Ο Ισραηλινός πρωταγωνιστής του #Netflix, Daniel Litman, περιγράφει την φρίκη του πολέμου

O Daniel Litman, ο οποίος, μιλώντας στο #PameDanai περιγράφει την περιπέτεια της οικογένειάς του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δεν έχουν τέλος οι ανθρώπινες ιστορίες που έρχονται από την εμπόλεμη ζώνη στη Μέση Ανατολή και περιγράφουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο την φρίκη του πολέμου.

Μια τέτοια, είναι του πρωταγωνιστή του #Netflix, Daniel Litman, ο οποίος, μιλώντας στο #PameDanai περιγράφει την περιπέτεια της οικογένειάς του.

«Ήμουν βόρεια, δεν ήμουν στο φεστιβάλ. Υπάρχουν σειρήνες, ακούμε κάποιους ήχους σαν εκρήξεις από τις συγκρούσεις που γίνονται. Την στιγμή που ακούσαμε για την επίθεση, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είναι αλήθεια, γιατί δεν μπορούσαμε με τίποτα να φανταστούμε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στη χώρα μας».

Δειτε Επισης
Αποκάλυψη «βόμβα»: Jada Pinkett Smith και Will Smith έχουν χωρίσει εδώ και 7 χρόνια και δεν το ήξερε κανείς Gigi Hadid: Το παλαιστινιακής καταγωγής supermodel παίρνει θέση για τον πόλεμο στο Ισραήλ Gal Gadot για Ισραήλ: «Ακούω τις φωνές τους και χτυπούν την πόρτα. Η καρδιά μου πονάει» Η στιγμή που η νικήτρια της #Eurovision του 2018, Netta, πηγαίνει φαγητό σε Ισραηλινούς στρατιώτες Ξέσπασε σε κλάματα η νικήτρια της #Eurovision 2018, Netta, για τους νεκρούς στο Ισραήλ Noa Kirel για Ισραήλ : «Οι αδελφές μας σφαγιάστηκαν, τραυματίστηκαν, απήχθησαν και μεταφέρθηκαν στη Γάζα» Ο Andrew Lambrou βρέθηκε στην καρδιά του πολέμου στο Ισραήλ - Το μήνυμα του O ατρόμητος & σκληροτράχηλος πρωταγωνιστής της εμβληματικής σειράς, #Fauda, διασώζει θύματα στο Ισραήλ Ισραήλ: Σοκάρει η Ελληνίδα τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή - «Ακούμε βόμβες πάνω από το αεροδρόμιο» Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ, η τραγουδίστρια, Νατάσα Μεντή – Η αγωνιώδης έκκληση για βοήθεια

Όπως λέει ο ίδιος, συγγενείς της συζύγου του βρίσκονταν στο φεστιβάλ «Supernova» από όπου ξεκίνησε η ένοπλη επίθεση της Χαμάς.

A

«Δυστυχώς, τα ξαδέρφια της γυναίκας μου, νέα άτομα 20 χρόνων, βρίσκονταν στο φεστιβάλ. Ένας από αυτούς σώθηκε, στη μία βρήκαν το άψυχο σώμα της, ενώ ο τρίτος ακόμη αγνοείται. Δεν πιστεύω ότι λέω αυτά τα λόγια. Έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, κρύφτηκαν. Ήταν νέα παιδιά που χόρευαν σε ένα πάρτι

» Έριχναν χειροβομβίδες μέσα στο σημείο που κρύβονταν και όποιος κατάφερε να γλιτώσει, σώθηκε γιατί υπήρχε ένας αστυνομικός στο μέρος όπου κρύβονταν και είδε ότι ο ένας (σ.σ. ξάδερφος) είναι ζωντανός και κατάφερε να τον βγάλει έξω. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω τι νιώθουμε αυτήν την στιγμή. Δε νομίζω ότι υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τι νιώθουμε. Είναι βαθύς πόνος».

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει δύναμη», κατέληξε ο διάσημος ηθοποιός.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»