H επική απάντηση της Shakira στη φωτογραφία Pique - Clara Chia

Shakira: «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες χορεύουν merengue - Είναι ξεκάθαρο ότι δεν φταίω εγώ αν σου ασκούν κριτική» - Οι σπόντες στον Pique έστειλαν τη Clara Chia στον ψυχολόγο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Gerard Pique δημοσίευσε την πρώτη «επίσημη» φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του, Clara Chia, η οποία αποτέλεσε-για πολλούς- την πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό από τη Shakira.

Το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί όλο αυτό το διάστημα από τους παπαράτσι, με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα να μοιάζει ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του.

Μετά το τραγούδι της Shakira στο οποίο «αδειάζει» τον Gerard Pique, εκείνος στέλνει μία ακόμα… απάντηση προς την πρώην σύζυγό του, κοινοποιώντας αυτή τη φωτογραφία.

Η φωτογραφία του παλαίμαχου πλέον άσου της Μπαρτσελόνα με την 23χρονη καλλονή έγινε φυσικά αμέσως viral και συγκέντρωσε πάνω από 3,7 εκατομμύρια likes.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Λίγα 24ωρα μετά, ήρθε και η απάντηση από τη Shakira. Συγκεκριμένα, η 45χρονη Κολομβιανή σούπερ σταρ δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο λικνίζεται υπό τους στίχους του νέου της τραγουδιού «BZRP Music Sessions #53».

Η ίδια έγραψε με νόημα στη λεζάντα: «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες χορεύουν merengue (είδος μουσικής και χορού που προέρχεται από τη Δομινικανή Δημοκρατία και έχει γίνει πολύ δημοφιλές είδος σε όλη τη Λατινική Αμερική)».

Την ίδια στιγμή, με τον στίχο του τραγουδιού «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν φταίω εγώ αν σου ασκούν κριτική», η Shakira φαίνεται να «καρφώνει» έμμεσα τον Gerard Pique.

 

 

 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Clara Chia δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το αναπάντεχο ξέσπασμα της Shakira με τους δισεκατομμύρια φαν από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το τραγούδι σκιαγραφεί την 23χρονη και η αντιμετώπιση του κόσμου που τη συναντά στον δρόμο, αλλά και η αγριότητα στα social media εναντίον της, την ώθησαν στο να ζητήσει την ψυχολογική στήριξη των ειδικών.

Από τη στιγμή που η ταυτότητά της δεν είναι πλέον κρυφή, αλλά και η πίεση που της ασκεί η τεράστια απήχηση ενός τραγουδιού που έμμεσα τη στοχοποιεί, οδήγησαν το «ντροπαλό» -σύμφωνα με τη #Marca- κορίτσι του Pique να πάει σε ψυχολόγο. Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και δημοσιογράφος, επικαλούμενος πηγές από την προσωπική της ασφάλεια.

Η Chia έχει αρχίσει τις επισκέψεις σε ειδικούς για την ψυχική της υγεία από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον Ισπανό, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα του συντρόφου της, αλλά και το γεγονός ότι το όνομά της φιγουράρει σε δημοφιλή σάιτ, περιοδικά και εκπομπές.

Ο δημοσιογράφος Saul Ortiz έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση της Chia.

«Βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ μέρες, δουλεύοντας από απόσταση. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι κορίτσι 23 ετών και να σε συζητά όλη η Ισπανία και όλος ο κόσμος» είπε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»