Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση!

Είναι σοβαρά τα πράγματα! Για πρώτη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε κοινό βίντεο με αγαπημένη του στα social media του!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση δείχνουν  ότι περνούν πολλές ώρες από την καθημερινότητά τους μαζί και μια νέα ανάρτηση το επιβεβαίωσε και με το παραπάνω. 

Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζαμε τίποτα απολύτως για την προσωπική ζωή και των δυο, αλλά πριν από λίγες μέρες, ξεκινήσαμε να καταλαβαίνουμε το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ των δυο πρώην παικτών του #SurvivorGR. 

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση απαθανατίστηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές του στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος και μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες οι δυο τους διασκέδαζαν και περνούσαν υπέροχα. Τον τελευταίο καιρό βέβαια, φημολογείται έντονα ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, χωρίς κανένας από τους δυο να έχει επιβεβαιώσει κάτι, με οποιοδήποτε τρόπο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του για την προσωπική του ζωή: «(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται»

 

 

 

O Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την Δήμητρα, με τους δυο τους να είναι μαζί στο αυτοκίνητο και να τραγουδούν ένα από τα πιο αγαπημένα τους κομμάτια.

 

 

 

 

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση

H Δήμητρα Βαμβακούση έχει γεννηθεί το 1995 και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ. Η νεαρή αθλήτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2019, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Εργάζεται ως γυμνάστρια και influencer με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα 98 χιλιάδες followers.

 

 

Η άγνωστη συμμετοχή της Δήμητρας Βαμβακούση στα καλλιστεία

H 27χρονη αθλήτρια είχε συμμετάσχει το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Αίσθηση έκανε ωστόσο το γεγονός πως λίγους μήνες αργότερα, η διοργάνωση αποφάσισε (για δικούς της σοβαρούς λόγους) να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα.

 

 

Τα χτυπήματα της μοίρας

 

Για εκείνους που τη γνωρίζουν καλά, η Δήμητρα έχει μάθει ν' αγωνίζεται από μικρή και το αποδεικνύει η τραγική ιστορία της ζωής της. Σε πολύ μικρή ηλικία βίωσε την απώλεια αφού όταν ήταν μόλις εφτά χρονών έχασε τη μικρότερη αδελφή της από καρκίνο. Λίγα χρόνια αργότερα, όταν η πρώην παίκτρια του Survivor 3 ήταν 15 χρονών έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της, με τον οποίο είχε πολύ καλή σχέση, αφού έμεναν και στην ίδια πολυκατοικία. Τα χτυπήματα της μοίρας όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Πέντε χρόνια αργότερα, ο καρκίνος «χτύπησε» ξανά την πόρτα της Δήμητρας, αφού έχασε την κολλητή της φίλη, κάτι που της στοίχισε πολύ αφού την είχε σαν αδελφή της.

Παρά τις δυσκολίες της ζωής, η Δήμητρα ήταν μαχήτρια και κατάφερε να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο άλμα επί κοντώ.

Η σχέση με τον Ντάνο

Αυτό που σίγουρα πρέπει κανείς να της «χρεώσει» είναι πως για πρώτη φορά έβγαλε προς τα έξω μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα του Ντάνου που μέχρι τώρα δεν μας είχε συνηθίσει στην εξωστρέφεια. Μαζί της τον είδαμε πριν από λίγες μέρες να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο και μάλιστα είχαν έρθει πολύ κοντά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

 

Δειτε Επισης

H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»