Survivor All Star: Οι νέοι παίκτες, τα τρυφερά τετ-α-τετ και ο πρώτος υποψήφιος

Στο επεισόδιο της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, μετά και την τελευταία αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες, τόσο στην ομάδα των Διασήμων, όσο και των Μαχητών, μιας και λίγο πριν από τον αγώνα για την πρώτη ασυλία και τις προμήθειες, οι ομάδες ενισχύθηκαν με νέους παίκτες. Πολύ πιο συγκεκριμένα, στην παραλία των Μπλε κατέφθασαν η Ρία Κολοβού και ο Chris Σταμούλης ενώ στην παραλία των Κόκκινων ο Γιώργος Κόρομι.

Οι παίκτες, ενώ στην αρχή προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει, μόλις κατάλαβαν ότι πρόκειται για τους νέους παίκτες, πανηγύρισαν και τους υποδέχτηκαν με πολύ θερμό τρόπο, με σκοπό να τους καλωσορίσουν στην ομάδα τους και να τους εμψυχώσουν για τους πολύ απαιτητικούς αγώνες που έρχονται.

 

Ο Γιώργος Κόρομι δήλωσε πως: «φτάνω στο νησί, λοιπόν, επιστροφή στη φύση μετά από δυο χρόνια. Με το που πάτησα το πόδιο μου, είδα κατευθείαν χαμογελαστές φατσούλες και γνώριμα πρόσωπα. Και επιστρέψαμε εδώ ξανά στη φύση, στα κουνούπια και τις μύγες. Μου λείψανε! Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα».

 

Τα πάνω κάτω στο συμβούλιο με Καρολίνα και Μάριο

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο συμβούλιο του νησιού αφού ο Γιώργος Λιανός έπιασε απροετοίμαστους τους παίκτες των δυο ομάδων αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει στην αντίληψη της παραγωγής ότι δυο παίκτες από τις αντίπαλες ομάδες συναντιούνται στο δάσος παραβιάζοντας τους κανόνες που έχει θέσει η παραγωγή.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως τα πρόσωπα αυτά είναι η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ενώ στη συνέχεια τους έδωσε τον λόγο προκειμένου ο καθένας να δώσει τη δική του εξήγηση.

«Ναι Γιώργο, έγινε αυτό. Βρεθήκαμε με τον Μάριο. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, δεν έχω να απολογηθώ για κάτι αλλά ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια με τον άλλον και απλώς βρεθήκαμε. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό» ήταν η αμήχανη απάντηση της Καρολίνας Καλύβα.

«Αν φύγω από την καλύβα μου και μπω στη ζούγκλα για να ψάξω καρύδες ή συναντήσω κάποιον, δε θεωρώ ότι έκανα κάποια παράβαση…Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά» είπε από τη δική του πλευρά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τελεσίγραφο στους παίκτες πως αυτή είναι η μοναδική προειδοποίηση που τους γίνεται καθώς αν ξαναπέσει στην αντίληψη της παραγωγής κάτι αντίστοιχο, θα υπάρξουν κυρώσεις.

 

Στο χθεσινό επεισόδιο, μετά από ένα συμβούλιο με εντάσεις και υπενθυμίσεις του Γιώργου Λιανού για τους κανόνες του ριάλιτι, ακολούθησε η ψηφοφορία των Μαχητών, οι οποίοι και είχαν ηττηθεί στον τελευταίο αγώνα για την ασυλία.

 

 

Ο πρώτο υποψήφιος

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star παρακολουθήσαμε έναν αγώνα ασυλίας, ο οποίος και απαιτούσε από τους παίκτες να έχουν ισορροπία, δύναμη, αλλά και πολύ καλό στόχο, όπως και πάντοτε τους ζητείται. Οι Διάσημοι έδειξαν ότι διαχειρίστηκαν καλύτερα τον στίβο μάχης, μιας και κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα και μάλιστα με μια μεγάλη διαφορά στο σκορ, μιας και έληξε στο 10-4.

Οι Μπλε με το που έφτασαν στο συμβούλιο, ήξεραν ότι θα πρέπει να ψηφίσουν έναν από τους παίκτες τους για αποχώρηση. Μεγάλη συζήτηση έγινε βέβαια πριν την ψηφοφορία μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Γιώργου Ασημακόπουλου από την ομάδα των Μαχητών, μιας και ο ένας κατηγορούσε τον άλλον. Τελικά και μετά την ψηφοφορία των παικτών, ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν εκείνος που βγήκε υποψήφιος από την κάλπη.

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»
(Ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το look της Νατάσσας Μποφίλιου: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός»
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν επιβεβαιώνω ούτε αποκλείω ότι είμαι ερωτευμένη. Είναι μία κουβέντα που δεν κάνω»
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου