Έλενα Πολυκάρπου Vs. Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν θα δεχτώ να μιλάς!» - Εξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου

Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στον αέρα του #SuperΚατερίνα, όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από την απομάκρυνση του Βασίλη Χιώτη από τη θέση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία μικρή ένταση προκλήθηκε το πρωινό της Παρασκευής 13/10 στο πάνελ της εκπομπής #SuperΚατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου, αντιδρώντας σε μία φράση που χρησιμοποίησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου σε ρεπορτάζ για τον Στέφανο Κασσελάκη, της ζήτησε να είναι πιο προσεκτική στις εκφράσεις της, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να κάνει το δικό του σχόλιο.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής Ξενοφών Σκιντζής ζήτησε από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ένα σχόλιο για τις πρόσφατες προσβολές του Αχιλλέα Μπέου, ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

«Να πω κάτι και πέστε να με φάτε: κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του. Δεν είναι εκείνη τη στιγμή η ώρα να μιλήσει για κάτι τέτοιο. Εάν μιλούσε εκείνη την ώρα, θα το αμαύρωνε», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Υπάρχει μία διαφορά από το να είσαι ευγενής μέχρι το να είσαι απαξιωτικός. Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει για να πούμε ότι δεν ήταν ευγενής; Να γυρίσει να του αστράψει ένα χαστούκι;», παρατήρησε από την πλευρά της η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Τι λέτε τώρα; Δεν μιλάμε για χαστούκια! Χρίσλα, μην το ξαναπείς αυτό, μη χρησιμοποιούμε αυτές τις λέξεις. Έχεις δει πολλούς να χαστουκίζουν δημοσιογράφους;», της απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη, με τη δημοσιογράφο να επισημαίνει: «Δεν είπα κάτι κακό. Είπα τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνει για να πούμε ότι δεν είναι ευγενής».

«Όσοι το κάνουν αυτό είναι φυλακή. Δυστυχώς, δεν του γράφει του Κασσελάκη ένα κείμενο η Χρίσλα για το τι να κάνει. Δυστυχώς, δεν έχει αυτή τη χαρά κι έτσι έχουμε αυτά τα πράγματα. Μωρέ, τι είναι αυτά που λέμε; Γράψε ένα κείμενο και μάθε πρώτα να τα λες εσύ», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Δείτε το βίντεο στο 00:21' EΔΩ

Λίγη ωρα αργότερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Έλενα Πολυκάρπου ήρθαν σε έντονη λογομαχία, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

«Αυτό που έμαθα είναι ότι η παραίτηση από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου έχει γίνει εδώ και έναν μήνα, το ξεκαθαρίζω. Όχι από τον όμιλο του ΣΚΑΪ», ανέφερε αρχικά η Έλενα Πολυκάρπου.

«Συμβαίνουν παραιτήσεις αλλά συμβαίνουν και συγκαλυμμένες καλύψεις πραγματικών παραιτήσεων λόγω γεγονότων και πρέπει να το συγκαλύψουν με δικαιολογίες. Πώς να κουκουλώσουμε ένα γεγονός, ώστε να περάσουμε αβρόχοις ποσί στα επόμενα», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πέρα από την πηγή από την οποία το έμαθα, μίλησα και με συναδέλφους του που μου το ξεκαθάρισαν αυτό το πράγμα», τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Υπάρχει όμως και η ιστορία. Όλες οι παραιτήσεις γίνονται για προσωπικούς λόγους και το 99% είναι για πολιτικούς λόγους, πάντα για λόγους προσωπικούς», επισήμανε αμέσως μετά ο Ανδρέας Μικρούτσικος παίρνοντας τον λόγο, ενώ έκλεισε τα μάτια του όταν η δημοσιογράφος θέλησε να διευκρινίσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Δεν θες να με βλέπεις; Να σταματήσω;», τον ρώτησε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Δεν θα δεχτώ να μιλάς, όταν δεν έχω ολοκληρώσει. Άκουσα την άποψή σου, τις πληροφορίες σου. Έχω ζήσει 1000 παραιτήσεις, ποτέ δεν είπε κανείς: τον διώχνω για αυτό. Πολύ λίγες περιπτώσεις.

Χίλιες παραιτήσεις, χίλιες δικαιολογίες. Αυτό λέω σαν εμπειρία», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανώς εκνευρισμένος, με την Κατερίνα Καινούργιου να περνάει στο επόμενο θέμα προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ των συνεργατών της.

Δείτε το βίντεο στο 00:59' EΔΩ

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!