#SurvivorGR All Star: Τρίτωσε το κακό στην Μπλε ομάδα - Οι υποψήφιοι αποχώρησης

#SurvivorGR All Star: Oι αγώνες πολεμικών τεχνών στους Κόκκινους, το παιχνίδι της Κραϊβικής, η δημοσκόπηση για τον ωραιότερο άνδρα του Άγιου Δομίνικου και η μάχη για τη 2η ασυλία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

O Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το #SurvivorGR All Star μετά και την 2η σερί ήττα των Μαχητών από τους Διάσημους στο αγώνισμα της ασυλίας με 10-2, το ίδιο σκορ που ήρθε και η πρώτη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβας και η είσοδος του Σώζων Παλαίστου Χάρου δεν φάνηκε να αλλάζει την αγωνιστική εικόνα των Μπλε. Η πρώτη ήττα της εβδομάδας ήρθε με εκκωφαντικό τρόπο και ο Κρις Σταμούλης ήταν ο... άτυχος της κάλπης.

 

 

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα εξέφρασε το παράπονό του για τα κριτήρια με τα οποία ψηφίστηκε, αφού μετρά μόλις μία εβδομάδα στο παιχνίδι, φέρνοντάς ως παράδειγμα την Εύη Σαλταφερίδου και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τονίζοντας ότι άλλοι παίκτες που δεν είναι καλοί αγωνιστικά δεν ψηφίζονται λόγω παρέας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως ψηφίστηκα χθες το συμβούλιο. Καταλαβαίνω το γεγονός ότι δεν είχα μια καλή αγωνιστικά βδομάδα αλλά να υπενθυμίσω ήταν η πρώτη βδομάδα, βρίσκω τα πατήματά μου αλλά εγώ είμαι μία βδομάδα εδώ. Και OK δεν έφερα νίκες, αλλά υπάρχουν παίκτες που είναι από την αρχή του παιχνιδιού εδώ πέρα, ένα μήνα σχεδόν και έχουν σχεδόν το ίδιο ποσοστό με μένα. Επομένως, για ποιο λόγο δεν ψηφίστηκαν αυτοί οι παίκτες;».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Για ποιο λόγο κάποιοι παίκτες βρίσκονται στο απυρόβλητο; Η απάντηση είναι απλή. Είναι γιατί υπάρχουν κάποια παρεάκια, υποομάδες και τους στηρίζουν. Για παράδειγμα, η Εύη ο Κώστας δεν βγαίνουν ποτέ αλλά δεν είναι καλοί αγωνιστικά. Το αναγνωρίζω, δεν είμαι καλός αλλά είμαι μία εβδομάδα εδώ»

 

 

 

Η ήττα των Μπλε με 10-2 στην 1η ασυλία έφερε αρκετές γκρίνιες στη μπλε καλύβα, με τους Κρις και Τάκη Καραγκούνια να έρχονται σε αντιπαράθεση με τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο να επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

 

Ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος κατηγορήθηκε στο συμβούλιο από τον Σπύρο Μαρτίκα ότι επιλέγει αδύναμους αντιπάλους, έκανε λόγο για σχέδιο «Μαρτίκα» με σκοπό να δημιουργήσει ένταση στους Μαχητές.

 

 

Την ίδια ώρα το «κράξιμο» στον Ηλία Γκότση δεν έχει τελειωμό τόσο από τους Κόκκινους, όσο και από κάποιους συμπαίκτες του.

«Εντυπωσιακοί οι Μπλε. Είναι τόσο προβλέψιμοι. Ενοχλούνται που καταλαβαίνουμε τόσο εύκολα ό,τι κάνουν, που ακούνε τις αλήθειες από την ομάδα μας. Παίζοντας σοβαρά αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σε προθέσεις κι όταν κάποιος μιλά για ομαδικότητα και κοιτά το ατομικό του συμφέρον. Δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη στον Ηλία Γκότση, που άλλα λέει κι άλλες είναι οι πράξεις του. Άλλα θέλει να πουλήσει στον κόσμο κι άλλα κάνει απροκάλυπτα στην ομάδα και για τον εαυτό του», είπε ο Μαρτίκας ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

 

 

Η Ελένη ζήτησε τα ρέστα από τον Μαρτίκα: «Δεν φέρνω νίκες; τα στατιστικά είναι ψεύτικα;»

 

 

Ο Βασάλος και η Μελίνα λύνουν την παρεξήγηση και γίνονται φίλοι

 

 

Για να αποβάλλουν τις εντάσεις οι Κόκκινοι αποφάσισαν να... πλακωθούν στο ξύλο με τον Στάθη Σχίζα να αναλαμβάνει ρόλο δασκάλου πολεμικών τεχνών.
 
Αφού πήραν μερικά μαθήματα τεχνικής λακτισμάτων και γροθιών, αποφάσισαν να τα εφαρμόσουν σε μάχη σώμα με σώμα.
 
Ο αγώνας που ξεχώρισε ήταν αυτός του Σπύρου Μαρτίκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την 23χρονη ποδοσφαιρίστρια να... ξαπλώνει στην άμμο τον 45χρονο φαρμακοποιό.
 
Δυνατή μάχη αλλά σε αργή κίνηση δόθηκε μεταξύ Νίκου Μπάρτζη και Κώστα Παπαδόπουλου με τα δόντια του ζαχαροπλάστη να... μειώνονται.
 

 

Πριν το στίβο μάχης οι δυο ομάδες συγκρούστηκαν και στο παιχνίδι της Καραϊβικής «πες το αλλιώς» με τους Μπλε να κερδίζουν το κέικ που έστω και προσωρινά τους έφερε λίγη ηρεμία.

 

 

Μπορεί οι survivors να βρίσκονται για 4η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, όμως σε κάποιους έχει γίνει αισθητή η απουσία των αγαπημένων τους προσώπων. Ο Στέλιος Χανταμπάκης συγκίνησε με όσα είπε για τα παιδιά του και τις σκέψεις που κάνει για την στιγμή που θα βγει από το παιχνίδι.

«Έχουμε κλείσει σχεδόν έναν μήνα στο νησί. Δεν ήταν εύκολα μέχρι στιγμής τα πράγματα για εμένα και σωματικά και ψυχολογικά. Επειδή νυχτώνει σχετικά νωρίς και καθόμαστε αρκετές ώρες στην καλύβα μας, κάνω πάντα όμορφες σκέψεις, οικογενειακές. Προσπαθώ να βρω όμορφες στιγμές με τα παιδιά μου, που να τις περνάμε μαζί.

Βλέπω ψαρέματα, βλέπω διακοπές, βόλτες, τρενάκια και γενικότερα ό,τι τα κάνει χαρούμενα το σκέφτομαι και το οργανώνω κατά κάποιο τρόπο στο μυαλό μου, όταν βγούμε να τα κάνω. Κάθε φορά που κερδίζω σκέφτομαι να πανηγυρίζουν τα παιδιά μου στο σπίτι, να είναι χαρούμενα που βλέπουν τουλάχιστον τα αγωνίσματα και ο μπαμπάς κερδίζει. Κάθε φορά που χάνω, δε λυπάμαι που δε θα φάω εγώ, καθόλου. Σίγουρα με στενοχωρεί που δεν τρώνε όλα τα υπόλοιπα παιδιά και πεινάνε αλλά θα προτιμούσα να κερδίζω, να χαίρονται τα παιδάκια μου και ας μην τρώω» ανέφερε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

 

 

Στο στίβο μάχης για ακόμα μια φορά η ομάδα που μπήκε δυνατά και με τη ψυχολογία στα ύψη ήταν η Κόκκινη, καταφέρνοντας να προηγηθεί 5-2, με τη Ρία και τον Μπόγδανό να φέρνουν τις δυο νίκες για τους Μπλε, οι οποίες ήταν και οι μοναδικές.

 

 
 
Οι Κόκκινοι έκαναν πάλι περίπατο και πήραν και τη 2η ασυλία με 10-2, όπως είχαν κάνει και με την 1η.
 
 

 

Στο συμβούλιο του νησιού λίγο πριν οι μπλε έρθουν ξανά στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν όχι έναν άλλα δυο συμπαίκτες τους προς αποχώρηση χαλάρωσαν λίγο περιγράφοντας στον Γιώργο Λιανό πως πήγαν τα καλλιστεία που είχαν κάνει στην καλύβα τους, με τους Διάσημους να το απολαμβάνουν.

 

 

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης κανε δημοσκόπηση για να μάθει ποιος είναι ο πιο ωραίος στο Survivor All Star, με τις περισσότερες ψήφους να λαμβάνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

 

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία για τους δυο του τάκου, στην κάλπη βρέθηκαν αρκετά ονόματα με αυτό της  Εύης Σαλταφερίδου να συγκεντρώνει τις περισσότερες, τόσο λόγω των δηλώσεών της όσο και των επιδόσεών της που έχουν αρχίσει να πέφτουν σε μεγάλο βαθμό.

 

 

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δεν αποδίδει καθόλου αγωνιστικά.

 

 

 

Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Και τι δεν θα γίνει…

Η καλύβα των Μπλε θα πάρει φωτιά και οι Μαχητές θα τα χάσουν, ενώ από την άλλη στο συμβούλιο θα επικρατήσει πανικός!

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 31 Ιανουαρίου ξεσπά φωτιά σε μια από τις καλύβες των Μαχητών και ο Ηλίας Γκότσης αντί να ρίξει νερό, ρίχνει ξύλα, με αποτέλεσμα την αναζωπύρωσή της. Ο δε Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε ο Γκότσης ότι δηλαδή για να σβήσει τη φωτιά, πέταγε ξύλα!

Στο συμβούλιο ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει ότι έπιασε παίκτη με κινητό και έδωσε το όνομά του προκαλώντας χαμό στο συμβούλιο και οι παίκτες μετά από αυτή την αποκάλυψη απειλούσαν με αποχωρήσεις!

«Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε» λέει ο Νίκος Μπάρτζης και ακούγεται να λέει το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Οι παίκτες ξεσπούν, με πρώτο τον Τάκη Καραγκούνια που λέει «εγώ αποχωρώ τώρα», ενώ τον ακολουθούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Πώς θα τελειώσει αυτό το επεισοδιακό συμβούλιο; Τι θα γίνει με την Ασημίνα; Θα έχει ποινή; Θα αποχωρήσουν παίκτες;

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!