Φαίη Σκορδά & Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντούν στον Γιώργο Λιάγκα - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετείται υπέρ τους

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση και εκεί τον συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών - «Tόσα χρόνια που μας ασκεί κριτική, παίρνει να μας ρωτήσει; Ήμουν φίλος με τον Γιώργο Λιάγκα, φυσικά και με στεναχωρεί» - Tα λόγια της Ελένης Μενεγάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν τον παρουσιαστή για τις σπόντες του Γιώργου Λιάγκα για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Τι γίνεται με εμένα και τον Γιώργο Λιάγκα; Καμία ανταλλαγή πυρών, είναι πάρα πολύ σημαντικός οποιοσδήποτε θέλει να μου απευθύνει τον λόγο και πυρά – όπως λες – να πει το όνομά μου. Ό,τι θέλετε είμαι εδώ. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, την έχω σπουδάσει, την κάνω από το πρωί ως το βράδυ. Κάνω 16 χρόνια τηλεόραση, νομίζω δικαιούμαι να να γράφω και να λέω την άποψή μου» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ο Γιώργος Λιάγκας τόσα χρόνια που μας ασκεί κριτική μας παίρνει και τηλέφωνο να μας ρωτήσει; Έλα Χριστέ και Παναγία! Ήμουν φίλος με τον Γιώργο Λιάγκα, φυσικά και με στεναχωρεί» απάντησε, επίσης, ο δημοσιογράφος.

«Νομίζω ότι δικαιούμαι να λέω και να γράφω την άποψή μου. Είναι πάντα επαγγελματική, όχι προσωπική, πάντα στοχειοθετημένη, με επιχειρήματα και πάντα με ονόματα», τόνισε ο παρουσιαστής.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τον στενοχωρεί.

Για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη στο #MEGAΚαλημέρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:

«Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόταν σε εμένα (ως «κακό παιδί»), δεν είπε ποτέ το όνομά μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι «κακό παιδί», ξέρω πώς με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Έχω βγει ως ο… «σημαιοφόρος» του block στο Instagram», είπε.

Η Φαίη Σκορδά προσφωνώντας το θέμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου, σχολίασε και τη νέα εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αλλά και την αντίδρασή της όταν την προσέγγισε η δημοσιογράφος από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Έβλεπα την Σπυροπούλου στην εκπομπή της Καινούργιου που δεν τους έδινε συνέντευξη, κάτι τέτοιο έβλεπα όταν βαφόμουν», ανέφερε η Φαίη Σκορδά δείχνοντας έτσι την προτίμησή της στην παρουσιάστρια του Alpha, αντί του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος βρίσκεται την ίδια ώρα στον τηλεοπτικό αέρα.

«Είπα τώρα πως όταν βαφόμουν έβλεπα Καινούργιου;  Άστο, παρένθεση ήταν γιατί με μπέρδεψες», αντέδρασε η Φαίη Σκορδά με τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα στον αέρα της εκπομπής, #FaysTime.

Μετά τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας ως απάντηση για τη Φαίη Σκορδά και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε στο #HappyDay.

Αρχικά η παρουσιάστρια σημείωσε: «Είναι αρκετά ηλεκτρισμένη η κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση και με αφορμή τον Αχιλλέα Μπέο που προκάλεσε κι έκανε αυτές τις δηλώσεις, έκανα κι εγώ ένα σχόλιο προχθές που δεν αναπαρήχθη. Αυτό που είπα είναι ότι όταν βγάζεις έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι παρεκκλίνει, ότι έχει μία αμετροέπεια, ότι λέει πράγματα που συνήθως προκαλούν σχόλια και μετά λες “τι ήταν αυτό που είπε; Κάνετε λάθος”, δηλαδή καταδικάζεις αυτά που λέει, αλλά ξέρεις μέσα στις άκρες ότι θα τα πει και γι’ αυτό του δίνεις βήμα, τότε το κάνεις υποκριτικά».  

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Το είπα με αφορμή έναν γνωστό ποινικολόγο που κάποια στιγμή έκλεινε τα τηλέφωνα και προσέβαλε… Όταν βγάζεις αυτόν τον άνθρωπο και του δίνεις βήμα, ξέρεις ότι θα σε προσβάλει και ότι θα ανεβάσει την ένταση. Γενικώς, όταν βγάζεις κάποιον που ξέρεις ότι θα ξεφύγει δίνοντάς του βήμα και μετά λες να τον κλείσουν, είναι λίγο σαν ένα παιχνίδι με σημαδεμένα χαρτιά. Τώρα το να λες ότι τα λένε αυτά όσοι δεν κάνουν νούμερα, νομίζω ότι αδικεί και τον Γιώργο αυτή η τοποθέτηση».

Τότε, ο Δημήτρης Παπανώτας υπογράμμισε ότι ξέρει πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι «άρρωστος» με τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως ο παρουσιαστής έχει περάσει από όλα τα στάδια κατά τη διάρκεια της πορείας του και ξέρει πώς είναι το παιχνίδι της τηλεθέασης.

«Όλοι θέλουμε να κάνουμε νούμερα, όλοι σκεφτόμαστε πώς να κάνουμε νούμερα, αλλά δε γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Όλοι οι συνάδελφοι είναι πολύ αξιόλογοι, ακόμα και στον Γιώργο Λιάγκα βλέπω ότι σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που είναι στο pr και παίρνει κάθε μέρα 15 τηλέφωνα για να διαμορφώσει κλίμα υπέρ του, όπως κάνουν άλλοι κι είναι ένας άνθρωπος που από τον παρορμητισμό που έχει πολλές φορές την έχει πατήσει» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στα όσα σχολίασε μετέπειτα η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εκπομπής της.

Με λόγια όλο νόημα για το ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες περνούν από διάφορα… κύματα μέχρι ο ένας να μάθει τον άλλον, η παρουσιάστρια του Mega τόνισε πως φέτος ευχαριστιέται τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη συνεργασία τους!

Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Άκουγα σήμερα τη Φαίη Σκορδά, στην εκπομπή της οποίας έκανες κάποιες δηλώσεις. Εμείς δεν μπήκαμε στις δηλώσεις. Έλεγα λοιπόν η Φαίη ότι άκουγα τον Δημήτρη και αισθάνθηκα ότι αυτά που έλεγε για εμένα τα εννοούσε. Και θέλω να σου πω ότι κι εγώ το ίδιο αισθάνθηκα. Και θέλω να σου πω ότι  πολύ το ευχαριστήθηκα αλλά να λέμε αλήθειες. Οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν χρόνο. Όσο κι αν τον θες τον άλλον, γιατί θέλουμε και οι δύο πλευρές για να είμαστε μαζί, θέλει χρόνο. Και μέχρι να γνωρίσει ο ένας τον άλλον και να καταλάβει τι εννοεί και τι δεν εννοεί. Και όταν ο ένας φουντώνει, ο άλλος αντιδρά έτσι. Όταν ο άλλος φουντώνει, αντιδρά αλλιώς.

«Έχουμε έναν άλλο τρόπο έκφρασης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να είμαστε μαζί. Επειδή λοιπόν άκουσα τη Φαίη και την ώρα που την άκουγα, κουνούσα το κεφάλι και λέω «κι εγώ τώρα που το άκουσα, αυτό αισθάνθηκα», θέλω να σου πω ότι πολύ το χαίρομαι. Ανεξαιρέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ σε πολλά. Με όλους σας έτσι είμαι, είμαι άλλη προσωπικότητα. Δεν θέλω ούτε να σας θυμώνω, ούτε να με φοβάστε. Θέλω να ευχαριστιόμαστε την παρέα μας κι επειδή ξέρω ότι αυτά δεν θέλεις να τα λέμε στον αέρα, δε μπορώ να προγραμματίσω τις σκέψεις μου… Σίγουρα, το λέω με όλη μου την καρδιά. Πολύ σε ευχαριστιέμαι και με ευχαριστιέσαι φέτος» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Σου θυμίζουμε, ότι Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν την περσινή σεζόν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ιδιαίτερα τεταμένες σχέσεις, κάτι που φαινόταν σε διάφορες στιγμές στον τηλεοπτικό αέρα.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη