Γιώργος Καπουτζίδης: «Για έναν gay, οι λέξεις του Αχιλλέα Μπέου είναι η καθημερινότητα του. Εγώ με αυτό έζησα»

Γιώργος Καπουτζίδης για Αχιλλέα Μπέο και Θάνο Πλεύρη: «Όλοι με αυτό ζούμε και από αυτό καλούμαστε να επιβιώσουμε. Απορώ πως δεν το ξέρετε. Προσπαθούμε να σας το πούμε με χίλιους δύο τρόπους»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τους ομοφυλόφιλους, στην τεκνοθεσία ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και για στις πρόσφατες δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη αναφέρθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TalkRadio989

Μιλώντας στον Νίκο Παναγιωτόπουλο και Φοίβο Κλαυδιανό, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Εγώ σχεδόν γελάω που σοκάρεστε από τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου.

Για έναν γκέι παιδί αυτές οι λέξεις είναι η καθημερινότητα του. Με αυτό ζούμε. Εγώ με αυτό έζησα. Και ζήσαμε αυτό σε όλη μου την παιδική ηλικία την εφηβική ηλικία και έκανα υπομονή να γίνω 18 και να φύγω σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Όλοι με αυτό ζούμε και από αυτό καλούμαστε να επιβιώσουμε.

Απορώ πως δεν το ξέρετε. Προσπαθούμε να σας το πούμε με χίλιους δύο τρόπους και όλο κάτι γίνεται και μας λέτε υπερβολικούς, υπερευαίσθητούς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα μας.

Αυτές τις δηλώσεις τις κάνει ένας άνθρωπος με την στήριξη του 55%. Υπάρχει ένα 45% που δεν μπορεί να σε βοηθήσει γιατί είναι αδύναμο», ανέφερε αρχικά.

Δειτε Επισης
Το δημόσιο ξέσπασμα του Γιώργου Καπουτζίδη κατά του Θάνου Πλεύρη: «Σήμερα ξεπεράστηκε κάθε όριο» Η Έλενα Ακρίτα κατέθεσε αγωγή κατά Αχιλλέα Μπέου - Ζητάει 100.000€: «Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη!» Σοφία Μουτίδου: «Κασσελάκη εδώ δεν είμαστε Καλιφόρνια, να κάνετε μήνυση στον Μπέο» Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη για τον Αχιλλέα Μπέο αφορά τον Γιώργο Λιάγκα» Χαλασμός on air: Βαγγέλης Περρής Vs. Αχιλλέας Μπέος - Κατερίνα Καινούργιου: «Με απείλησαν με τραμπουκισμούς» Το σεξιστικό παραλήρημα Αχιλλέα Μπέου & η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη - H αντίδραση των δημοσιογράφων Αχιλλέας Μπέος κατά Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Φωνάξτε αυτόν τον φλώρο να έρθει να βοηθήσει» Η on camera αντίδραση του Αλκίνοου Ιωαννίδη μετά το βρισίδι του Αχιλλέα Μπέου - Το χρονικό της κόντρας Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Ο Μπέος φώναζε στην ερημιά για τις κάμερες: ήρθε το φαΐ και το νερό, ελάτε να πάρετε»

Σχετικά με την τεκνοθεσία και τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη. ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα παιδιά που θέλει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ και δεν ασχολούμαστε με τα παιδιά που ήδη είναι υπαρκτά και ζουν απροστάτευτα» και συμπλήρωσε: «Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του για τεκνοθεσία μόνο αγοριών, άλλη ιστορία αυτό».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη ψήφιση του νομοσχεδίου τεκνοθεσίας

Μάλιστα ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στο νόμο περί τεκνοθεσίας, δείχνοντας έντονα τη δυσαρέσκειά του λέγοντας ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει ψηφιστεί και στη δική μας χώρα, δεν μπορεί να βάλει κάποιος μια υπογραφή. «Όταν δεν μπορούμε να προστατεύσουμε αυτά τα παιδιά, πώς μπορούμε να λάβουμε αντιπυρικά ή αντιπλημμυρικά έργα;» αναρωτήθηκε.

«Ζούμε σε μια εποχή που μαθαίνει ο άλλος ότι δολοφονήθηκε μια τρανς και φτιάχνει ανέκδοτα.»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας για την αδιαφορία της πολιτείας, είπε: «Είναι ο μοναδικός τρόπος η πολιτεία να ζητήσει συγνώμη και μια αναγνώριση. Είναι το χάδι που μπορεί να δίνει μια κοινωνία. Να δει τα προβλήματα του κάθε παιδιού» πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης για δηλώσεις Θάνου Πλεύρη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέσπασε μιλώντας για τις πρόσφατες δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τους ομοφυλόφιλους. 

«Ο κ Πλεύρης μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τα ομόφυλα ζευγάρια θεωρώντας τα λειψά να κάνουν οικογένεια. Και αυτό το λέει ένας άνθρωπος που είναι υπουργός Υγείας. Έχουμε καταλάβει πώς μεγαλώνουν τα παιδιά σήμερα; τι προβλήματα αντιμετωπίζουν; Το ξέρω ότι έχω θυμό. Δεν έχω περάσει εύκολα, όμως για να είμαι ευτυχισμένος το έχω ψάξει πολύ μέσα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»