Ενοχλημένη η οικογένειά του Βασίλη Καρρά από τα δημοσιεύματα για την υγεία του – Σήμερα το εξιτήριο

Ο Βασίλης Καρράς δίνει τις τελευταίες μέρες τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αν και από την πλευρά της οικογένειας όλες οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι μετρημένες στα δάχτυλα, όπως γράφει η εφημερίδα #Espresso, οι ώρες περνούν δύσκολα για τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί προσπαθούν να ενημερώνουν συνεχώς για την κατάσταση της υγείας του τους οικείους του, καθώς τόσο η πολυαγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα όσο και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του.

«Εδώ εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο, θα το φοβηθείτε εσείς για μένα;», είχε πει ο Βασίλης Καρράς γελώντας στους συνεργάτες του.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο μεγάλος τραγουδιστής είχε ήδη δωρίσει σε άπορες οικογένειες τρία ακίνητα για να μένουν εδώ και πολλά χρόνια.

Η υγεία του σπουδαίου καλλιτέχνη έχει κλονιστεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του. Ο Βασίλης Καρράς τον περασμένο Μάρτιο έκανε μια δημόσια εμφάνιση σε μαγαζί φίλου του. Ηταν τότε που οι πρώτες πληροφορίες για την αρρώστια του είχαν κυκλοφορήσει ευρέως, χωρίς κανείς να θέλει να τις πιστέψει.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το #ToPrwino ξέσπασε για τα ψευδή αλλά και χυδαία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τον τραγουδιστή.

«Γνωρίζουμε όλοι και όσοι μιλάμε με το περιβάλλον του και ίσως γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα είναι ότι είναι απόλυτα προσωπικά δεδομένα. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη ζωντανός. Το ότι περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, μεγάλη και δύσκολη, τους τιμάει, θα μπορούσαν να το είχαν κρύψει και να πετάνε μηνύσεις αριστερά και δεξιά σε όλους όσους λένε ότι είναι άρρωστος. 

Από εκεί και πέρα θεωρώ όχι απαράδεκτο, χυδαίο το να υπάρχουν δημοσιεύματα… θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα. Δεν βλέπω ανακοινώσεις για τα κατάπτυστα δημοσιεύματα που λένε ότι μετράει μέρες, είναι νεκρός κλπ. Δεν μιλάω για τον Βασίλη αλλά γενικότερα για όποιον άνθρωπο μπορεί να είναι άρρωστος. Για αυτά δεν πρέπει να πέσουν κεφάλια; Αν τα sites είναι περιθωριακά και τις εφημερίδες τις διαβάζουν πέντε νοματαίοι, δεν ασχολείται και κανένας» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου τόσο ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς όσο και η οικογένειά του είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι εξαιτίας των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται τις τελευταίες 3-4 μέρες στο νοσοκομείο και σήμερα παίρνει εξιτήριο. Η υγεία του είναι καλύτερα, ωστόσο θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του από το σπίτι. 

Η Καίτη Γαρμπή έκανε δηλώσεις στο #ΤοPrwino και στη δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τον Διονύση Σχοινά που πρόσφατα είχε γενέθλια, αλλά και για τον αγαπημένο της συνάδελφο, Βασίλη Καρρά που δίνει τη δική του μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή δήλωσε: «Στον Διονύση Σχοινά έκανα δώρο την αγάπη μου και πράγματα που δεν λέγονται».

Αναφορικά με τον Βασίλη Καρρά, η γνωστή καλλιτέχνιδα ανέφερε: «Μαθαίνω από φίλους για την υγεία του, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Προσευχόμαστε όλοι, τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε. Ανησυχούμε πολύ. Ελπίζω να ξεπεράσει ό,τι κακό συμβαίνει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»