Άννα Κορακάκη: «Ανυπομονώ για τον γάμο & για το κάθε βήμα με τον σύντροφό μου»

Η χρυσή Ολυμπιονίκης σε μια σπάνια εξομολόγηση, μίλησε για την πρόταση γάμου του συντρόφου της, αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Άννα Κορακάκη παραχώρησε συνέντευξη στο #Secret και τη Σάσα Σταμάτη.  

Λαμπερή ήταν αυτή η Πρωτοχρονιά για την Άννα Κορακάκη.

Η 26χρονη χρυσή Ολυµπιονίκης ανακοίνωσε µε ανάρτησή της στο Instagram ότι εκείνη και ο σύντροφός της επισηµοποίησαν τη σχέση τους. Η Άννα Κορακάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό τρεις φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε για πρώτη φορά µε τον αγαπηµένο της και έδειξε µε µεγάλη χαρά τη βέρα της. «Ναι 2.023 φορές και άλλες τόσες», έγραψε η αθλήτρια της σκοποβολής στη λεζάντα της ανάρτησής της. Η χρυσή Ολυµπιονίκης για πρώτη φορά µιλάει αποκλειστικά στο #Secret για την πιο σηµαντική στιγµή της ζωής της.

 

 

«Νιώθω υπέροχα και ανυποµονώ όχι µόνο για τον γάµο σαν τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήµα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού µε τον άνθρωπό µου, και εύχοµαι να είµαστε υγιείς κι ευλογηµένοι να ζήσουµε µια µακρά κι ευτυχισµένη ζωή µαζί», τονίζει η Άννα Κορακάκη και συμπληρώνει: «Η πρόταση έγινε. ∆εν µας βιάζει κανείς και τίποτα. Με ηρεµία και πρόγραµµα, θα βρούµε µια ηµεροµηνία που να εξυπηρετεί τις δουλειές µας και τις αγωνιστικές µου υποχρεώσεις». Στην προσωπική της ζωή η Άννα Κορακάκη κρατά µέχρι σήµερα χαµηλούς τόνους και αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας. Μάλιστα, δεν έχει δημοσιοποιήσει το προφίλ του αρραβωνιαστικού της. 

 

 

Πότε θα γίνει ο γάμος

Η σκοπεύτρια, που µεγάλωσε στη ∆ράµα και κάνει περήφανους τους Έλληνες µε την παρουσία και τις διακρίσεις της στα σπουδαιότερα αθλητικά ραντεβού του πλανήτη, εξηγεί γιατί ακόµη δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο γάµος τους: «∆εν έχουµε κατασταλάξει όχι µόνο σε ηµεροµηνία όσον αφορά τον γάµο, αλλά ούτε στον µήνα καν. Θα γίνει σε ηµεροµηνία που θα συµβαδίζει µε τις υποχρεώσεις όλων και το αγωνιστικό µου πρόγραµµα. Ειλικρινά, δεν έχουµε κλείσει τίποτα απολύτως».

Αξίζει να σηµειωθεί ότι τις φωτογραφίες µε το δαχτυλίδι αναδηµοσίευσε και η Ελληνική Ολυµπιακή Επιτροπή µέσω Instagram, προκειμένου να ευχηθεί στην Ολυµπιονίκη για τον επικείµενο γάµο της. «Συγχαρητήρια στην Ολυµπιονίκη µας Άννα Κορακάκη, που γυρίζει σελίδα στη ζωή της και θα παντρευτεί. Κάθε ευχή για βίον ανθόσπαρτον», ανέφερε στη δηµοσίευσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

 

Δύσκολο κεφάλαιο

Το 2022 ήταν µια µεταβατική χρονιά για την Αννα Κορακάκη, καθώς έκλεισε ένα δύσκολο κεφάλαιο της ζωής της, αυτό που περιλάµβανε τη δικαστική διαµάχη µε τον άνθρωπο που την παρακολουθούσε, την απειλούσε και έφτασε στο σηµείο να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της. Ο 34χρονος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης από το Μικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Καβάλας και έτσι ένα κεφάλαιο που, όπως είχε πει η ίδια, την είχε κάνει να παλεύει «µε µετατραυµατικό στρες και ψυχοσωµατικά νοσήµατα», έκλεισε και πλέον η ίδια κάνει όνειρα για τα όµορφα που θα ακολουθήσουν στην προσωπική της ζωή και στον αθλητισµό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα