Η εταιρία ACM Christofides Ltd ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την πολυβραβευμένη Tequila Mijenta.

Μια super premium τεκίλα κάνει την είσοδο της στην κυπριακή αγορά, αναδεικνύοντας τον απόλυτο συνδυασμό ποιότητας, γεύσης και βιωσιμότητας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Tequila Mijenta, η οποία έχει εμπνευστεί το όνομα της από την ισπανική έκφραση “mi gente” και σημαίνει “οι άνθρωποι μου”, παρασκευάζεται από 100% Blue Weber agave και είναι ένα μοναδικό απόσταγμα εξαιρετικής ποιότητας που είναι προσεκτικά δημιουργημένο με δέσμευση για περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Αποτελείται από μια παθιασμένη κοινότητα, τα καλύτερα δυνατά υλικά και μια παραδοσιακή διαδικασία απόσταξης για να γιορτάσει τα καλύτερα της γης και των ανθρώπων της. Για τη γη, για τους ανθρώπους και για τη ζωή…

Η Tequila Mijenta είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον, ενώ αποτελεί το πρώτο προϊόν στην κατηγορία της τεκίλας που λαμβάνει πιστοποίηση B Corp, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων και προβάλλοντας την αξία της γης και των ανθρώπων που τη φροντίζουν. 

 

 

Σε αντίθεση με άλλα brands δεν χρησιμοποιεί ποτέ πρόσθετα για να διαχειριστεί τη γεύση, το άρωμα ή το σώμα, δημιουργείται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή ζιζανιοκτόνων, και είναι ουδέτερη σε άνθρακα.

Η παραγωγή της πραγματοποιείται σε συνεργασία και παράλληλα με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας της ορεινής περιοχής του Jalisco στο Mexico, φανερώνοντας την ιερή και στενή σχέση που διαθέτει με την φύση.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της πολυβραβευμένης Tequila Mijenta στην Κύπρο είναι η εταιρία ΑCM Christofides LTD.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://mijenta-tequila.com/ https://www.instagram.com/mijentatequila/?hl=el

 

 

Δειτε Επισης

Τα Arla® protein και τα FULFIL Nutrition, δίπλα στους αθλητές στον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας Lythrodontas UCI MTB race.
Το TELETHON σου προσφέρει μια απίθανη ευκαιρία για να απολαύσεις το Παρίσι!
Τα Public χάρισαν Ηχείο Karaoke σε νηπιαγωγείο της Λευκωσίας
TULIP: Νέα εμφάνιση, ίδια υπέροχη γεύση!
AMANO Kitchen Bar: Το απόλυτο kitchen bar της πρωτεύουσας είναι γεγονός!
Κάντε τη μπα-χάρη στο ανοσοποιητικό σας
Μπισκότο ελπίδας από τους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ
Τα Beauty Line τιμούν τη γυναίκα με το μήνυμα «For Women, By Women»
Το Cassandra Ariadne The Brand γιορτάζει τις γυναίκες που αγαπάμε!
Ημέρα της Γυναίκας με μοναδικές ιδέες δώρων από τα Public!