Η Ελένη Ράντου ποζάρει με μπικίνι στην Λεμεσό - Το γεύμα με Χριστοφίδη, Στεφάνου, Τρύφωνος, Αρτεμίου & Βίσση

«Κύπρος, σ’ ευχαριστώ γι’ αυτή την τεράστια αγκαλιά! Ήταν οι ωραιότερες πέντε παραστάσεις που έχουμε κάνει. Είστε υπέροχο κοινό. Σας δώσαμε τη ψυχή μας και πήραμε τη δική σας. Σας λατρεύω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην Κύπρο επέστρεψε θεατρικά η Ελένη Ράντου φέτος, μετά από 20 χρόνια, με την παράσταση «Το πάρτυ της ζωής μου» και εκεί, αποφάσισε να κάνει και το τελευταίο της μπάνιο για φέτος.

Η λατρεμένη από το κυπριακό κοινό ηθοποιός έδωσε με τεράστια επιτυχία τις προγραμματισμένες παραστάσεις της.

Η ηθοποιός, που μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της, θέλησε να αποχαιρετήσει και το καλοκαίρι δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μαγιό.

Η Ελένη Ράντου, απόλαυσε το τελευταίο της μπάνιο – για φέτος-  σε μια από τις παραλίες της Λεμεσού, το οποίο φαίνεται να ευχαριστήθηκε στο έπακρο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα μαύρο μπικίνι σε μια παραλία της Λεμεσού, ενώ στη λεζάντα σημειώνει,  «Το τελευταίο μπάνιο του καλοκαιριού στη Λεμεσό!!! Κύπρο σ’ ευχαριστώ γι’ αυτή την τεράστια αγκαλιά! Δε θέλω να τελειώσει…»

«Ήταν διπλά μια καταπληκτική βραδιά. Η Ελένη Ράντου μας πρόσφερε μια συγκλονιστική ερμηνεία στο «πάρτυ της ζωής της». Είχα καιρό πολύ να δακρύσω σε παράσταση. Κρίμα που δεν υπήρχαν πολλές άλλες παραστάσεις, αφού το θέατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και πολλοί άλλοι δεν βρήκανθέσεις.

Και το ίδιο καθαρτικά λειτούργησε η συζήτηση μετά στο τραπέζι. Για την τέχνη, τον πόλεμο, την περιοχή, τους ανθρώπους, την πολιτική. Μια βραδιά μαγική.

Ευχαριστούμε Ελένη. Διπλά. Και πολλαπλά.

Νούμερο 5005 στη λίστα: να ευγνωμονούμε αυτούς που εκπέμπουν φως!», έγραψε ο Χρίστος Χριστοφίδης σε ανάρτηση του, συνοδευόμενες με φωτογραφίες από βραδινό τους γεύμα. Ανάμεσα τους και ο Στέφανος Στεφάνου με τον Τάσο Τρύφωνος.

Ο Τάσος Τρύφωνος δεν παρέλειψε να αποκαλύψει, με σχετική φωτογραφία και το χθεσινό βραδινό δείπνο, που αυτή τη φορά ήταν παρέα με την Χριστιάνα Αρτεμίου και την Άννα Βίσση

«Ήταν οι ωραιότερες πέντε παραστάσεις που έχουμε κάνει. Είστε υπέροχο κοινό. Σας δώσαμε τη ψυχή μας και πήραμε τη δική σας. Σας λατρεύω». Με αυτά τα λόγια η Eleni Rantou αποχαιρέτησε συγκινημένη το κοινό που την αποθέωνε για 5 βράδια όρθιο με παρατεταμένο χειροκρότημα , στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας / Nicosia Municipal Theatre .

Λεμεσός είσαι έτοιμη ; Το «Πάρτυ της ζωής μου» έρχεται στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού - Pattihio Limassol Municipal Theatre αύριο Τρίτη 10, Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Οκτωβρίου. Την συνοδεύουν μελωδικά και όχι μόνο οι String Demons . Σκηνοθεσία Ανέστης Αζάς. έγραψε σε ανάρτηση του ο Τάσος Τρύφωνος μετά την παράσταση στο δημοτικό θέατρο Λευκωσίας»

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια