#MasterChefGR: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση του 1ου #MysteryBox

#MasterChefGR: Οι μεγάλες αλλαγές του φετινού διαγωνισμού - Η σκληρή κριτική που δέχθηκε ο Κωνσταντίνος για το πιάτο του - O νικητής του 1ου #MysteryBox κέρδισε το έπαθλο των 1000€ 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

#MasterChefGR: Στο επεισόδιο (30-1) παρακολουθήσαμε την δοκιμασία του πρώτου Mystery Box, που είχε σαν αποτέλεσμα έναν μεγάλο νικητή, αλλά και τρεις υποψήφιους για αποχώρηση. 

Το ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε για τα καλά, με τους παίκτες ήδη να παίρνουν την πρώτη κρυάδα από την αρχή, μιας και ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τις μεγάλες αλλαγές που θα έχει φέτος ο διαγωνισμός και θα επηρεάσουν πολύ την συνέχεια, όπως είναι και λογικό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #MasterChefGR: Η εξομολόγηση του Αιμίλιου από την Αγία Νάπα που είναι σε διαδικασία φυλομετάβασης - Το άγνωστο περιστατικό με τον Σταύρο στο ξενοδοχείο

 

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά είδαμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είχε έναν νικητή, που πέρα από τα πλεονεκτήματα για την επόμενη ομαδική δοκιμασία, κέρδισε και χρηματικό έπαθλο αξίας 1000 ευρώ. Επιπλεόν, οι πιο αδύναμες προσπάθειες θα έβγαζαν και τους υποψηφίους για αποχώρηση. Έτσι όλοι οι παίκτες έδωσαν το εκατό τοις εκατό τους, τόσο για την νίκη, όσο και για να αποφύγουν την υποψηφιότητα.

 

 

Κατά την λήξη της πρώτης δοκιμασίας είδαμε ότι επικράτησε πολύ άγχος από τους παίκτες, μιας και πολλοί είχαν τις αστοχίες τους, όπως ήταν και λογικό, μιας και ήταν η πρώτη δοκιμασία της φετινής σεζόν.

 

 

Στη συνέχεια, είδαμε τους κριτές να "πειράζουν" τον Γιάννη Έλσον, τον οποίο και θυμόμαστε από τις οντισιόν, που είχε απαναλάβει πολλές φορές την λέξη "σεφ", στο σύνολο πάνω από 100, όπως επεσήμανε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος...

 

 

Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας από τους παίκτες που δέχτηκαν πολύ σκληρή κριτική, μιας και η πάπια που είχε μαγειρέψει ήταν καμμένη στην κρούστα, με τους κριτές να το παρατηρούν εξ αρχής και να του τονίζουν ότι θα έπρεπε να το δοκιμάσει σίγουρα πριν το σερβίρει, με τον παίκτη να λέει ότι είχε πολύ μεγάλη αστοχία εξ αρχής με το ψήσιμο...

 

 

Όσον αφορά τα καλά νέα της ημέρας, τα πιο υπέροχα πιάτα που δοκίμασαν οι κριτές ήταν του Αλέξανδρου, της Στέλλας, του Παναγιώτη και του Παύλου. Εκείνο που ξεχώρισε ήταν εκείνο του Αλέξανδρου, ο οποίος και ήταν ο πρώτος νικητής για την φετινή σεζόν και πέρα από τα πλεονεκτήματα για την ερχόμενη ομαδική δοκιμασία, κέρδισε και το έπαθλο των 1000 ευρώ.

 

 

Όσον αφορά τις χειρότερες προσπάθειες, εκείνες ήταν του Νίκου, του Γιάννη και του Κωνσταντίνου, οι οποίοι και θα έπρεπε να μαγειρέψουν και πάλι, ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό και να προσπαθήσουν να προχωρήσουν.

 

 

To trailer 7ου επεισοδίου - Τρίτη 31.1.2023

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο