Η πρώτη είσοδος της χρυσής 24αδας στο νέο τεράστιο σπίτι του #MasterChefGR

#MasterChefGR: Τα έδωσαν όλα και άλλαξαν την μαύρη με μια λευκή ποδιά - Ποιοι έκαναν την ανατροπή και μπήκαν τελευταίοι στο σπίτι - Ο Κοντιζάς βρήκε κόκκαλο και ο παίκτης έψαχνε τρύπα για να κρυφτεί - Ποιος «κούφανε» τον Κουτσόπουλο με το ψευδώνυμο του;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Όλα για όλα κλήθηκαν να τα παίξουν οι διαγωνιζόμενοι του #MasterChefGR, οι οποίοι στις οντισιόν είχαν πάρει την μαύρη ποδιά προκειμένου να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι στους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι, στο επεισόδιο της Παρασκευής, κλήθηκαν να διαγωνιστούν όλοι ώστε μόνο οι… πέντε να περάσουν στο σπίτι και να συμπληρώσουν τη «χρυσή» 24αδα.

Οι τρεις λευκές ποδιές θα προέρχονταν από το πρώτο πιάτο της νέας τους δοκιμασίας στην κουζίνα του #MasterChefGR ενώ οι δύο επόμενες και τελευταίες θα δίνονταν στα καλύτερα πιάτα από το δεύτερο πιάτο της δοκιμασίας. Μέσα σε 90 λεπτά έπρεπε οι διαγωνιζόμενοι να ετοιμάσουν όχι ένα, αλλά δύο πιάτα δικής τους έμπνευσης και να τα παρουσιάσουν μπροστά στους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

 

 

 

 

Με το… καλησπέρα, μάλιστα, ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής φαίνεται πως δεν θέλησε να χαλάσει την προσωπική του παράδοση και ανακάλυψε κόκκαλο στο πιάτο ενός διαγωνιζόμενου!

Ειδικότερα, ο Φώτης ετοίμασε με μεράκι ένα κοτόπουλο φιλέτο σοτέ με γκρεμολάτα μαϊντανού και sour cream με μυρωδικά. Μάλιστα, έδειξε να έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο πιάτο παρουσιάζοντας το στους τρεις κριτές του #MasterChefGR. Κατά τη δοκιμή, όμως, ο Σωτήρης Κοντιζάς συνάντησε το κόκκαλο.

«Πως ξεκινάμε έτσι; Και δεν είναι και μικρό! Πως έγινε αυτό τώρα;» αναρωτήθηκε ο γνωστός σεφ με τον νεαρό διαγωνιζόμενο να μην κρύβει έντονη αμηχανία του. «Σεφ, απροσεξία! Τώρα ξενέρωσα. Με αυτό το λάθος νομίζω ότι βρίσκομαι στην αποχώρηση. Ας μην το κρίνουμε μόνο μέσα από τον διαγωνισμό, ας το κρίνουμε και σε ένα εστιατόριο».

«Αν δεν είχαμε την αστοχία με το κόκκαλο, επειδή δοκίμασα όλες τις παρασκευές, εκτός από την πίκλα, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος» πρόσθεσε, ενώπιων των κριτών, ο διαγωνιζόμενος του #MasterChefGR για να εξομολογηθεί στην κάμερα πως «γυρνώντας στη θέση μου σκέφτηκα πως καταστραφήκαμε».

 

 

Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα έπαιρναν το πολυπόθητο εισιτήριο προκειμένου να βρεθούν στη «χρυσή» 24αδα του φετινού κύκλου στο #MasterChefGR!

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Νίκος τον οποίο και πλησίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όσο ετοίμαζε με άγχος το πιάτο του. «Είναι εδώ ο θείος Λεωνίδας για να μοιραστείς μαζί του τις πιο βαθιές σου ανησυχίες. Το άγχος σου, το πως περνάς, το τι θα φάμε. Θέλω επίσης να σε ρωτήσω, αν και είναι πολύ αρχή ακόμη. Έχω ψευδώνυμα για όλους κάθε χρόνο! Πες μου πως θα σε φωνάζω».

«Κοιτάξτε, εμένα οι φίλοι μου με φωνάζουν Μότο. Μότο Μότο» απάντησε με χαμόελο ο νεαρός διαγωνιζόμενος του MasterChef για να επαναλάβει με χαρά ο κριτής το ψευδώνυμο και να προσθέσει πως «αυτό είναι από τη Μαδαγασκάρη ο ιπποποταμάκος! Το κρατάω και το υιοθέτησα»

 

 

Ύστερα από την δοκιμή των πιάτων, λοιπόν, οι τρεις κριτές του #MasterChefGR αποφάσισαν σε ποιους θα… μετατρέψουν την μαύρη σε λευκή ποδιά!

Και αυτοί είναι ο Σταύρος, ο Ρωμαίος και η Πωλίνα που μπαίνουν με φόρα στο σπίτι και στον κυρίως διαγωνισμό του φετινού #MasterChefGR!

 

 

 

Οι υπόλοιποι κλήθηκαν να συνεχίσουν τη δοκιμασία τους, ετοιμάζοντας το δεύτερο πιάτο δικής τους έμπνευσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν τις δύο τελευταίες λευκές ποδιές και να παράσουν στο σπίτι του #MasterChefGR.

Το φτέρνισμα του Σωτήρη Κοντιζά "πάνω" στον Πάνο Ιωαννίδη!

 

 

 

Έτσι ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήρθαν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση μιας και μόνο δύο από όσους είχαν απέναντι τους θα μπορούσαν να συνεχίσουν, ή ορθότερα να αρχίσουν, το ταξίδι στον διαγωνισμό. Και αυτοί είχαν ονόματα!

 

 

Ο νεαρός Νίκος, ή αλλιώς Μότο Μότο όπως ζήτησε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον φωνάζει, αλλά και ο Αριστοτέλης έκαναν την μεγάλη ανατροπή και πήραν τα δυο τελευταία εισιτήρια και να συμπληρώσουν την τελική 24αδα του #MasterChefGR 2023.

 

 

 Η πρώτη είσοδος των παικτών στο σπίτι του διαγωνισμού!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!