Ξεχωριστό δείπνο στο εστιατόριο NOESIS!

Το εστιατόριο NOESIS, παρέα με την ομάδα της Cal Creative Communication, πραγματοποίησαν ένα μοναδικό, cosy dinner event, για εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια υπέροχη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο εστιατόριο NOESIS στην Λάρνακα, την περασμένη εβδομάδα. Cocktails, κρασί και dining session λοιπόν, στο μοναδικό, νέο αυτό εστιατόριο με θέα τη θάλασσα, παρέα με εκπροσώπους των media, φίλους και συνεργάτες του boutique communication agency Cal Creative Communication και του εστιατορίου NOESIS, οι οποίοι απόλαυσαν μια εκπληκτική βραδιά γεμάτη γεύσεις και μοναδικές στιγμές.

Το set μενού για το δείπνο, έφερε την υπογραφή του γνωστού chef Ανδρέα Ανδρέου και της ομάδας του. Χρησιμοποιώντας ολόφρεσκες μεσογειακές πρώτες ύλες, δημιούργησαν ένα εκπληκτικό μενού που είχε ως αποτέλεσμα ένα γευστικό dining course, που άφηνε ένα άκρως απολαυστικό αποτέλεσμα στον ουρανίσκο.

Το νέο talk of the town εστιατόριο, είναι ένας μοναδικός προορισμός για να απολαύσεις υπέροχη μουσική, μοναδικά cocktails και το κυριότερο ποικιλία εκπληκτικών, ραφιναρισμένων γεύσεων και φυσικά με θέα τη θάλασσα.

Βρείτε το NOESIS στην Οδό Πιαλέ Πασά, 54, 6027 Λάρνακα και για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 24664413. Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε το NOESIS σε Facebook και Instagram.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!