Στέφανος Δημουλάς: «Χειροκροτούσαν τον Μπέο, οι συμμαθητές μου, που με έβριζαν & με έφτυναν»

«Ήταν οι γονείς, των παιδιών που μου πετούσαν πέτρες 14 ετών στον Βολο. Τους είχαν μάθει τέτοιες παραδοσιακές, ανδρικές συμπεριφορές. Πολλοί από τους οποίους μάλιστα έχουν υπάρξει στο ίδιο δωμάτιο... με άνδρες. Τους ξέρω προσωπικά!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Στέφανος Δημουλάς μίλησε ζωντανά στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Αχιλλέας Μπέος κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο βραβευμένος Έλληνας χορευτής και πρώην κριτής του #DWTS, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την ομοφυλοφιλία του, σόκαρε με την εξομολόγησή του για το bullying που έχει δεχτεί στο παρελθόν, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή #SuperΚατερίνα

Δειτε Επισης
Μέμος Μπεγνής: «Απαράδεκτη, κατάπτυστη & τραγική, η επανεκλογή Μπέου. Ρατσισμός, ασέβεια, αμορφωσιά» Γιώργος Καπουτζίδης: «Για έναν gay, οι λέξεις του Αχιλλέα Μπέου είναι η καθημερινότητα του. Εγώ με αυτό έζησα» Η Έλενα Ακρίτα κατέθεσε αγωγή κατά Αχιλλέα Μπέου - Ζητάει 100.000€: «Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη!» Σοφία Μουτίδου: «Κασσελάκη εδώ δεν είμαστε Καλιφόρνια, να κάνετε μήνυση στον Μπέο» Κατερίνα Καινούργιου: «Εχθές γύρισα με προστασία στο σπίτι. Δεχόμουν απειλές επειδή τόλμησα και μίλησα» Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη για τον Αχιλλέα Μπέο αφορά τον Γιώργο Λιάγκα» Χαλασμός on air: Βαγγέλης Περρής Vs. Αχιλλέας Μπέος - Κατερίνα Καινούργιου: «Με απείλησαν με τραμπουκισμούς» Το σεξιστικό παραλήρημα Αχιλλέα Μπέου & η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη - H αντίδραση των δημοσιογράφων Καινούργιου & Χρηστίδου κατά Αχιλλέα Μπέου μετά τον νέο σάλο που προκαλεσε με το χαστούκι σε νεαρό Αχιλλέας Μπέος κατά Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Φωνάξτε αυτόν τον φλώρο να έρθει να βοηθήσει»

«Το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά έχει να κάνει με όλο αυτό που καλούμαστε να μιλήσουμε για τα αυταπόδεικτα που πρέπει να γίνουν. Ένα ετεροφυλόφιλο αγόρι μεγαλώνει και διδάσκεται κάποια πράγματα, ενώ ένα ομοφυλόφιλο αγόρι, όπως εγώ που μεγάλωσα στον Βόλο, διδάσκεται να τα κρύβει. Όταν ένας ρατσιστικός λόγος γίνεται από ένα πολιτικό πρόσωπο είναι επικίνδυνος, διότι μπορεί να αποτελέσει διαταγή», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός χορευτής.

«Ήταν οι συμμαθητές μου που με έβριζαν και με έφτυναν στον δρόμο, ήταν οι γονείς που τους είχαν μάθει τέτοιες λογικές από το παρελθόν, τέτοιες παραδοσιακές ανδρικές και σωστές συμπεριφορές που γύριζαν και μου πετούσαν πέτρες 14 ετών σε αυτή την πόλη», εξομολογήθηκε ο Στέφανος Δημουλάς.

«Ο κύριος Μπέος έχει πάρει θέση στις δημόσιες τοποθετήσεις του με έναν άγριο και επικίνδυνο τρόπο. Το πρόβλημα είναι οι άνθρωποι από κάτω που ζητωκραύγαζαν, πολλοί από τους οποίους μάλιστα έχουν υπάρξει στο ίδιο δωμάτιο με άνδρες», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Στέφανος Δημουλάς.

Δείτε τα όσα είπε ΕΔΩ

240730241_977477403029821_3217446213180430335_n

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»