Ο Σπύρος Μπιμπίλας έσφαξε με το γάντι, οn camera, Βογιατζάκη και Μπάρμπα

Ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει λόγο για «bullying» - Έξαλλη η Bάνα Mπάρμπα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε, λίγο πριν συναντήσει την πρόεδρο της Δημοκρατίας για το προεδρικό διάταγμα των καλλιτεχνών. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε μεταξύ άλλων για την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Σοφία Βογιατζάκη και τις δηλώσεις που την ενόχλησαν και για την πρόσφατη συνάντηση που είχε η Βάνα Μπάρμπα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε την περασμένη εβδομάδα σε έντυπο ότι αποτελεί όνειρό της να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη και είναι το μόνο απωθημένο που της έχει μείνει από τη δουλειά της. Χαρακτήρισε επίσης σεμινάριο θεάτρου κάθε συναναστροφή με τον Κιμούλη. Αυτά της τα λόγια δεν εξελήφθησαν με πολύ θετικό τρόπο από τους συναδέλφους της, δεδομένου ότι ο Κιμούλης έχει κατηγορηθεί από κάποιους για βίαιη συμπεριφορά και ο Σπύρος Μπιμπίλας επιχείρησε να αποδυναμώσει τη θέση της, τονίζοντας πως δεν είναι μέλος του ΣΕΗ.

«Οι δηλώσεις που κάνω είναι περιεκτικές πάντα και κάτι σημαίνουν. Ο κάθε ένας που σχολιάζει κάποιον πρέπει να λαμβάνει υπόψη του και όλα τα υπόλοιπα. Και μάλιστα να κάνει και εγγραφή στο σωματείο για να μαθαίνει αυτά που πρέπει», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη Σοφία Βογιατζάκη.

Ανάμεσα στα όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν και για την πρόσφατη συνάντηση που είχε η Βάνα Μπάρμπα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το να πηγάινουν διάφορες προσωπικότητες και να λένε τις απόψεις τους, εμάς δεν μας καλύπτει… Μιλώ για τα υπουργεία. Μάθαμε ότι θα κληθούν κάποιες προσωπικότητες για διαβουλεύσεις. Δεν εννοώ από τα σωματεία, αλλά εξωσωματειακές. Κάποιους πανεπιστημιακούς και κάποιους μεγάλους ηθοποιούς. Εμείς θέλουμε στις διαβουλεύσεις να συμμετέχουν τα σωματεία… Ρε παιδιά προ καιρού είδατε την Βάνα Μπάρμπα να συνομιλεί με τον Πρωθυπουργό. Είναι στο σωμστείο ηθοποιών; Η Βάνα υποτίθεται ότι είναι κοντά στους ηθοποιούς. Το να γίνονται συναντήσεις χωρίς τους υπεύθυνους των σωματείων δεν λέει κάτι.  Ρε παιδιά παράδειγμα έφερα, μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση…» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Έπειτα από λίγο, η Βάνα Μπάρμπα βγήκς σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή κι αντέδρασε για όσα άκουσε:

«Ήθελα να παρέμβω. Είναι λίγο άδικο για εμένα… Συζητήσαμε για τον χώρο της δουλειάς των ηθοποιών, που θα πρέπει να ανοιχτεί στο εξωτερικό. Δεν γίνεται να υπάρχουν μόνο τα φεστιβάλ στην Ελλάδα… Αντί να κρίνουν εμένα, το λέω με αγάπη, ας κοιτάξουν να δεθούν δυνατά και να δώσουν τις μάχες τους. Όχι με κακία το είπε. Όχι με κακία προσωπικά σε εμένα, αλλά φάνηκε ότι τους πείραξε. Τι τους ενδιαφέρει; Δεν πήγα να κάνω κακό σε κανένα… Φαγώθηκαν με αυτήν την συνάντηση πια. Έλεος»

Δείτε το βίντεο στο 11ο λεπτό ΕΔΩ

Ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει λόγο για «bullying»

«Συγγνώμη, Σπύρο μου αγαπημένε, όποιος δεν είναι μέλος του σωματείου δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει άποψη, μην τρελαθούμε τώρα.

Έχει άποψη η Βογιατζάκη, καλά κάνεις και διαφωνείς, πες το. Δεν σημαίνει όμως ότι αν δεν είσαι γραμμένος στο σωματείο δεν είσαι ηθοποιός», είπε ο παρουσιαστής.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι μέλος του σωματείου των δημοσιογράφων, δεν είναι δημοσιογράφος ο Παπαδάκης; Να πέσει φωτιά να μας κάψει. Δεν σημαίνει αν δεν είσαι μέλος του σωματείου, δεν είσαι ηθοποιός ή δεν μπορείς να έχεις άποψη. Αυτό είναι μπούλινγκ τώρα, συγγνώμη», ανέφερε για τα λεγόμενα του Σπύρου Μπιμπίλα.

«Είχε μια άποψη η Βογιατζάκη, μην πυροβολούμε τους ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από εμάς. Να το επισημαίνουμε. Τους κάνεις μπούλινγκ που δεν είναι μέλη του σωματείου; Υποχρεωτικό είναι; Δεν καταλάβα», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»