#imacelebritygr Πρεμιέρα: Άρχισαν τα όργανα - Show, καυγάδες, γέλια και αγώνας για ένα πλάνο

#imacelebritygr: Βeef Γαρδέλη - Ξιαρχό: «Θα σε φτύσω μεσ’ το στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου» - Έλυσαν την διαφορά με βουτιά στο κενό - Έπεσαν στο κρεβάτι με τα φίδια Ηλιάδη - Καλίδης και Μπο - Λίλη - «Kαλέ, πάμε πίσω! Τρελή είσαι;»: Επική είσοδος για Ηλιάδη, Καλάβρια και Αλεξανδράκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πρεμιέρα έκανε το πολυαναμενόμενο ριάλιτι I’m a celebrity get me out of here. Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα "υποδέχτηκαν" το τηλεοπτικό κοινό, το βράδυ της Τετάρτης 11/10 και αμέσως μας έβαλαν στο παιχνίδι με μία ξενάγηση μέσα στη ζούγκλα.

Στη συνέχεια οι δυο παρουσιαστές βρήκαν το… σπίτι τους, από το οποίο θα παρατηρούν τις ζωές των celebrities

Οι celebrities που θα δούμε να συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης, εμφανίστηκαν σε δυάδες ή τριάδες μέσα στη ζούγκλα με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Και ανάμεσα σε πολλά άλλα, στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου, ένα μεγάλο κουτί έμελλε να έχει μέσα τρεις επώνυμες κυρίες που κάθε άλλο παρά για επιβίωση έμοιαζαν έτοιμες. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, την Μαρία Καλάβρια και την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το κουτί άνοιξε, λοιπόν, την ώρα που η Μαρία Καλλάβρια έφτιαχνε το μακιγιάζ της ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη προσπαθούσε να στρώσει το μακρύ, κόκκινο φόρεμα της.  «Χριστέ μου, που είμαστε;» αναφώνησε, έντρομη, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια για να συνεχίσει λέγοντας: «Κορίτσια, τι συμβαίνει; Δήμητρα, Μαρία, ελάτε! Ελάτε, δεν βλέπω κάτι! Δεν υπάρχει κίνδυνος».

«Καλέ, καλέ, καλέ! Που ήρθαμε; Τι είναι εδώ;» ρώτησε και το μελαχρινό μοντέλο για να πέσει ωστόσο φαρδιά πλατιά στο έδαφος στην προσπάθεια της να… βοηθήσει την Μαρία Καλάβρια να σταθεί όρθια. «Η τουαλέτα μου! Η τουαλέτα μου έγινε καφέ! Για όνομα του κυρίου».

«Κρατηθείτε και ηρεμήστε, πάμε από εδώ που είναι μια ταμπέλα για να δούμε τι έχει» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη για να συνεχίσει, απτόητη σε φωναχτό ύφος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δηλώνοντας στην πρεμιέρα για το Celebrity: «καλέ, πάμε πίσω! Τρελή είσαι».

Στη συνέχεια οι 14 celebrities έκαναν την εμφάνιση τους στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου και χωρίστηκαν σε δύο ομάδες.

Οι δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ομάδα 1: Ραχήλ Μακρή, Αγγελική Ηλιάδη, Τάσος Ξιαρχό, Γιώργος Χειμωνέτος, Aimilia Vodos, Πάνος Καλίδης, Δήμητρα Αλεξανδράκη

Ομάδα 2: Νίκος Βαμβακούλας, Ιωάννα Λίλη, Νίκος Αναδιώτης, Μπο, Μαρία Καλάβρια, Σταμάτης Γαρδέλης, Στέλλα Γεωργιάδου

Τι κι αν προβλήθηκε μόλις το πρώτο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης, το Celebrity έδειξε νωρίς νωρίς τις… διαθέσεις και όλα όσα οι παίκτες φέρουν μαζί στους τηλεθεατές.

Δεν ξεκίνησε καλά για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Θέλω να πάω σπίτι μου»

Η Εμιλία Vodos έπαθε Κουδουνάρη και έκρινε την ενυμασία της Ραχήλ Μακρή

Oι διαγωνιζόμενοι, δεν έκρυψαν τις έντονες αντιπάθειες τους.

Πρωταγωνιστής σε αυτό το πρώτο επεισόδιο ήταν ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος δεν έπαψε να βρίσκει ευκαιρίες να «πυροβολεί» τον Σταμάτη Γαρδέλη με τα σχόλια του. «Δεν θέλω να μάθω άλλο για αυτή την ιστορία την αρχαία που έχεις πάθει εμμονή! Βαρέθηκα! Πάρε έναν κίωνα και κάτσε επάνω, δηλαδή φτάνει πια» φώναξε, μεταξύ άλλων, ο χορογράφος στον δημοφιλή ηθοποιό.

«Ποιος Πλούτος, Ήφαιστος, Ηφαιστίωνας και Άρης; Δεν θα τα παίξουν όλα αυτά γιατί είσαι βαρετός! Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα τώρα… Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου, έλα» πρόσθεσε ο Τάσος Ξιαρχό προκαλώντας, εύλογα, την αντίθεση κάποιων συμπαικτών του.

«Θες να παίζουμε συνέχεια αυτά που παίζει η τηλεόραση; Θα τα κόψουν όμως… Που παίζουν Κασσελάκη ας πούμε και Τάιλερ; Θες να παίζουμε αυτό;» ρώτησε, με τη σειρά του, ο Σταμάτης Γαρδέλης για να σπεύσει ο χορογράφος να του πάρει το φουλάρι του και να το πετάξει μακριά.

«Θεωρώ ότι έγινε εξεπίτηδες προκειμένου να δημιουργήσει μια αναστάτωση στον Τάσο λίγο πριν από τον αγώνα μιας και είναι συναγωνιστές στο συγκεκριμένο αγώνισμα και ήθελε να προκαλέσει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή στην κάμερα του Celebrity, το οποίο και μόλις ξεκίνησε…

Ο Σταμάτης κάνει "γενική" στη ζούγκλα

Άλλη μια ένταση μεταξύ Γαρδέλη και Ξιαρχού - Ποιοι θα πάνε στην πρώτη δοκιμασία

To τρίτο επεισόδιο ανάμεσα σε Τάσος Ξιαρχό και Σταμάτη Γαρδέλη ήρθε λίγο αργότερα

Αρχικά διαγωνίστηκαν με έπαθλο το κατάλυμά τους. Αυτό κέρδισε η ομάδα του Τάσου Ξιαρχό που επέλεξε και το κίτρινο χρώμα στην ομάδα τους.

Ακολούθησε ένα παιχνίδι με τους κίτρινους να προσπαθούν να μιλήσουν με παγάκια στο στόμα αλλά και μια ανατριχιαστική δοκιμασία.

Σε αυτήν δύο ζευγάρια από κάθε ομάδα ξάπλωσε σ’ ένα κρεβάτι με φίδια και κατσαρίδες, προσπαθώντας με τα χέρια τους να βιδώσουν κάποια πλαστικά αστεράκια σε βάσεις που βρίσκονται δίπλα στο κρεβάτι.

Και οι δύο ομάδες τα κατάφεραν συγκεντρώνοντας ένα χρηματικό ποσό για την πρωτοβουλία “Όλοι μαζί μπορούμε”.

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!