Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου τη σύντροφό του Αλέξη Κούγια»

Η Εύη Βατίδου έκανε μία επική δήλωση on camera για τη σύντροφο του πρώην συζύγου της - Η πρώτη αντίδραση Αλέξη Κούγια στις δηλώσεις της 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Εύη Βατίδου ανέφερε πως δεν της έχουν κάνει προξενιό, αλλά παντρεύτηκε από έρωτα. «Όσο μεγαλώνεις οι έρωτες δεν είναι στο πεδίο μας. Δεν έχω πιάσει στη ζωή μου κάποιον που να με κάνει “τάρανδο”», δήλωσε.

«Δεν την συμπαθώ καθόλου την σύντροφο του Αλέξη Κούγια, όπως και τα παιδιά μου, αλλά ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του. Έχω εκφράσει την αντιπάθεια μου στον Αλέξη Κούγια για τη σύντροφο του», είπε.

 

 

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε η πρώην σύζυγός του, Εύη Βατίδου, για τη σύντροφό του έδωσε ο Αλέξης Κούγιας στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος καλέστηκε για να μιλήσει για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου ως συνήγορος υπεράσπισής της, απάντησε μόνο για τα λεγόμενα της Εύης Βατίδου, καθώς η τηλεφωνική σύνδεση δεν ήταν καλή.

«Εγώ δε μίλησα για καμία σύντροφο. Δεν έχω ποτέ προκαλέσει συζήτηση για την ιδιωτική μου ζωή. Ένας συνάδελφός σας με ρώτησε και του είπα ναι έχω, πέραν τούτου ουδέν. Ούτε με ενδιαφέρει, ούτε θέλω να γίνει η ιδιωτική μου ζωή αντικείμενο συζήτησης. (…) Η πρώην σύζυγός μου ήταν πραγματικά μία κοπέλα, η οποία είχε παρουσία σε αυτές τις εκπομπές λόγω του ότι ήταν Σταρ Ελλάς. Τότε (η σχέση μας) απασχόλησε τη δημοσιότητα γιατί κι εγώ ήμουν γνωστός δικηγόρος. Έγινε ένας πολύ λαμπερός γάμος, θυμάμαι ότι είχαν κλείσει οι δρόμοι της Αθήνας. Αυθόρμητα… 10 χιλιάδες κόσμος» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, πρόσφατα γιορτάσαμε τα γενέθλια της κόρης μου, τα δικά μου και της πρώην συζύγου μου. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, ήμασταν και οι δύο παρόντες… Έχουμε άριστες σχέσεις. Δεν έχω διάθεση καμία, βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό κοινωνικό σημείο και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κριτικάρω τίποτα. Μου είναι και αδιάφορο, ειλικρινά σας το λέω.

Έχω πει ότι μετά τον χωρισμό μας το 2007, επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ για έναν χρόνο να ασχολούνται με αυτό το διαζύγιο, μεγάλωσαν και τα παιδιά μας, δεν θέλω σε καμία περίπτωση ένα τοξικό περιβάλλον. Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Στο τέλος της συζήτησης, ο Αλέξης Κούγιας έστειλε το δικό του μήνυμα: «Οποιοσδήποτε τολμήσει να αναμείξει τα παιδιά μου σε οποιαδήποτε διαδικασία κουτσομπολιού, θα δει θρίλερ, σας το λέω ευθέως. Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω μία κακή κουβέντα για την πρώην σύζυγό μου, δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω κάτι έξω από την επιστημονική-μορφωτική εξέλιξη των παιδιών μου. Αφήστε τα έξω από οτιδήποτε. Ήταν 5 και 2 ετών, όταν έγινε αυτός ο χωρισμός και δεν έχουν στήσει ούτε έναν καβγά στο σπίτι μας».

«Δεν ξέρω γιατί δεν με ακούτε αλλά εάν ο λόγος είναι γιατί θέλατε να πούμε μόνο γι’ αυτό το πράγμα, τότε κακώς επικοινωνήσατε μαζί μου» είπε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ η τηλεφωνική επικοινωνία τερματίστηκε απρόσμενα…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»