου, το καταλαβαίνω. Όσες φορές μου έχουν πει θα τα αλλάξεις, έχω πει δεν με νοιάζει. Η κ. Κατσαΐτη είδε κάτι που δεν της άρεσε και ήθελε να σε σώσει».

«Περίμενα να δω ταμπεραμέντο, δεν είδα. Ήταν αβανταδόρικο, θεωρούσα ότι θα το σκίσεις. Δεν αξιοποίησες την εμφάνισή σου», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Μου φάνηκε πολύ ωραίο το σόου, μου άρεσε πολύ. Συμφωνώ με την Ελένη, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Κάθε φορά βλέπω μια καλλιτέχνιδα η οποία βελτιώνεται. Αν την ακούμπε η Αλεξάνδρα, θα το δούμε στις κάμερες», είπε ο Light.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη

Η γνωστή image maker βγήκε στον αέρα του live και έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα είπε η σπουδάστρια.

«Πολύ λυπάμαι για ό,τι ακούσατε. Το πιο στενάχωρο είναι να ακούω πράγματα της φαντασίας. Τα γεγονότα δεν είναι έτσι και με στεναχωρεί περισσότερο που τα ακούω ένα νέο παιδί. Η συμπεριφορά της Χριστίνας δεν ήταν σωστή. Προσπαθώ μόνο για το καλύτερο, αν δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που της πρότεινα ήταν να δοκιμάσει ένα ρούχο, δεν ξέρω τι να πω.. Έχω μείνει έκπληκτη με τους χαρακτηρισμούς.

Εγώ ήμουν απέναντί της και της έλεγα βγάλε το ρούχο, μίλα με ευγένεια, δεν με σέβεσαι. Βρήκα τη Χριστίνα στον χώρο των ρούχων, να φορά ρούχο άλλης σπουδάστριας και της είπα βγάλε το ρούχο. Ακούμπησα την τιράντα και μου είπε ότι δεν επιτρέπει να ακουμπάω. Αυτή ήταν η πραγματικότητα. Η έκρηξή της ήταν για να δημιουργεί εντυπώσεις και αυτό με στεναχωρεί», είπε η image maker.

Ο Νίκος Κοκλώνης έδειξε το βίντεο με το τι έγινε στα παρασκήνια και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί από κανέναν κακοποιητική συμπεριφορά.

Οι Κύπριοι:

«Δίπλα σου» τραγούδησε ο Kύπριος Φειδίας Ηροδότου: «Ο Φειδίας είναι φιδίσιος, ξέρει να ελίσσεται»

«Τα έσπασε! Και να στονάρεις δεν με νοιάζει καθόλου», είπε η Ελένη Φουρέιρα. «Αυτό που κάνεις είναι δύσκολο, δεν γίνεται να μην χάσεις κάτι. Έδωσες τον δικό σου χαρακτήρα και ήσουν πολύ Σάκης, ήθελα να το σταματήσεις και το σταμάτησες», συνέχισε.

«Δεν θέλω να σου κόψω τη χαρά και τον ενθουσιασμό, σήμερα δεν ταίριαζε όλο αυτό στο συγκεκριμένο τραγούδι. Ήταν υπερβολικό, αλλά ήσουν καλός και φωνητικά και ενεργειακά», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Από την πλευρά του ο Light είπε: «Στην αρχή είπα ότι δεν θα μας το δώσεις, στην πορεία, μετά το ρεφρέν, με κέρδισες. Ίσως το κομμάτι δεν ήταν ταιριαστό με τον περσόνα σου».

Ο Αντώνης Ρέμος, τόνισε: «Ο Φειδίας είναι φιδίσιος γιατί ξέρεις να ελίσσεται. Είσαι πολύ ωραίος καλλιτέχνης».

«Θεάρα» η Andrew, «τρέλανε» την Ελένη Φουρέιρα!

«Ναύτης βγήκε στη στεριά» ερμήνευσε η Andrew στο 3ο live σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ως τώρα!

«Σε καμαρώνω και σε θαυμάζω κάθε φορά γιατί τραγουδάς από μέσα προς τα έξω. Είσαι μία πολύ ωραία τραγουδίστρια» σχολίασε πρώτος ο Αντώνης Ρέμος.

Το act της άρεσε πολύ και στον Γιώργο Αρσενάκο. «Μου έδωσες αυτό που ήθελα να ακούσω» τόνισε.

«Ήσουν θεά, το είπες καταπληκτικά» δήλωσε ενθουσιασμένη η Ελένη Φουρέιρα.

Όσο για τον Light και εκείνος έμεινε άκρως ευχαριστημένος με τις επιδόσεις της τόσο από άποψη φωνητικών όσο και στην άνεσή της επί σκηνής».

Ο Nicky διέλυσε τον ανταγωνισμό – «Performance διεθνούς ακτινοβολίας»

Για το 3ο live του #FameStory ο Nicky μάγεψε με το Golden Hour από JVKE σε μία εξαιρετική ερμηνεία που αποθεώθηκε από όλους.

Συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα με το act του.«Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν θέλεις ποτέ να τελειώσουν. Ήσουν πολύ καλός, ήσουν μαγικός, Nicky, είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά σου».

«Όχι μόνο μου άρεσε! Λένε ότι η μουσική σε ταξιδεύει. Εγώ έκλεισα τα μάτια μου και ένιωσα ότι ήμουν το Μόντε Κάρλο και ήμουν ο James Bond» συμπλήρωσε ο Light.

Με θετικά σχόλια συνέχισε και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Στην παρουσία του Nicky o Αντώνης Ρέμος διέκρινε έναν καλλιτέχνη που θα μπορούσε άνετε να σταθεί στο παγκόσμιο στερέωμα.

«Το καλύτερο act το κρατήσατε για το τέλος, ήταν το καλύτερο act της βραδιάς. Σήμερα, ο Nicky έδειξε ένα performance διεθνούς ακτινοβολίας».

Oι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι:

Ένα κομμάτι εντελώς έξω από τα νερά του, κλήθηκε να ερμηνεύσει ο Δημήτρης Κλειδάς, καθώς του δόθηκε το «Όσο είσαι εδώ», του Σάκη Ρουβά.

Ο Δημήτρης, αν και στην αρχή είχε αντιρρήσεις, προσπάθησε όλη την εβδομάδα, έτσι ώστε να εμφανιστεί όπως πρέπει στη σκηνή.

«Είναι δύσκολο για εμένα σε όλα», είπε στην κάμερα πριν από το live.

Την πρώτη αποθέωση, ο Δημήτρης, την έλαβε από τον Νίκο Κοκλώνη. «Το έσκισες το κομμάτι», του είπε και συνέχισε: «Ούτε εγώ το έχω, αλλά το κάνω. Ζήσ΄το».

Ο Light από την πλευρά του, τόνισε: «Για εμένα το επίπεδό σου φωνητικά είναι εξαιρετικό. Θα συμφωνήσω για την επιλογή του κομματιού, δεν ξέρω αν σε αναδεικνύει. Θεωρώ ότι ήταν σαν να έδωσαν την Αdele, Κylie Minogue».

Από την άλλη η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Συγχαρητήρια αγόρι μου. Σε καταευχαριστήθηκα. Μπορέις να τα πεις όλα. Δεν χρειάζεται όλοι να χορεύουμε σε αυτή τη ζωή».

«Το άγχος σου για την κίνηση σου έκλεψε από όλα τα άλλα», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Είσαι ο καπετάνιος στο βαπόρι. Το 1990 στη Θεσσαλονίκη, σε ένα μαγαζί, είχα τον Bo μαζί, ήμουν ο πρώτος που ξεκίναγα και ο τελευταίος που το έκλεινα. Τραγούδαγα από Michael Jackson, μέχρι Χριστοδουλόπουλο. Αν νιώθεις ότι είσαι καλός τραγουδιστής πρέπει να αναζητάς την πρόκληση. Αυτό σήμερα θα σε κάνει ακόμα καλύτερο», τόνισε ο Αντώνης Ρέμος.

Κομμάτι του Σταμάτη Γονίδη και συγκεκριμένα το «Όλα τα ξεχνάς», κλήθηκε να ερμηνεύσει, ο Γιάννης Στεφανίδης.

«Ο Γιάννης είναι ο γκόμενος, ξέρετε. Έβγαλες την παντόφλα επιτέλους, με άκουσες. Δεν μπορώ να κάταλάβω τι παίζει με εσένα και τη Στεφανία Ρίζου», ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης και κάλεσε τη Στεφανία να απαντήσει.

«Δεν τους έχεις φτιάξει γυμναστήριο και κάπως χρειαζόταν να κάνει… Αυτή η εικόνα της παντόφλας στο πρώτο μάθημα και το χασμουρητό θα με στοιχειώνει εμένα. Πάμε καλά Νίκο» είπε η καθηγήτρια.

Ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε την κριτική λέγοντας: «Πώς σου φάνηκες; Θεωρείς ότι ήσουν καλός. Θεωρώ ότι ενώ έχεις πολύ ωραία γυρίσματα, το κομμάτι δεν ήταν πάνω σου. Είναι πολύ επικίνδυνα τραγούδια αυτά, αν δεν έχεις το χρώμα αυτό, βγάινουν ανάλατα, ανούσια. Ήταν η πιο αδύναμη εμφάνισή σου».

«Είδα ένα βίντεο στο Tik Tok που σου λέει κάτι ο Γιάννης και λές ότι “είναι αστείος ο τύπος”. Σε ποιον αναφέρεσαι;», ρώτησε ο Light τον Γιάννη και του απάντησε: «Δεν αφορά σε εσένα. Το αντίθετο είχα πει για εσένα».

«Δεν είναι προσωπικά μας. Θέλω να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα», ολοκλήρωσε ο Light ενώ για την εμφάνιση, συμφώνησε με τον Αντώνη Ρέμο.

«Με ενοχλεί ότι δεν είσαι συγκεντρωμένος, μόνο αυτό», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Περίμενα να το σκίσεις σήμερα και δεν το έσκισες», τόνισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Όσο τίποτα σε θέλω», κλήθηκε να τραγουδήσει ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου, ο οποίος την περασμένη βδομάδα δίχασε την κριτική επιτροπή, ενώ «κέρδισε» την έκπληξη του Τριαντάφυλλου, ο οποίος μαζί με την Εύη Δρούτσα θα γράψουν ένα κομμάτι για εκείνος.

«Σωτήρια γράφεις ιστορία», του είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Είναι στα τραγούδια που ένιωσες πολύ άνετα. Είναι σε αυτά που τραγουδάς. Σου ήταν μια χαρά το τραγούδι, ήταν πολύ ωραία εμφάνιση. Σήμερα ήταν μετρημένος και η κίνηση όσο έπρεπε», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Τραγουδάς επαγγελματικά καιρό; Το ρώτησα γιατί θέλω να απευθυνθώ στον Γιάννη. Είμαι πιο αυστηρή με κάποια παιδιά, γιατί είναι η δουλειά σας. Δεν είναι το ίδιο με ένα παιδί που δεν έχει τραγουδήσει ξανά στη ζωή του. Είναι εντυπωσιακό το ότι δεν είσαι τραγουδιστής και το πόσο άνετος είσαι. Το παν είναι το βλέμμα. Το βλέμμα σου είναι πολύ άνετο, μου βγάζεις τρομερή αυτοπεποίθηση» τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αρσενάκος, έκρινε: «Σαν ερμηνεία ήσουν πολύ καλός».

«Για εμένα είναι πάντα πολύ δύσκολο, όταν το τραγούδι είναι λαϊκό, ο Ρέμος να λέει κάτι και να διαφωνήσω μαζί του. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν πολύ καλό αυτό που είδα. Δεν ξέρω αν εγώ άκουσα κάτι άλλο, ήταν άτονο. Για εμένα δεν ήταν πολύ καλή βραδιά για εσένα. Σε σχέσν με την προηγούμενη ερμηνεία, ήταν πιο κάτω», τόνισε ο Light.

Για δεύτερη εβδομάδα ο Τίτος Λαχανάς είναι ο αγαπημένος του κοινού και φαίνεται πως ο νεαρός, έχει χτίσει ήδη το δικό του φαν κλαμπ – και είναι μεγάλο.

Tον απόλαυσαν να ερμηνεύει «Τα αμάρτωλά σου μάτια» από Θοδωρή Φέρρη και η πρόοδος που σημείωσε από την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ολοφάνερη.

«Έχεις επικοινωνιακό χάρισμα. Ήταν από τις καλές βραδιές σου» του είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Ήταν λες και ήσουν το main όνομα και ήρθε ο κόσμος για εσένα. Ήσουν 100% στο στοιχείο σου, ήσουν άνετος» πρόσθεσε ο Light.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε: «Τίτο, ξεψάρωσες! Ήταν μία πολύ ωραία σου εμφάνιση».

Υποτονικούς βρήκε τους προλαλήσαντες η Ελένη Φουρέιρα. «Δώστε λίγο ρε παιδιά, μας ξεσήκωσε! Τραγούδησες τέλεια! Τίτο, αυτός είσαι, κάθε εβδομάδα θέλω να βλέπω αυτό!» ήταν το σχόλιό της.

Ένα αγαπημένο τραγούδι κλήθηκε να ερμηνεύσειη Megan και ήταν φοβερή στο Killing me softly από Roberta Flack.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Light που βρήκε την εμφάνισή της την καλύτερή της ως τώρα.

«Μ΄άρεσε πάρα πολύ η Megan. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο performance που έχεις κάνει από την πρώτη σου ημέρα στο σόου. Έκλεισα τα μάτια μου και ήθελα να ακούσω τη φωνή σου, αυτό που άκουσα σε δικαίωσε σε τεράστιο βαθμό».

«Μπήκες φανταστικά, μας έδειξες κάποιες δυνατότητες που έχει φωνή σου που εμείς δεν ξέρουμε ακόμα» της είπε η Ελένη Φουρέιρα, αν και διέκρινε υπερπροσπάθεια σε κάποια σημεία που δεν χρειαζόταν.

Ο Γιώργος Αρσενάος συμφώνησε με τους υπόλοιπους, το ίδιο και ο Αντώνης Ρέμος που υπογράμμισε ότι από την πρώτη στιγμή είδε σε εκείνη ότι έχει το star quality που απαιτεί το Fame Story.

Ένα είναι το δίδυμο φωτιά και ερμήνευσε Cupid’s Chokehold ξεσηκώνοντας το κοινό.

Ο Ντάνι και ο Βίκτορ έκαναν την εμφάνισή τους ως… sexy μπογιατζήδες, σύμφωνα με το σπαρταριστό σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη, και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Αντώνη Ρέμο.

«Δείξατε ότι οι ράπερ-τράπερ δεν απαγγέλλουν αλλά τραγουδάνε κιόλας» σχολίασε.

Πιο αυστηρός όμως ο Light στην κριτική του: «Το τραγούδι που τραγουδήσατε σήμερα είναι από τα αγαπημένα μου σαν παιδί. Δεν θεωρώ ότι το πήγατε εκεί που έπρεπε να το πάτε. Για εμένα ήταν αρκετά lazy η εκτέλεσή σας».

Η Ελένη Φουρέιρα δεν είχε τις ίδιες απαιτήσεις με τον Light καθώς δεν περίμενε να πουν το κομμάτι όπως ο original καλλιτέχνης. Για την προσπάθεια που έκαναν δικαίωσαν το κομμάτι και η ίδια έμεινε ευχαριστημένη.

Χειρότερους τους περίμενε ο Γιώργος Αρσενάκος και το act τους ήταν μία ευχάριστη έκπληξη αλλά δεν παρέλειψε να τους μαλώσει για ένα περιστατικό στο σπίτι.

«Εκνευρίστηκα πάρα πολύ αυτή τη βδομάδα. Όταν λέτε ότι κάποιοι άνθρωποι λένε την ιστορία τους για να πουλήσουν δεν είναι κομψό».

Η Μαίρη Τσαβαλιά ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το κομμάτι «Μαζί σου» που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η Μαίρη έδειξε πως δούλεψε πολύ και κατάφερε να φέρει το τραγούδι στα μέτρα της »με ωραία γυρίσματα, σωστές ανάσες και ψηλές», σύμφωνα με την Ελένη Φουρέιρα.

«Και εμένα μου άρεσες και έχεις να δώσεις ακόμα περισσότερα» υπογράμμισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Άνετη φωνητικά και στις κινήσεις της τη βρήκε ο Light.

«Από τις πολύ καλές σου στιγμές, αναπάντεχα κιόλας, όταν άκουσα ότι θα πεις τραγούδι του Κωνσταντίνου, είπα ότι θα είναι challenge για εσένα» σημείωσε ο Αντώνης Ρέμος.

H αποχώρηση:

Λίγο πριν από το φινάλε ο Νίκος Κοκλώνης ανέβηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει την ετυμηγορία του κοινού αφού οι κανόνες για απόψε ήταν διαφορετικοί εξαιτίας των δύο παιδιών που έλειψαν.

Ανάμεσα σε Άννα και Δημήτρη αυτός που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Δημήτρης που αποχώρησε θεωρώντας όμως και ο ίδιος ότι έκανε τον κύκλο του στο μουσικό ριάλιτι.

Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Κ. μετά την αποχώρησή του από το #FameStoryGR

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!