«Αν δω αντίστοιχο φιλί Μάριου - Ελευθερίας θα στεναχωρηθώ αλλά δεν θα αγριέψω»

#SurvivorGR All Star: Οι νέες δηλώσεις της Καρολίνας - Η απάντηση της Τσολάκη στη μητέρα της – «Από την ουσία πήγαμε στη… συνουσία» - «Είναι σαν να μην την νοιάζει να κρατήσει τα προσχήματα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, μίλησε για το ειδύλλιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, στην εκπομπή #GeiaSou.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα, γιατί άφησα πίσω μου ανθρώπους που αγαπώ. Πρώτα απ’ όλους πήρα τηλέφωνο τη Σοφιάνα» δηλώνει η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και προσθέτει: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Η ψήφος εναντίον μου δεν ήταν δίκαιη, γιατί δεν ήταν αγωνιστική αλλά ο κόσμος ψηφίζει τη στιγμή».

Φυσικά, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μη στραφεί και προς τον Μπο, σε σχέση με όσα συνέβησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

«Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, κάποιοι δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν, γιατί μπορεί να είναι και απειλή. Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Μπο. Όταν κάνεις κάτι που είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το καθετί» αναφέρει η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Θα επιδιώξει να μιλήσει με τον γνωστό ράπερ και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση ανάμεσά τους; «Εννοείται ότι θα μιλήσουμε. Τι; Θα με σκοτώσει; Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα» απαντά η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Στην αποχώρησή μου ο Μάριος ήταν πάρα πολύ διακριτικός, είχε μεγάλη ψυχραιμία. Δεν θα σου πω αν μου έδωσε κάτι φεύγοντας αλλά… εσύ τι νομίζεις; Ότι μείναμε έτσι απλά στην τυπικούρα; Χαιρετηθήκαμε και πριν το Συμβούλιο, είπαμε κάποια πράγματα πριν βγω» αποκαλύπτει η Καρολίνα.

Τέλος, όσον αφορά την Ελευθερία Ελευθερίου και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στην εκτός Survivor ζωή, η Καρολίνα ξεκαθαρίζει: «Δεν είχα ιδέα και δεν με αφορά κιόλας. Είναι κάτι που, αν υφίσταται, ανήκε στο παρελθόν του. Όλα συμβαίνουν στη ζωή, είναι κάτι που συμβαίνει και δεν το κάνω ως αντίποινα».

 

 

Στο μεταξύ, η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα χαρακτήρισε «αναληθή» τα όσα είπε φίλη του Μπο, Γεωργία Βρανά, στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, το πρωί του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου.

Στην εκπομπή του Σαββάτου, η κολλητή φίλη του Μπο αποκάλυψε τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο τραγουδιστής με την κυρία Ζωή, μητέρα της Καρολίνας και λίγη ώρα μετά, η μητέρα της Καρολίνας διέψευσε όσα ειπώθηκαν, μέσω σύνδεσης με το #GeiaSou που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου.

 

 

 

Την επομένη, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε μέσα από το #OpenWeekend αναφορικά με τα όσα είπε η μητέρα της πρώην παίκτριας του #SurvivorGR All Star.

Πιο αναλυτικά, η Ελένη Τσολάκη είπε: «Όλοι οι φίλοι του Μπο τα ίδια με τη Γεωργία (Βρανά) λένε, αλλά η κυρία Ζωή υποστηρίζει κάτι άλλο και είπε πως όσα ακούστηκαν εδώ στην εκπομπή ήταν ψέματα. Είναι πολλά τα σημεία στα οποία έχουμε τις αντιρρήσεις μας».

Στη συνέχεια τόνισε: «Στα μισά που είπε φάσκει και αντιφάσκει. Αρχικά, δεν είπε κανένας για τη δεύτερη ψηφοφορία, για την πρώτη μιλήσαμε. Επίσης, είπαμε ότι συναντήθηκαν στο Λουτράκι, έχουμε και τη φωτογραφία από το Instagram της. Το επιβεβαιώνει και η ίδια».

 

 

 

Η Καρολίνα Καλύβα μετά το unfollow από τον Μπο, έστειλε γραπτό μήνυμα στον τραγουδιστή με τον οποίο μέχρι προσφάτως ήταν ζευγάρι.

Περισσότερα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, ο οποίος μετέφερε τις πληροφορίες για την προσέγγιση της Καρολίνας στον Μπο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανταπόκριση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έφτασε στο σπίτι της, συναντήθηκε με την μητέρα της και επικοινώνησε με τον Μπο. Η Καρολίνα έστειλε μήνυμα στον Μπο για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ενώ η Καρολίνα ζητούσε με το μήνυμά της στον Μπο να υπάρξει μεταξύ τους συνάντηση.

«Έμεινε στο διαβάστηκε» σχολίασε ο δημοσιογράφος αποκαλύπτοντας έτσι πως ο Μπο δεν απάντησε στο μήνυμα της Καρολίνας.

 

 

Στην εκπομπή #OpenWeekend μίλησε και ο Αντώνης Πρέκας.

Ο γνωστός τηλεκριτικός και δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, σχολίασε τις έως τώρα εξελίξεις στη φετινή τηλεοπτική σεζόν και εστίασε περισσότερο στο #SurvivorGR All Star

«Αυτό το… ερωτικό παιχνίδι, μετά από αυτό που συνέβη, δε νομίζω ότι αγωνιστικά ή ως πρόγραμμα θα συνεχίσει να έχει το ίδιο ενδιαφέρον. Θα δούμε τι άλλο θα εφευρεθεί για να διατηρήσει το ενδιαφέρον» είπε αρχικά ο Αντώνης Πρέκας.

«Χαίρομαι πάντως με τις… επιδόσεις του Μάριου. Από την ουσία πήγαμε στη… συνουσία. Θα υπάρχει στη συνέχεια και ένα interaction μεταξύ Αγίου Δομίνικου, Αθηνών και λοιπών τραγουδιστών και τραγουδιστριών» πρόσθεσε για το Survivor.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Αντώνης Πρέκας έκανε μία γενικότερη παρατήρηση για την ελληνική τηλεόραση και η οποία τον απασχολεί.

«Αυτό που παρατηρεί κανείς στην τηλεοπτική πραγματικότητα είναι ότι πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων και για ένα μεγάλο διάστημα είχε γίνει μονοποικιλιακή η ενημέρωση. Τώρα ευτυχώς έχει λίγο ισορροπήσει το όλο πράγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το πρόβλημα είναι όμως ότι συζητάμε για τα ριάλιτι με μία σοβαροφάνεια, σαν να είναι μία πραγματικότητα δημόσιου, κοινωνικού ενδιαφέροντος… και πράγματα που ουσιαστικά είναι κοινωνικά προβλήματα, τα διαχειριζόμαστε σαν ριάλιτι. Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία», επισήμανε ο γνωστός τηλεκριτικός.

«Πρέπει να δίνουμε στα πράγματα τη διάσταση που έχουν. Δεν είπε κανείς ότι πρέπει να υπάρχει μία ασκητική τηλεόραση, λες και είμαστε στο Άγιο Όρος. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που προσπαθεί να δημιουργήσει ίντριγκες για να βγάλει τα λεφτά του ο τούρκικος εγκέφαλος. Δεν πρέπει να τα συζητάμε αυτά με όρους θεαματικής ενημέρωσης» κατέληξε ο Αντώνης Πρέκας.

 

 

Τις νέες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο #HappyDay.

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην στάση που κράτησε μετά τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο.

«Μου κάνει εντύπωση στην Καρολίνα, που πέρα απ’ το ότι δεν κάνει πίσω στη σχέση της με τον Μάριο και να έχει δεύτερες σκέψεις, είναι σαν να μην τη νοιάζει το political correct», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Και συμπλήρωσε: «Όταν ξέρεις ότι έχει δημοσιοποιηθεί μια σχέση σου με τον Μπο,  είναι να προσπαθήσεις να πεις “παιδιά, δεν συνέβη κάτι με τον Μάριο, θα ξεκαθαρίσω πρώτα με τον Μπο”. Είναι σαν να μην τη νοιάζει η άποψη του κόσμου, το να κρατήσει τα προσχήματα, ότι δεν απάτησε τον Μπο. Είναι σαν να λέει “μου συνέβη αγάπη, δεν με νοιάζει”», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
«Ο Τιμωρός»: Μόνο η εκδίκηση τον κρατάει ζωντανό!
Κεφάτη και ανανεωμένη «Παραδοσιακή Βραδιά» στον Alpha Κύπρου
«Ο ΓΙΑΤΡΟΣ» στον ALPHA Κύπρου: Μια νέα πραγματικότητα ανατρέπει τα πάντα