Με τραγούδια, η γιορτή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου - Το τελευταίο αντίο, πριν την αποτέφρωση

Πραγματοποιείται το τελευταίο πάρτι της Μαίρης Χρονοπούλου, εκεί όπου περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σήμερα, λοιπόν, στις 11:30 έφτασε η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου στο σπίτι της.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Έκλαψα χθες», η Μαίρη μπήκε στο σπίτι για τελευταία φορά, με τους φίλους της να την συνοδεύουν, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Η σορός της, όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι σε ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του μπήκε στο υπέροχο σπίτι της και περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της την αποχαιρετούν στο τελευταίο της ταξίδι.

Το πάρτι αυτό δε θα έχει καμία σχέση με κηδεία, πάρα με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου.

Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα από παγιέτες, σε χρώμα μπλε της νύχτας, που σχεδίασε για αυτήν ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας και θα φοράει τα κοσμήματα που αγάπησε.

Έπειτα, στις 13.30, η σορός θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 15.30 θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας ενώ στις 16.25 θα γίνει παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

IMG_1041 kideia-xronopoyloy-4 kideia-xronopoyloy-2 khdeia-xronopoulou-1310-1 khdeia-xronopoulou-1310-4 kideia-xronopoyloy-3 khdeia-xronopoulou-1310-2 khdeia-xronopoulou-1310-3
IMG_1041 kideia-xronopoyloy-4 kideia-xronopoyloy-2 khdeia-xronopoulou-1310-1 khdeia-xronopoulou-1310-4 kideia-xronopoyloy-3 khdeia-xronopoulou-1310-2 khdeia-xronopoulou-1310-3

Οι φίλοι της αποχαιρετούν τη Μαίρη Χρονοπούλου – Διχογνωμία για το που θα αποτεθούν οι στάχτες της

Στο Χαμόγελο του Παιδιού η ακίνητη περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου – Τι είπε ο Κ. Γιαννόπουλος

Α. Ανδριανόπουλος και Σ. Σταμάτη μιλούν με συγκίνηση για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Μιλώντας στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα ο Σπύρος Μπιμπίλας, που ήταν πολύ κοντά στην ηθοποιό, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, αλλά και την γιορτή που θα πραγματοποιηθεί.

«Τα τελευταία 10 χρόνια ήμασταν πολύ κοντά, αλλά την έχω γνωρίσει πριν από 30 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια που ήμασταν κοντά, είδα ποιοι ήταν οι φίλοι της. Η Μαίρη ανανέωνε τους φίλους της. Αισθάνομαι άσχημα που λένε κάποιοι "εγώ ήμουν φίλος της". Όλοι ήταν φίλοι της», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν ένας φιλόξενος άνθρωπος, γλυκός κι αγωνιστικός. Πολύ συχνά, μου έλεγε πως αν θέλουμε βοήθεια για τους ηθοποιούς, να έρθει, παρά τα προβλήματα που είχε. Μας έλεγε ιστορίες για όσα είχε ζήσει. Ήταν ένα φως», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη γιορτή που θα οργανωθεί, είπε: «Δε θα το ονομάσω πάρτι αυτό. Είναι μια αποχαιρετιστήρια γιορτή. Εγώ δε θα συμμετέχω σε ένα πάρτι, αλλά σε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, όπως το ήθελε η Μαίρη. Ήθελε να ήταν όλοι οι φίλοι της, ντυμένοι στα λευκά και να είναι ένας γλυκός αποχαιρετισμός φίλων».

«Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί catering, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με αυτόν τον τρόπο θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι. Το πάρτι αυτό δε θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί για αποχαιρετισμό στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι κι οι θαυμαστές της», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης μίλησε για την Μαίρη Χρονοπούλου.

«Έκανα δουλειά με την Μαίρη πριν από «χίλια» χρόνια στο Πήλιο, στην ταινία «Ψωμί για έναν Δραπέτη», με τον Σπύρο Φωκά. Ήταν έξω καρδιά, εξαιρετική συνεργάτιδα, και ήταν όλο πλάκες. Δεν γνωρίζω για τις λεπτομέρειες της συνάντησης, αυτά τα γνωρίζει ο Γιάννης Αρμουτίδης που ήταν κολλητοί. Είναι πολλά δεν τα θυμάμαι όλα», δήλωσε ο κ. Ευστρατιάδης.

Ο Χάρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της εταιρείας Ελλήνων σκηνοθετών μίλησε για την ηθοποιό.

«Όλοι μαζί κάνουμε αυτή τη “γιορτή”. Είναι πιο αυθόρμητο, ήθελε να είναι μία χαρούμενη γιορτή όχι με μαύρα, όπως πάνε στις κηδείες», ανέφερε.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε και στο #ToPrwino

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, όπου βρέθηκε για να την αποχαιρετήσει. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μάλιστα, δεν άντεξε και λύγισε, όταν αναφέρθηκε στην πρώτη τους γνωριμία.

«Για εμάς δεν είναι μια ευχάριστη μέρα. Είναι μια δύσκολη μέρα γιατί αποχαιρετάμε έναν άνθρωπο που έχει παίξει κάποιο ρόλο στη ζωή μας. Είναι ένας άνθρωπος που δεθήκαμε ψυχικά μαζί του και μας έχει δώσει τα φώτα του, τη λάμψη του, την αγάπη, τη φιλία. Και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που με είχε επιλέξει σαν έναν από τους τελευταίους της φίλους», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε συγκινημένος: «Θα σας πω την έκπληξή μου όταν την είδα σε μια διαδήλωση πριν 30-35 χρόνια να κρατάει το πανό του σωματείου ηθοποιών για τα δικαιώματα των νέων ηθοποιών».

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στην εκπομπή #PameDanai

«Είναι για μένα μια πολύ δύσκολη ημέρα. Όσο και να ήμουνα προετοιμασμένος για το τελευταίο ‘αντίο’, δεν παύει να είμαι βαθιά θλιμμένος και στεναχωρημένος. Αποχαιρετάμε σήμερα τη Μαίρη μας, τη δική μου Μαίρη», είπε, μιλώντας στην εκπομπή #PameDanai! ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ πως εκείνη θα έχει φύγει και εμείς θα κάνουμε πάρτι. Η λέξη δε μου ταιριάζει, θα είναι ένας διαφορετικός αποχαιρετισμός».

Όπως είπε ο ίδιος:

«Πηγαίνω ντυμένος στα άσπρα που δεν το έχω ξανακάνει. Αυτό το χατίρι, της το κάνω, το να χαμογελάω όμως δε θα το κάνω γιατί είμαι βαθιά θλιμμένος. Δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό, θα είμαι εκεί κοντά της, γίνονται όλα όπως τα ήθελε».

«Για πάντα θα είναι στην καρδιά μου η Μαίρη, δε θα φύγει ποτέ», κατέληξε.

Κατέρρευσε ο Μάκης Δελαπόρτας πριν ανοίξει το φέρετρο

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»