Σάκης και Μαριαλένα - Πρίαμος και... συμπαίκτριά, συναντήθηκαν στη... ζούγκλα

#SurvivorGR All Star Spoiler (16/01) : Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία  - Βασάλος και η Ευρυδίκη φιλήθηκαν στο στόμα πριν το συμβούλιο - Ο Μπο στέλνει φιλάκια στην Καρολίνα - Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά στις φήμες εγκυμοσύνης- Το βίντεο που δημοσίευσε! Η επιστροφή της με τον Περικλή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Χαμός στο νέο επεισόδιο στο συμβούλιο. Ένας άγριος καβγάς για τους followers και μία αδιαθεσία θα προκαλέσουν πανικό στο συμβούλιο. 

Ξανά στον τάκο ο Κώστας Παπαδόπουλος και θα λυγίσει στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας, 16 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Παπαδόπουλος απομονώνεται και δηλώνει απογοητευμένος από την ομάδα του: «Τα συναισθήματά μου για την ομάδα μου πλέον έχουν αλλάξει» και ξεσπά σε κλάματα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα "ριχτούν" για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, στον πρώτο υδάτινο στίβο μάχης για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, θα γίνει χαμός!

Σύμφωνα με το τρέιλερ ξεσπά ένας άγριος καβγάς με επίκεντρο τους followers των παικτών στο Instagram.

«Εγώ δεν είμαι influencer», λέει ο ζαχαροπλάστης, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να του απαντά σε έντονο ύφος: «Άμα ήρθες για να γκρινιάζεις για τους followers εμείς φταίμε;».

Μετά τον έντονο καβγά, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα αισθανθεί αδιαθεσία και θα αποχωρήσει για λίγο υποβασταζόμενη από συμπαίκτριά της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η ομάδα που κερδίζει την Δευτέρα 16/1 την ασυλία του #SurvivorGR All Star

Ο δύσκολος αγώνας ασυλίας που έρχεται απόψε θέλει ταχύτητα, συγκέντρωση και φυσικά αντοχή. Μετά την χθεσινή νίκη των Μπλε, που όχι μόνο έφαγαν αλλά έστειλαν κόκκινο παίκτη στον τάκο, οι δύο ομάδες διεκδικούν την δεύτερη ασυλία. Ποιος όμως θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη;

Σύμφωνα με τα πρώτα Spoiler λοιπόν, η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα Δευτέρα (16/01) στο #SurvivorGR All Star είναι η Μπλε! Ένας κρίσιμος αγώνας ξεκινά με την ασυλία να βρίσκεται προ των πυλών. Το συμβούλιο παίρνει φωτιά!

 

 

 

Συνεχίζεται το ειδύλλιο ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την συμπαίκτριά του στο #SurvivorGR All Star

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο #PrwinoMas ο 36χρονος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, από τις πρώτες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, έχει έρθει αρκετά κοντά με μια από τις παίκτριες του παιχνιδιού, αφού συνδέονται με ένα νέο ειδύλλιο το οποίο μέχρι αυτή την ώρα, εμείς δεν το έχουμε δει τηλεοπτικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο Μάριος Πρίαμος απομονώθηκε στο δάσος με το φλερτ του προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί μακριά από τους συμπαίκτες τους. 

 

 

Η εκπομπή της Φαίη Σκορδά δεν έμεινε εκεί, αφού ανάλογη αποκάλυψη έκανε και για το ζευγάρι Σάκη Κατσούλη και Mαριαλένας Ρουμελιώτη, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, πέρασε κάποιες προσωπικές - οικογενειακές στιγμές μέσα στη... ζούγκλα.

 

 

Με πολλά ερωτηματικά παραμένει η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο #SurvivorGR All Star.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι, η εκπομπή #PrwinoMas στον ΣΚΑΪ είχε αποκαλύψει πως η δημοσιογράφος και παίκτρια του ριάλιτι, είναι σε νέα σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, κάτι που δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε ποτέ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της πέρασε σε μια αποκάλυψη για την σχέση Βαλαβάνη – Βασάλου.

«Ξέρω από φίλο μου ότι είχε πάει ο Βασάλος στο σπίτι του ένα βράδυ, σε μια μάζωξη και του είπε πως η Βαλαβάνη τα είχε με τον Γρηγόρη Μόργκαν», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Ωστόσο όπως μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα κατά την διάρκεια του #SurvivorGR All Star.

«Πριν το συμβούλιο οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά, μίλησαν, πλησίασε ο ένας τον άλλον. και η πληροφορία που μας ήρθε ανέφερε πως  αντάλλαξαν φιλί στο στόμα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

 

 

Ο Μπο καμαρώνει την Καρολίνα του και της στέλνει φιλάκι στον μακρινό Άγιο Δομίνικο

Μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί όμως ο έρωτας τους πήρε τα μυαλά.

Ο λόγος για τον Μπο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα που λίγο πριν από την πρεμιέρα του Survivor All Star μάθαμε πως είναι το νέο ζευγάρι της showbiz.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο έρωτας του Μπο με την Καρολίνα Καλύβα & τα ζευγάρια του #SurvivorGR All Star

 

Η Καρολίνα συμμετέχει στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης αλλά ο εκλεκτός της καρδιάς της τη σκέφτεται συνεχώς και την παρακολουθεί μέσα από τα επεισόδια του ριάλιτι.

Απόψε της έστειλε ένα γλυκό φιλί κοιτώντας τη στην οθόνη της τηλεόρασής του ενώ τον κατέγραφε η κοινή τους φίλη Σοφιάννα Αβραμάκη.

 

 

 

Ο Περικλής Κονδυλάτος και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι οι δύο πρώτοι παίκτες του #SurvivorGR All Star που επέστρεψαν στην Ελλάδα. Η επιστροφή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έγινε το βράδυ της Κυριακής.

Πλήθος δημοσιογράφων, φωτογράφων και καμερών τους περίμενε στις αφίξεις. Τόσο η Βρισηίδα Ανδριώτου όσο και ο Περικλής Κονδυλάτος συνοδεύονταν από ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι τους βοήθησαν να μεταφερθούν μέχρι τα αυτοκίνητα που τους περίμεναν έξω από το κτίριο του αεροδρομίου.  

 

 

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πώς η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το #SurvivorGR All Star λόγω εγκυμοσύνης, με την ίδια να ξεκαθαρίζει με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και πώς απλά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, που δεν της επέτρεπαν να παραμείνει στο ριάλιτι.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, αναχωρούμε για Αθήνα τώρα και θα φτάσουμε το βράδυ. Θέλω να πω πρώτα από όλα για τις φήμες που είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, έχω άλλα προβλήματα υγείας και επίσης ούτε στο Μιλάνο είμαι και κάνω διακοπές. Ήμουν στον Άγιο Δομίνικο, τώρα φτάσαμε Μαδρίτη και θα πάμε Αθήνα. Αυτά»

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»
(Ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το look της Νατάσσας Μποφίλιου: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός»
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν επιβεβαιώνω ούτε αποκλείω ότι είμαι ερωτευμένη. Είναι μία κουβέντα που δεν κάνω»
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου