H on camera αντίδρασή της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο

#SurvivorGR All Star: Η πρώτη ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα στα social media μετά την αποχώρησή της - Η on air παρέμβαση της μητέρας της και η αντίδραση του Μπο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα στο #SurvivorGR All Star.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής #GeiaSou η φερόμενη ως σύντροφος του Κύπριου παίκτη, δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε κανέναν από τους δύο.

Ωστόσο, σχολίασε πως:  «Όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μπορείς και να πεις κάτι. Αυτά με τον Μάριο σίγουρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω με τίποτα. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι, προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει, δεν είναι εις γνώσιν τους, οπότε όταν έρθει η ώρα θα διαχειριστούν όπως είναι».

Στην πορεία, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ της εκπομπής, εάν είναι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο, κάτι στο οποίο δεν θέλησε να απαντήσει. «Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω, ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ψυχαγωγικών εκπομπών, το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου βρίσκεται ανάμεσα στις νέες προσθήκες του #SurvivorGR All Star αλλά ούτε η ίδια ούτε η παραγωγή του ΣΚΑΙ έχουν επιβεβαιώσει κάτι.

 

 

Το ίδιο ισχύει και για τον Μπο, σύντροφο της Καρολίνας Καλύβα, η οποία αποχώρησε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Η Καρολίνα Καλύβα, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το #SurvivorGR All Star εν μέσω «σκανδάλου» και επέστρεψε στην Ελλάδα, το βράδυ της Παρασκευής.

Το Σάββατο το απόγευμα όμως, έκανε την πρώτη της ανάρτηση με μια φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο και ποζάρει με το ηλιοβασίλεμα στο φόντο και μαγιό λέγοντας: «οι αναμνήσεις θα σβήσουν και οι στιγμές θα μείνουν».

 

Στον αέρα της εκπομπής #GeiaSou έκανε τηλεφωνική παρέμβαση η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα.

Η κυρία Ζωή ζήτησε από τους συνεργάτες της Μαρίας Μπακοδήμου να βγει στον τηλεοπτικό αέρα, διαφωνώντας με όσα ακούστηκαν λίγη ώρα πριν στο #OpenWeekend με την Ελένη Τσολάκη.

«Παρακολούθησα την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και ειπώθηκαν εκεί κάποια αναληθή πράγματα από φίλους του Μπο. Με πείραξαν, βέβαια, δεν ισχύουν κάτι τέτοια. Ουδέποτε εγώ παρακάλεσα τον Μπο στη δεύτερη ψηφοφορία της κόρης μου να την υποστηρίξει» δήλωσε αρχικά η μητέρα της Καρολίνας.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ήδη τελειωμένη η ιστορία αυτή και από θέμα Survivor και από θέμα σχέσης. Δεν είχα λόγους να αναφερθώ στον Μπο. Αυτό με πείραξε, οι αναλήθειες. Δεν μίλησα καθόλου μαζί του. Η τελευταία μου επικοινωνία μαζί του ήταν όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο της Καρολίνας και του είπα: έλα να πάμε για έναν καφέ να σε γνωρίσω», ανέφερε η κυρία Ζωή στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

 

 

 

Τις δηλώσεις τόσο της Καρολίνας Καλύβα όσο και της μητέρας της, κλήθηκε να σχολιάσει ο Μπο το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή #GeiaSou και όπως επισήμανε, δεν είδε ολόκληρη τη συνέντευξη της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα παρά μόνο μερικά αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι επιλογή του να σταματήσει τούδε και στο εξής να αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα καθώς είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει γι΄αυτόν.

Αναλυτικότερα, είπε: «Δεν παρακολούθησα ολόκληρη τη συνέντευξη, μόνο κάποια αποσπάσματα απ΄αυτά που έπαιξαν στα sites. Είναι κάτι που έχει τελειώσει για μένα και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου που τρέχουν τώρα. Είναι επιλογή μου να μη μιλήσω ξανά για το θέμα με την Καρολίνα, ας λέει ό,τι θέλει ο καθένας, δεν με ενοχλεί».

Στην πορεία πρόσθεσε: «Μέχρι στιγμής, δεν με έχει προσβάλει η Καρολίνα με όσα είπε στην πρώτη της συνέντευξη. Αν πει κάτι προσβλητικό για μένα, ναι, θα στενοχωρηθώ».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων