Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 10 χρόνια και 2 παιδιά - Το unfollow

Μετά τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο, τέλειωσε το μεταπτυχιακό της, η Θεοφανία Παπαθωμά – Η ανάρτησή της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της #RealLife και της Κορύνας Μανταγάρη, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να ρίξει αυλαία στην σχέση του, διατηρώντας ως βασική προτεραιότητα την προστασία των δυο παιδιών τους.

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού: «Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις». 

Η ηθοποιός και ο καλλιτέχνης έγιναν ζευγάρι το 2013. Χαμηλών τόνων και οι δύο, παρέμειναν προσηλωμένοι στην επαγγελματική πορεία τους, κρατώντας την όμορφη οικογένειά που είχαν δημιουργήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σταθερό τους μέλημα ήταν πάντα η προστασία και η ισορροπημένη ανατροφή των δυο παιδιών τους, της 8χρονης Αγάπης και της 6χρονης Αθηνάς.

Ακόμη και μετά τον χωρισμό, κοινή επιθυμία τους είναι να συνεχιστεί η αποχή τους από τα media, έτσι ώστε να προστατευτούν τα παιδιά τους.

Μέχρι αυτή την ώρα που αναπαράγεται το δημοσίευμα, ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά, δεν έχουν δώσει κάποια επίσημη απάντηση για την σχέση τους. Ωστόσο κάνοντας μια αναζήτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram ο ένας έχει κάνει unfollow τον άλλο, κάτι που ίσως επιβεβαιώνει έμμεσα στον χωρισμό τους.

IMG_6915

Όλο αυτό το διάστημα και παρά τις δυσκολίες που περνούσε στην προσωπική ζωή της, η Θεοφανία Παπαθωμά ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Συγκριτικό Δίκαιο.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε πως μετά την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας της αποχαιρετά αυτό το πνευματικό ταξίδι της στο Πανεπιστήμιο.

«Με την εκπόνηση της Διπλωματικής Εργασίας μου με θέμα: “Δίκαιο και Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο: Συγκριτική Μελέτη” Αποχαιρετάω σήμερα ένα πνευματικό ταξίδι που με έκανε πιο πλούσια και πιο χαρούμενη! Ευχαριστώ τους καθηγητές μου κ. Ελίνα Μουσταΐρα, κ. Ανδρέα Χέλμη, κ. Φίλιππο Βασιλόγιαννη για την πολύτιμη βοήθεια και τη γνώση. Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους συμφοιτητές μου, που έκαναν αυτό το ταξίδι πιο όμορφο! Εύχομαι κι εις άλλα με Υγεία» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην ανάρτησή της

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!