#Farma: O Σπύρος έδωσε στεγνά τη σχέση τους & η Νάσια αντέδρασε: «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες»

#Farma: Aποχώρησε με συντριβή στη μονομαχία - Ο νέος και αυστηρός κανόνας για τους τραυματισμούς! - Δυσαρέσκεια με τα φιλέματα της αντίπαλης ομάδας στον αρχηγό των Γαλάζιων: «Ο Γιαννούλας δεν έχει καταλάβει πού έχει μπλέξει» - Ο έντονος καβγάς ανάμεσα σε Χρήστο, Σπύρο και Γιώργο για ένα αυγό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η πράσινη ομάδα ηττήθηκε και στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας, με αποτέλεσμα η Αντωνία Μωυσίδου να επιλέξει μονομάχο από την ομάδα της. Ο φόβος της Πηνελόπης Ορφανουδάκη, ότι θα επιλεγεί η ίδια ως μονομάχος, δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς η Αντωνία υπέδειξε τελικά τη Μαρία Περσίδου.

Οι δύο μονομάχοι, Αντωνία και Μαρία, ξυπνούν στα… μαγικά δεντρόσπιτα και περιμένουν την καθιερωμένη επίσκεψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Και οι δύο είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να σκεφτούν πως θα κινηθούν στη σημερινή μονομαχία, ποιες δοκιμασίες θα επιλέξουν και που θεωρεί η καθεμία ότι υπερέχει.

Η ημέρα ξεκινά με τον Χρήστο Μέξη να θέτει θέμα για το πως μοιράζονται οι εργασίες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κάποιοι από τους γαλάζιους νιώθουν ότι ο αρχηγός τους, ο Γιώργος Γιαννούλας, έχει έρθει πολύ κοντά με την αντίπαλη ομάδα.

«Στον στάβλο έχουν μπει διόδια. Ο Γιαννούλας δεν κατάλαβε καν χθες γιατί έγινε όλο το νταβαντούρι. Είναι σε άλλο κόσμο, δεν ήθελε να το καταλάβει ή δεν τον συνέφερε να το καταλάβει, γιατί από την άλλη ομάδα παίρνει κανά μπισκότο, κανά κρακεράκι… Θέλει να τα έχει καλά με εκεί. Δεν έχει καταλάβει πού έχει μπλέξει» είπε ο Χρήστος Μεξής για τον αρχηγό της Γαλάζιας ομάδας. 

Στο μεταξύ, ο αρχηγός της Πράσινης ομάδας, Νίκος Παρλάντζας, ήρθε να επιβεβαιώσει τις αμφιβολίες που έχουν για τον αρχηγό τους οι Γαλάζιοι, καθώς πλησίασε την αντίπαλη ομάδα και ζήτησε να μιλήσει στον Γιώργο. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με σώσατε» είπε ο Γιώργος στον Νίκο και αφού τον οδήγησε στο «σπίτι» των Πράσινων, κέρασαν τον αρχηγό της Γαλάζιας μία φρυγανιά με πραλίνα. 

«Εκείνη την ώρα ήθελες να πεις κάτι στον Γιώργο; Kάτσε ρε φίλε δεν κολλάει αυτό. Ήρθες να ακούσεις τι λέμε. Πονηριές ξέρω να κάνω κι εγώ απλά δεν τις κάνω» πρόσθεσε ο Χρήστος.

Φάρμα: Τα σχόλια του Χρήστου για τον Γιώργο Γιαννούλα

«Με έχουν φιλέψει δυο- τρεις φορές από τα καλούδια τους και το εκτιμώ ειλικρινά αυτό» είπε ο Γιώργος, με τον Χρήστο να διαπιστώνει πως «μερικοί παίκτες της άλλης ομάδας προσπαθούν να έρθουν κοντά με παίκτες της δικής μου ομάδας, που είναι σε θέση τώρα που παίρνουν αποφάσεις. Μαγκιά τους κι αυτών των παιδιών, αφού έχουν τα εργαλεία και μπορούν να τα παίξουν μαριονέτες ας το κάνουν. Εγώ δε θα κάτσω να γίνω μαριονέτα».

«Ο Γιώργος τα έχει καλά με τους δίπλα και δε θέλει να τα χαλάσει τη σχέση τους. Και μην πω πως τα έχει καλύτερα με τους δίπλα από ότι με μας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, το τελευταίο διάστημα δε μας μιλάει κιόλας. Έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ. Ο αρχηγός θα έπρεπε να είναι ηγέτης και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι» σημείωσε η Νάσια. 

Παρότι δε θέλουν να το παραδεχτούν, είναι γεγονός ότι ο Σπύρος Κοσμάς κι η Νάσια Ευαγγελάτου έχουν έρθει πιο κοντά, ιδίως και μετά το ατύχημα της παίκτριας στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης από τη Φάρμα. 

Τη στιγμή που το ζευγάρι καθόταν στον αχυρώνα, ο Σπύρος συμβούλεψε τη Νάσια να βάλει το βράδυ τον νάρθηκα για να προστατέψει το χέρι της, αφού το βράδυ κοιμάται λίγο περίεργα.

«Εσύ πού το ξέρεις;», τον ρώτησε η Νάσια. «Άμα δεν το ξέρω εγώ ποιος το ξέρει;», αποκρίθηκε ο Σπύρος. «Ηλίθιος είσαι;», του είπε εκείνη γελώντας, προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία της. «Τραβάνε οι κάμερες ρε...», συμπλήρωσε σε μια προσπάθεια να αποκρύψει ό,τι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Νέο και αρκετά αυστηρό κανόνα σχετικά με τους τραυματισμούς ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους παίκτες της Φάρμας

Όπως είπε ο παρουσιαστής, από εδώ και στο εξής, όποιος παίκτης τραυματίζεται θα έχει χρόνο 7 ημέρες για να επανέλθει. Αν δεν αναρρώσει μέσα σε μία εβδομάδα, αναγκαστικά θα αποχωρεί από τη Φάρμα και θα επιστρέφει στο σπίτι του.

Ο νέος κανόνας βρήκε αντίθετους αρκετούς παίκτες, οι οποίοι τον θεώρησαν πολύ αυστηρό.

Ποιος παίκτης θέλει να αλλάξει ομάδα;

Στη συνέχεια, συζητούν τι οδήγησε την πράσινη ομάδα σε αυτή τη θέση, να έχει δύο παίκτες της μονομάχους. Από την άλλη, τα μέλη της γαλάζιας ομάδας φαίνεται να έχουν επηρεαστεί από όλα αυτά που πέρασαν τον τελευταίο καιρό και δεν αισθάνονται όλοι ότι είναι μια «δεμένη» ομάδα. Το θέμα της ανταλλαγής των επάθλων ανάμεσα στους παίκτες αλλά και το θέμα του διαχωρισμού των εργασιών, τους απασχολεί για άλλη μια φορά. Ποια ομάδα έχει το μεγαλύτερο βάρος και ποιοι παίκτες είναι πραγματικά πρόθυμοι να βοηθήσουν; Τελικά ο Χρήστος είναι καλός «μαθητής»;

Το «άδειασμα» του Γιώργου στη Νάσια

Ρούλα:«Φτάνει Πια Τόση Υποκρισία»

Η μονομαχία ξεκινά και η αγωνία κορυφώνεται για το ποια παίκτρια θα υπερισχύσει και θα καταφέρει να παραμείνει στη «Φάρμα».

Οι δυο διαγωνιζόμενες ήθελαν αμφότερες να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης γι’ αυτό και πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους προκειμένου να κερδίσουν τα περισσότερα αγωνίσματα,

Μία όμως θα έβλεπε στο τέλος των αγωνισμάτων την πόρτα της εξόδου από τον αχυρώνα.

Στα δύο πρώτα αγωνίσματα η Αντωνία ήταν εκείνη που έφτασε στη νίκη με αποτέλεσμα όλα να κριθούν στο επόμενο αγώνισμα, όπου αν το κέρδιζε εκ νέου η γοητευτική διαγωνιζόμενη θα έγραφε στον πίνακα 3 – 0 και θα έπρεπε η Μαρία να αποχωρήσει άμεσα από τη Φάρμα.

Κομβικό σημείο η τρίτη δοκιμασία γιατί η Αντωνία έχει πάρει δύο πόντους και κανένα η Μαρία. Στην περίπτωση που η Αντωνία καταφέρει να πάρει τον πόντο σε αυτή τη δοκιμασία, στις σφεντόνες, εξασφαλίζει την παραμονή της και η Μαρία δυστυχώς αποχαιρετάει τη Φάρμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να δώσει το σήμα έναρξης της τρίτης δοκιμασίας.

Και ότι ακριβώς είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης… έγινε με αποτέλεσμα η Μαρία Περσίδου να είναι εκείνη που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα.

Ένταση ανάμεσα σε Χρήστο, Σπύρο και Γιώργο

Το βράδυ στη σκηνή, ένα αβγό γίνεται η αφορμή για να δημιουργηθεί, για ακόμα μία φορά, ένταση, ανάμεσα στα μέλη της γαλάζιας ομάδας.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε ο Γιαννούλας που ήθελε να δώσει τρία αυγά στην πράσινη ομάδα, με τον Χρήστο και τον Σπύρο να αντιδρούν.

Ο μεν Σπύρος θεώρησε ότι ο Ζήκος τον είπε απάνθρωπο, και ο Ζήκος προσπαθούσε να του εξηγήσει για το ζήτημα των αυγών.

Δεν δίστασαν να έρθουν αρκετά κοντά, με τον Σπύρο να του φωνάζει: «Κάνε πίσω γιατί πολλή φόρα έχεις πάρει».

Λίγο αργότερα, ο Ζήκος έκατσε απέναντι από τον Χρήστο και θέλησε να τον κάνει να πει άσχημα λόγια για εκείνον προκειμένου να βγει ο «κακός» στους τηλεθεατές.

To trailer 13ου επεισοδίου | Δευτέρα 16.10.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!