Η Monica Bellucci στο Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη

H διάσημη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην δεξίωση στην προξενική κατοικία, ενόψει της παράστασης ​​«Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» στο Beacon Theatre του Μπρόντγουεϊ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στη Νέα Υόρκη και το Μπρόντγουεϊ θα ανέβει αύριο (27.01.2023) η παράσταση για τη Μαρία Κάλλας, με τη Monica Bellucci.

Επ’ ευκαιρία της παράστασης, η Monica Bellucci βρέθηκε, ως επίσημη προσκεκλημένη, στο γενικό προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, όπου διοργανώθηκε μια μίνι δεξίωση. Η Monica Bellucci πρωταγωνιστεί στην παράσταση ​​«Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» (Maria Callas: Letters and Memoirs), η οποία και πρόκειται να ανέβει την Παρασκευή στις 8 το βράδυ, στο Beacon Theatre του Μπρόντγουεϊ.

Έχοντας στο πλευρό της τον σκηνοθέτη της παράστασης, Τοm Wolf, η δημοφιλής ηθοποιός “κέρδισε” τους παρευρισκόμενους με την απλότητα και την ευγένειά της, όπως επίσης και για την θέρμη με την οποία προσέγγισε τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας.

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωνσταντίνου, ευχαρίστησε θερμά τη Monica Bellucci για την παρουσία της, επισημαίνοντας την ποιότητα της παράστασης και τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνει την θρυλική Μαρία Κάλλας.

«Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μια ατάκα που διάβασα από έναν εμπειρογνώμονα, ότι η απίστευτα λαμπερή ηθοποιός Monica Bellucciενσαρκώνει την απίστευτα λαμπερή σοπράνο Μαρία Κάλλας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Monica Bellucci και τον Τομ Γουλφ.

Είναι η χρονιά της Μαρίας Κάλλας και σε αυτό θα πρέπει να εστιάσουμε, διότι ήταν μια τόσο φανταστική προσωπικότητα και μια σπουδαία σοπράνο, θεωρώ η καλύτερη όλων των εποχών», είπε ο κ. Κωνσταντίνου, ενώ ο Τοm Wolf τόνισε πως είναι «πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη για να τιμήσεις μια Ελληνο-Αμερικανίδα, όπως η Μαρία Κάλλας».

Από την πλευρά της, η Monica Bellucci αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που της προξένησε η προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ανελίχθηκε προς την κορυφή και άφησε το στίγμα της, το οποίο παραμένει ανεξίτηλο ακόμη και σήμερα.

«Ήταν κάτι που με συγκίνησε βαθιά. Τώρα είμαστε εδώ και εύχομαι να ευχαριστηθείτε την παράσταση στις 27 Ιανουαρίου. Αυτό που με άγγιξε περισσότερο στην Μαρία Κάλlας ήταν αυτή η δυαδικότητα ανάμεσα στην ντίβα και μια γυναίκα με απλή καρδιά.  Μια γυναίκα που πέθανε από θλίψη και ραγισμένη καρδιά. Είμαστε εδώ για αυτήν» είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Monica Bellucci είχε σύντομη συνομιλία και φωτογραφήθηκε με τους ομογενείς προσκεκλημένους, ενώ δέχθηκε και μια ανθοδέσμη ως αναμνηστικό δώρο, δια χειρός του επιχειρηματία Δημήτρη Πετρίδη.

Παρόντες ήταν ακόμη, μεταξύ άλλων, ο Πρόξενος Δημήτριος Παπαγεωργίου, η Υπεύθυνη Πολιτιστικού Τομέα του Γενικού Προξενείου, Έβελυν Κανελλέα, η Εκτελεστική Σύμβουλος της ALMA Bank, Νάνσυ Παπαϊωάννου, ο μουσικός Περικλής Κανάρης, ο πρόεδρος του ιδρύματος GAEPIS, Στέλιος Τακετζής, ο επιχειρηματίας Μάρκος Δρακωτός και η Εκτελεστική Διευθύντρια του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Αλεξάνδρα Μητσάκη.

 

 

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»